Orijinalden alıntı: swat882 gerçek : tövbe bozmanın çok büyük günahı vardır.... allah katında verdiğin sözü tutmuyor oluyorsun allaha karşı
seni rahatlatacak olan sözler : la olum yok birşey olmaz iç ya bidaha gelmeyeceksin dünya ya
sonuç: you know
Milleti tövbe etmekten soğutmana gerek yok. Bilip bilmeden konuşma.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselam buyurdular ki: "Günahlarınız semaya ulaşacak kadar çok bile olsa, arkadan tevbe etmişseniz, günahınız mutlaka affedilir." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İbnu Ömer (radıyallahu anh) anlatıyor: "Bir adam Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'a gelerek: "Ben büyük bir günah işledim, buna tevbe imkanım var mı?" dedi. Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm): "Annen var mı?" diye sordu. Adam: "Hayır yok" dedi. "Peki teyzen de mi yok?" dedi. Adam: "Hayır, var" deyince Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): "Öyle ise ona iyilik yap!" diye emretti." Tirmizî, Birr 6, (1905). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarım şişe viskiyi sek içip içki komasına girdiysen hiç bulaşma derim.
iç kanka birşey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
quote:
Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo
Arkadaşlar tövbe konusu olunca bende küçük birşey sormak istiyorum.
Arkadaşlar bana bazen ciddi misin, yemin et falan diyorlar...
Bende "emin ederim" diyorum. Günahı var mıdır?
Bir müslümanın yapmaması gereken en önemli şey yalan söylemektir.
Layyynnn moralimi bozma
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan
Welcome to hell
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme