Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (1019. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (9 Mobil) - 12 Masaüstü9 Mobil
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
602.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim Soul Calibur V Collector geldi. Çok gösterişli bişey yapmışlar. Eski bir kitap gibi kutusu.

Orijinalden alıntı: nucLear

Herkese hayırlı cumalar iyi kandiller.

Benim Soul Calibur V Collector geldi. Çok gösterişli bişey yapmışlar. Eski bir kitap gibi kutusu.

Arkadaslar oncelikle kandiliniz mubarek olsun , 2 dir bu konuya yaziyorum ozur dilerim ama ;

Hocam oyun hakkindaki dusunceleriniz nasil ? Almaya degermi?

Herkese hayırlı cumalar iyi kandiller.

Ohayoo o nasıl bir içerik yahu

Bunlarda orjinal resimler.

• hayırlı olsun soner, cidden güzele benziyor,

bende fable 3 ve halo reach in CE ları var, özellikle fable çok iyi, gizli bölme filan var o derece :)

final fantasy 13-2 çıkmış bugün ilgilenenlere duyurulur

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hayırlı olsun soner, cidden güzele benziyor,

bende fable 3 ve halo reach in CE ları var, özellikle fable çok iyi, gizli bölme filan var o derece :)

Eyvallah sağolasın dostum.

Bu Final Fantsy serisinide anlamadım ne yaptığını. Torunlarımızda oynayacak heralde. Oyunun adı ile seri arasından ek adar ironi var.
    Sözde Final fantasy. Hani son fantazi gibi. Ama ne sonsa bitmek bilmiyor. 14 oldu hala durmak yok yola devam :)

Şu direksiyon hakkında görüşleriniz nedir?

http://www.zavvi.com/games/games-accessories/madcatz-wireless-racing-wheel-360/10527939.html

Mesajınızı tesadüfen gördüm,size bilgi vereyim.
    Bu direksiyonu @spawn1984 arkadaştan aldım.Genel olarak memnunum diyebilirim,her oyunla uyumlu.Ancak force feedback olmaması bir eksi.Eğer FFB istiyorsanız tercihiniz Microsoft Racing Wheel olmalı.Benim aldığım fiyat uygundu ama 0 fiyatı biraz pahalı gibi.Direksiyon gümrükten geçer mi bilmem ama geçiyorsa tavsiyem Ebay'den MRW bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Şu direksiyon hakkında görüşleriniz nedir?

http://www.zavvi.com/games/games-accessories/madcatz-wireless-racing-wheel-360/10527939.html

Mesajınızı tesadüfen gördüm,size bilgi vereyim.
    Bu direksiyonu @spawn1984 arkadaştan aldım.Genel olarak memnunum diyebilirim,her oyunla uyumlu.Ancak force feedback olmaması bir eksi.Eğer FFB istiyorsanız tercihiniz Microsoft Racing Wheel olmalı.Benim aldığım fiyat uygundu ama 0 fiyatı biraz pahalı gibi.Direksiyon gümrükten geçer mi bilmem ama geçiyorsa tavsiyem Ebay'den MRW bakın.

Tavsiyeler için teşekkürler.
    Türkiye'de olmadığım için gümrük sorunum yok. Microsoft Racing Wheel'in teknolojisi bayağı eskide kalmış olabilir diye düşünüyorum. Kaç yıllıkürün sonuçta.
    Diğer fanatec gibi markarlarda çok pahalı. Şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 3 Şubat 2012; 14:47:07 >

• zavviden aldığım oyunlar 6-7 + ebay den aldığım 1 oyun gelmedi en son despatch olan 15 ocakta yola çıktı (aralıkta bile yola çıkan var onu) postacıyla aramız çok iyi (oyun gelince telefon açıp oyunlar geldi evde teslim alabilecek biri varmı diye soruyor) onuda aradım gelen giden yok gelse ben seni hemen arıyacağım diyor takipsiz diye aradığım Upim falan bizde bulamayız zaten bizdede 1 günden fazla kalmaz diyor ne yapıcam bilemiyorum
    bu kadar oyun gelmedi desem zavvi küfürü basar sen adammı yiyorsun diye
    kısaca MADURUMDA MADURUM
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Kayıp postaları bulmak için aradığım yerlerden sadece birinde şunu dediler Başında 2harf daha sonra sayıların olduğu bir numara olur onu söylersen belki bulabiliriz dedi takipsizde varmı böyle bir numara
    Ayrıca pazartesi bahçelievler postahanesine gelen yurtiçi ptt kargom bile gelmedi basıcam postahaneyi

Mustafa bu ptt nin allah belasını versin. ne yaptıkları belli değil. kaybolduysa en kötüsü zavvi yenisini gönderir veya refund yapar takma kafana.

