Şimdi Ara

touchpad tuşu içe gömüldü asus g75vw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hemen hiç fare kullanmadim sol touchpad tuşu da gitgide içe gömüldü bugün baktım resmen yapışmış bazen basıyor bazen basmıyor
    e bende söktüm temizledim bi kusur da göremedim
     touchpad tuşu içe gömüldü asus g75vw

şimdi nasıl geri takacam internette benzeri bir kılavuzu nasıl yapılırı videosu vs var mıdır

• merhaba muhtemelen benim yaşadığım sorunun aynısını yaşıyorsunuz. Ben aldığımdan beri padi hiç kullanmadım ancak geçen hafta baktım sol tuşu içe gömük duruyor sadece görsel olarak rahatsız ediyordu kullanmadığım için. Bir de nasıl o hale geldiğini merak ettim açıkcası. Sonra kauçuk hissi veren kaplamanın buton üzerinde kenarlardan atma yaptığını ve çerçevede kastırma yaptığı için butonun basılı kaldığını anladım. Bende eğreti birşey olmasın daha sonra sağlıklı bir yapıştırıcı ile yapıştırım diyerek komple sol tuş kaplamasını çıkardım ve sorun ortadan kalktı. Dediğim gibi muhtemelen sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz. Ben hiç kulanmadığım halde kaplama attı. Mousepadi kullananların atması haliylen doğal keşke asus daha sağlıklı bir kaplama yada tek parça materyaldan yapsaymış o tuşları. Aslında asusa yazsak belki o butonları temn ederler. Benim ürünün garanti süresi doldu ancak Asus gibi bir markanın game serisi gibi zirve modellerinde bu tarz ufak tefek ve kesinlikle kulanıcı hatası ile olmayan sıkıntılı parçalarda en azından tedarikte yardımcı olması hoş olurdu. Bu arada 15 yıl gibi bir süredir asus ürünleri kullanıyorum ve çok sorun yaşamama rağmen zaman zaman çıkan problemlerde garanti konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmadılar hatta kullanıcı kaynaklı bahanesi öne sürebilecekleri durumlarda bile bir ürünümü değişim yapmışlardı. Biraz reklam gibi de oldu ama olsun "seviyorum lan asus'u" :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses64_79

merhaba muhtemelen benim yaşadığım sorunun aynısını yaşıyorsunuz. Ben aldığımdan beri padi hiç kullanmadım ancak geçen hafta baktım sol tuşu içe gömük duruyor sadece görsel olarak rahatsız ediyordu kullanmadığım için. Bir de nasıl o hale geldiğini merak ettim açıkcası. Sonra kauçuk hissi veren kaplamanın buton üzerinde kenarlardan atma yaptığını ve çerçevede kastırma yaptığı için butonun basılı kaldığını anladım. Bende eğreti birşey olmasın daha sonra sağlıklı bir yapıştırıcı ile yapıştırım diyerek komple sol tuş kaplamasını çıkardım ve sorun ortadan kalktı. Dediğim gibi muhtemelen sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz. Ben hiç kulanmadığım halde kaplama attı. Mousepadi kullananların atması haliylen doğal keşke asus daha sağlıklı bir kaplama yada tek parça materyaldan yapsaymış o tuşları. Aslında asusa yazsak belki o butonları temn ederler. Benim ürünün garanti süresi doldu ancak Asus gibi bir markanın game serisi gibi zirve modellerinde bu tarz ufak tefek ve kesinlikle kulanıcı hatası ile olmayan sıkıntılı parçalarda en azından tedarikte yardımcı olması hoş olurdu. Bu arada 15 yıl gibi bir süredir asus ürünleri kullanıyorum ve çok sorun yaşamama rağmen zaman zaman çıkan problemlerde garanti konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmadılar hatta kullanıcı kaynaklı bahanesi öne sürebilecekleri durumlarda bile bir ürünümü değişim yapmışlardı. Biraz reklam gibi de oldu ama olsun "seviyorum lan asus'u" :-)

ben çıkardım ama takamadım çok zor takması şu an takılı ama çalışmıyor basmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 23 Eylül 2015; 18:46:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.