Şimdi Ara

Toyota auris 1.4 d otomatik incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deneyimini yazan arkadaş aracın yağ yaktığını belirtmiş onun haricinde başka üyeler de bundan kronikleşen bir problem olarak bahsetmişken bu aracın sorunsuzluğunu savunan arkadaşları anlamıyorum. Üstelik büyük şehirlerde trafiğin göbeğinde ticari taksi zulmüne yarım milyon km dayanan multijet motorlu egeayı eleştirerek yapmışlar bunu. Yağ yakan ve gitmeyen bir aracı sorunsuz diye savunmak gerçekten tuhaf.
    Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacaktır! M.Kemal ATATÜRK
  • 2013 yolundan sonra üretilen 1.4d yağ yakmıyor diye biliyorum

ben 2013 yılında 0km corolla 1.4 d almıştım dayımda 2010 jetta vardı çalıştım yer için toyota iyi idi ama jetta yola ayrı bir oylturuyordu corollada sandalyede oturuyor gibi idin corolla dizel jetta ya gore çok sesiz di şimdi getz im var çok mutluyum çünkü üniversite uno arcim olsun isterdim aldım getz ilk çıktığında çok sevdim yillar sonra aldım şimdi 2008 scenic 1.5 dci düşünüyorum nasip ama toyota düşün mıyorum çünkü hizmet aracı olarak gözay ediliyorlar zevk yok sözün özü toyota alıyorsan hizmet aracı alırsın fazla zorlama benim gibi hüsrana ugrarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.