Şimdi Ara

toy story oyuncağı neden 1000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Pahalı olanlar gece canlanıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üzerinde zaten: "Toy Story". Yani marka değeri var.

Benzer şekilde ben eminim ki piyasadaki her bir iPhone'un bir Android dengi bulunabilir; ama insanlar o Apple logosunu görünce tav oluyorlar, bilmem anlatabildim mi?

• Vay be şu fiyatlara bak. Bende birebir aynısı var ama konuşmuyor. Çocukken alınmıştı, rahat 15 - 16 yıllık vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

hocam satmayı düşünebilirsin internette 2.el satılanlar var fiyatlar gayet iyi, kar da yaparsın oyuncağın durumuna göre

• Abd'de muadili de 50 dolar vardır en azından. Tr fiyatları biliyorsunuz güncel dolar kuru * 2 (bir tanesiyle tayyip oynasın)

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

güzel anlattınız hocam :) peki sizce oyuncakla yatırım yapılır mı küçük çaplı, mesela 800 tl olan oyuncak 2018'in başında 170 tlye toyzshopta satılıyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yatırım demeyelim. Ama şöyle bir şey olur: Sen Toy Story'nin hastasısındır, onu yere göğe sığdıramazsın, işte o zaman koleksiyon yapmak niyetine oyuncak alınabilir.

Demek istediğim, ben hiç bugüne kadar bir oyuncağa bu kadar para vermediğim için (yanlış anlama, yani bu oyuncağa bu kadar para vermek enayilik demek istemedim kesinlikle) olsa olsa koleksiyon olur diye düşündüm ve koleksiyoncular zaten fiyata pek bakmaz (tabi bu arada maddi durumunun uygun olduğunu var saydım).

Yani uzun lafın kısası, para senin değil mi güzel kardeşim? O halde alıp almamak sana kalmış.

Bu arada herkesin fanatiği olduğu şey farklıdır. Ben mesela, bilgisayar oyunlarının hastasıyım (sırf bu yüzden üniversitede sınıfta kalmışlığım bile var), o açıdan hep bir Collector's Edition edinmek istemişimdir.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

maalesef hocam durumum iyi sayılmaz öğrenciyim zaten. toy story'yi çok severim ama figür oyuncaklara da ayrı bi ilgim var :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.