Şimdi Ara

Tövbe estağfurullah Bugün KYK kredisi yattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan dolayı erken yatırdılar diye tahmin ediyorum, hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldığım güne lanet olsun ya 1 2 aya iptal ederim dedim 2 ay sonra babamın maddi durumu kötüleşmeye başladı babama yük olmamak için mecbur devam ettiriyorum okuduğum şehirde öğrenciye erkeksen iş imkanı hiç yok babam aldığımı bilmiyor öğrense ağzıma edecek iyi hoş alıyoruz okul bittikten sonra ödemesi var ben bu kafayla iş bulabileceğimi de düşünmüyorum sözde yazılım okuyoruz if else den ötesine geçtiğimiz ders yok iyi hoş kendiniz öğrenin diyorlar nereden başlayacağımı şaşırıyorum sadece web üzerinde biraz iyiyim

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

aldığım güne lanet olsun ya 1 2 aya iptal ederim dedim 2 ay sonra babamın maddi durumu kötüleşmeye başladı babama yük olmamak için mecbur devam ettiriyorum okuduğum şehirde öğrenciye erkeksen iş imkanı hiç yok babam aldığımı bilmiyor öğrense ağzıma edecek iyi hoş alıyoruz okul bittikten sonra ödemesi var ben bu kafayla iş bulabileceğimi de düşünmüyorum sözde yazılım okuyoruz if else den ötesine geçtiğimiz ders yok iyi hoş kendiniz öğrenin diyorlar nereden başlayacağımı şaşırıyorum sadece web üzerinde biraz iyiyim
    Kyk bu alsan dert almasan ayrı dert. Ah ah babamız zengin değil ki bize de burs çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cidden öyle almasaydım şuan çok zorlanacağımız kesindi ama aldığım içinde bundan 2 3 sene sonra zora düşecem 2 uçlu değnek gibi özel okulda %50 burslu okuyan arkadaşıma çıkardılar bana çıkaramadılar babamın üstüne olan arsayı gösterip vermedilerse merak etmesinler maddi zorluk yüzünden onuda sattık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.