Şimdi Ara

Tourneo CUSTOM TİTANİUM 2.2 155 bg - VW CARAVELLE 2.0 BMT TRENDLİNE 115BG - vito 111cdi 1.6 motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle herkese saygılar bilmiyorum doğru yere mi konu açtım. ilk mesajım

    aracı babam için başlıktaki modellerden birini almayı düşünüyoruz. aile aracı olarak kullanacağız. dede torun çoluk çocuk kullanmak için.

    performans olarak 2. el olarak temizlerine düşük km lilerine bakınca fiyatlar aynı 90000 tl civarı 80000 tl arasında değişiyor. yada bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz araçlar da modeller de olabilir.

    caravelle ve vitonun hangi modelleri tutuluyor hiç bilmiyoruz. Aracı satmak için değil Allah(c.c.) sağlık sıhhat verdiği sürece 10 sene 15 sene bile binebiliriz.

    tourneo custom titanium u sıfır 99500 e samsun bayii fiyat verdi.

    sizce hangisini almalıyız. 3 seri transit ve 1 kere de tourneo courrier kullanmış olan babam artık fordcu desek yeri ama takım tutar gibi de marka tutmuyoruz.

    performans olarak 9 kişi binildiğinde uzun yolda üzmeyecek yakıt bakım maliyetleri gibi konularda yardımcı olursanız seviniriz.

    ruhsatlarında otomobil geçiyor 2 yılda bir muayene ve 6 aylık vergisi 388 tl

    saygılar. hakkınızı helal edin.







  • Babanız fordcuysa ford alin
  • TOURNEO CUSTOM TITANIUM PLUS sahibiyim. Aile aracı olarak kullanıyoruz. Performans olarak çok memnunum. yol tutuşu çok iyi. şehir içi yakıt tüketimi 11 litre civarında (İL İZMİR). Uzun yol da 9 -10 litreden aşağı pek düşemedim, her seferinde bir yerlere yetişmeye çalışıp basıyoruz. son hız 157 km ile sınırlı. kadran da maksimum 164 ü görüyor, 6 viteste 2600 devirde bu hıza ulaşıyor. Hız sınırlama olmasa daha fazlasını vaad ediyor performans olarak. Ara hızlanmalar gayet yeterli. Tek sıkıntı arkası yaprak yay. Bu da özellikle araç boşken arkasının zıplamasına neden oluyor. Vito ve caravelle bu konuda daha iyiyler. arkaları bağımsız süspansiyon. sessizlik olarak ta bir tık daha iyiler diyebilirim. Fakat aynı güce ve aynı donanıma sahip modelleri kıyaslarsak inanılmaz fiyat farkı oluşuyor. vw ve vitonun yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibi değilim. Ben aracımı almadan önce aynısından kiraladım kullandım beğendim aldım. Vito ve caravelle e bütçem yetmedi. ikisiyle de yolculuk yaptım ama alıcı gözle incelemem olmadı. Aracımı değiştirecek olursam bütçem yetiyorsa onları da kiralar değerlendiririm. BENCE bütçe olarak sıkıntınız yoksa caravelle comfortline ve vitonun 2,2 motorlularına bakın derim. Ama bütçe kısıtlıysa ford iyi tercih bana göre. caravelle 115 hp ve vito 1.6 motor olarak zayıf kalır.




  • Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 sene bineceğiz dediğin için elbette ford

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caravelle 2.0 TDI öneririm,yalnız 115 ps değil diye biliyorum en düşük gücü 102 ps carevellenin.9 kişi ve yüklü iken 102 lik motor,performans anlamında beklentilerin altında bir performans verecektir ancak yakıt tüketimi sınıfının en iyilerindendir.Ayrıca en uzun ömürlü motorda 102 ps tir.içi ve konforu da binek otomobilleri kesinlikle aratmıyor.kısaca performans anlamında biraz feragat ederek çok iyi yakıt tüketimi ile sorunsuzca dolaşabilirsiniz caravelle ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Vito ve 102 ps Caravelle kesinlikle almayın.Babanız zaten Fordçuymuş fordçuluğa devam etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. Galiba 2.0 BMT trendline 115ps geçiyor galiba ama bilmiyorum pek vw serisini. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Temiz olsun deyince fiyatlar epey bi uçuyor vw'de. Herkese tavsiyeleri ve fikirleri için teşekkür ederim.

    Hakkınızı helal edin.

    Ford' da devam
  • frod da bakmayın derim mazeme kalitesi vasatın altında . ve vw ve mersedese göre kasası çabuk dağılır 10-15 yıl sonra elinde bir külüstür kalır . sağlam dayanıklı konfor istiyorsanız otomobil sürüş zevki için vito . vw dayanıklı sağlam sıradan konfor ve sürüş zevki orta bir araç tek artısı 2 elde . vw ve merso testine çıkın karar verin derin frod çok ama çok geridi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.