Hayirli olsun Soner,oyunla ilgili yorumlarini yazarsin artik.. Bu arada o Collectors Edition icinden cikan kitap ne öyle Ilmihal kitabi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 3 Şubat 2012; 15:04:15 >

Hareketler çok zor yaw. Arcade Stick olmadan biraz zorlanacaz..

Mustafa bu ptt nin allah belasını versin. ne yaptıkları belli değil. kaybolduysa en kötüsü zavvi yenisini gönderir veya refund yapar takma kafana.

bu zamana kadar sorun olmuyordu daha doğrusu 1 kez olmuştu ama şimdi şu hale bak takipli kargom pazartesi dağıtıcııya teslim edildi diyor bugün cuma daha gelmedi.

Senin zavviden aldığın oyunların kutusunun üzerinde diğer mesajda dediğim gibi bir numara varmı başında 2 harf devamında sayılar olan

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Hayirli Kandiller,daha nice kandillere insAllah..

Hayirli olsun Soner,oyunla ilgili yorumlarini yazarsin artik.. Bu arada o Collectors Edition icinden cikan kitap ne öyle Ilmihal kitabi gibi

Sağolasın Osman. O kitap aslında kutu. Oyunun kutusu öyle :)
    İçinde oyun dvd kutusu artbook vs. var. Ana kutuyu güzel yapmışlar yani:)
    İlk izlenimlerime gelince Ezio Auditore ile oynadım tabiki. Hareketleri kombinasyonu felan çok hoş. Hemen bir Arcade yaptım Ezio ile bitirdim kısa sürüyor arcadeler zaten. En sonunda gelen Nightmare diye bir eleman vardı. Bayaa bi zorladı. Elemanda bi kılıç var ezio kadar. çakıyor bitane ikinciyi havada çakıyor yeredüşünceye kadar bitane daha çakıyor zaten güç bitiyor. 13-15 round ta anca yendim elemanı :)
    story modu mortal combat gibi. karakterlerle dövüşerek ilerliyosun. aralarda sinematikler karikatürler var.
    multi maç daha yapmadım.
    single modları bitirip biraz level felan kasayım dedim önce.

tek hoşuma gitmeyen oyunun yazı fontları ve menüsü çok kötü. sanki eski bir oyunmuş havası veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaademir

quote:

bu zamana kadar sorun olmuyordu daha doğrusu 1 kez olmuştu ama şimdi şu hale bak takipli kargom pazartesi dağıtıcııya teslim edildi diyor bugün cuma daha gelmedi.

Senin zavviden aldığın oyunların kutusunun üzerinde diğer mesajda dediğim gibi bir numara varmı başında 2 harf devamında sayılar olan

Aşağıdaki şekilde oluyor Mustafa incele istersen. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustaademir

quote:

Aşağıdaki şekilde oluyor Mustafa incele istersen. :)

Saol çok teşekkür ederim görevlinin dediği kutularda yok sanırım zavviye mesaj atıp sorucam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hayırlı olsun soner, cidden güzele benziyor,

Eyvallah sağolasın dostum.

Bu Final Fantsy serisinide anlamadım ne yaptığını. Torunlarımızda oynayacak heralde. Oyunun adı ile seri arasından ek adar ironi var.
    Sözde Final fantasy. Hani son fantazi gibi. Ama ne sonsa bitmek bilmiyor. 14 oldu hala durmak yok yola devam :)

:)

aslında oyunun adının, konusuyla alakası yok,

square enix batmaya yakın elinde avucunda ne varsa bu oyuna yatırmış, o yüzden adı final fantasy :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• 
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.