Şimdi Ara

Tövbe Bozmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882
    gerçek : tövbe bozmanın çok büyük günahı vardır.... allah katında verdiğin sözü tutmuyor oluyorsun allaha karşı

seni rahatlatacak olan sözler : la olum yok birşey olmaz iç ya bidaha gelmeyeceksin dünya ya

sonuç: you know

Milleti tövbe etmekten soğutmana gerek yok. Bilip bilmeden konuşma.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselam buyurdular ki: "Günahlarınız semaya ulaşacak kadar çok bile olsa, arkadan tevbe etmişseniz, günahınız mutlaka affedilir."
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İbnu Ömer (radıyallahu anh) anlatıyor: "Bir adam Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'a gelerek: "Ben büyük bir günah işledim, buna tevbe imkanım var mı?" dedi. Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm): "Annen var mı?" diye sordu. Adam: "Hayır yok" dedi. "Peki teyzen de mi yok?" dedi. Adam: "Hayır, var" deyince Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): "Öyle ise ona iyilik yap!" diye emretti." Tirmizî, Birr 6, (1905).

• Yarım şişe viskiyi sek içip içki komasına girdiysen hiç bulaşma derim.
  • iç kanka birşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Arkadaşlar tövbe konusu olunca bende küçük birşey sormak istiyorum.

Arkadaşlar bana bazen ciddi misin, yemin et falan diyorlar...

Bende "emin ederim" diyorum. Günahı var mıdır?

Bir müslümanın yapmaması gereken en önemli şey yalan söylemektir.

Layyynnn moralimi bozma

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan

Welcome to hell

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.