Şimdi Ara

## TOTTENHAM SPURS ## İngiltere'de yeni bir dönem başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir kariyer konusu yapmayı planlıyorum, bol bol sslerle destekleyeceğim ve akşama doğru editleyeceğim. Yerlerinizi alın, harika ve çok zevkli bir kariyer oldu. Açıkçası hangi ligde oynayacaklarına karar veremeyenleri direk İngiltere'ye alalım, kaçıncı lig olduğu fark etmez. Çok büyük bir eğlence sunuyor.

Tottenham Hotspur Football Club, daha çok Spurs olarak bilinir. Günümüzde FA Premier League'de oynayan Tottenham, Kuzey Londra'da kurulmuş profesyonel bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulübün stadı White Hart Lane'dir.

Tottenham, İngiltere'de 20. yüzyılın içinde 1960-61 sezonunda, hem ligi, hem kupayı kazanmayı başarmış ilk takımdır. 1963 yılında da Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'da kupa kazanan ilk İngiliz takımı olmuştur. 1970'lerde iki kez İngiltere Lig Kupası'nı ve 1972'de de yeni adıyla ilk UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1980'lerde Spurs, birçok kupa kazanmıştır; iki kez FA Cup, bir kez FA Community Shield ve 1983-84 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1990'larda FA Cup ve Lig Kupası'nı kazanmışlardır. 2008'de Lig Kupası'nı bir kez daha kazanmışlardır; böylece her on yılda en az bir kez bu kupayı kazanmış oldular. Bu, sadece Manchester United tarafından gerçekleştirilmiş bir başarıydı.

Kulübün Latince motto'su Audere est Facere'dir; (anlamı: "Cesaret etmek yapmaktır.") Amblemi bir futbol topuna tünemiş horozdur. Kulüp, yakın komşusu olan Arsenal ile uzun bir tarihe sahip olan bir rekabet içindedir, bu iki takım arasındaki maçlar Kuzey Londra Derbisi olarak bilinir.

MABEDİMİZ

EFSANE BAŞKANIMIZ DANİEL LEVY'NİN ÇEŞİTLİ HAL VE DURUMLARDA Kİ GÖRSELLERİ

BAŞKANIMIZ ENDİŞELİYKEN

O gün bombayı BBC Sports bırakmıştı. Manşetlerinde Tottenham'ın menajeri değişti başlığı ile herkesi hazırlıksız yakalamışlardı.

####ŞOK#### Tottenham takımın başına tecrübesiz menajer Fettah Yıldız'ı getirdi.

Açıkcası otoriteler tarafından ilk defa duyulan Fettah Yıldız'ı kim nereden buldu bilmiyoruz. Tottenham büyük hedefleri olan bir takım, o yüzden kendini ispatlamamış birisi ile yürümelerini anlayamıyoruz. Umarım ligimizde başarılı olur fakat ben pek zannetmiyorum diyordu spor yorumcuları.

Fakat hedef büyük idi, kendime güveniyordum. Bu iş için biçilmiş kaftandım

Öncelikle takım ile ilgili bilgi vermem lazım. Fm 14 oynuyorum ve 2013 yazından başladım. Biliyorsunuz Daniel başkanımız Gareth Bale satışı ile eşek yükü ile para kaldırdı ve ordan gelen hazine ile harika bir takım oluşumuna girmişler. Çok genç ve yüksek derece potansiyelli yıldızlar gelmiş. Christian Eriksen, Erik Lamela gibi. Tabi ki çer çöp bu takımda fazla çünkü orta halli bir takımdı Tottenham ama hedefler büyük. Bu elemanları parlatıp bir süper yıldız yapmalıyım. Derinliği yüksek bir kadro kurmalıyım zira çok fazla maça çıkıcaz. Ff cup olsun Capital One Cup olsun, ilk sezonumuzda UEFA Avrupa Ligindeyiz. Orda da kupayı kazanmayı planlıyordum ama işler pek istediğim gibi gitmedi.

İlk sezon için Valon Behrami yi 9.5 M den Napoli'den, Ben Davies'i 11.5 M ile Swansea'dan almıştım. Orta sahamda Sandro, Paulinho, Etiene Copue, Lewis Holtby, Mousa Dembele gibi güçlü oyuncular mevcuttu fakat Behrami ilerde sezonu kurtaran adam olucak. İlk sezonda bek sıkıntısı var biraz, Danny Rose sürati yüzünden çok rakip defansı mundar etmiştir fakat defansif özellikleri çok düşük, Benait Asou-Ekotto'da kiralık gitmiş. Sağ bekim Kyle Walker işe yarar, potansiyeli yüksek ve istediğim özelliklere sahip. Üçüncü bek adayı Kyle Naughton. Açıkçası sağ bek Kyle Walker garanti fakat sol bek de bu ikisinden de istediğimi alamayacağımı düşündüm.

Böyle bir taktik düşünüyordum, açıklamak gerekirse İngiltere'de yaratıcılığı ve teknik özellikleri yüksek ve süratli kanat oyuncuları bol. Benim stoperlerim de çok süratli olmadıkları için defans çizgisini en geride kurmak şuan için en mantıklısı idi. Lamela ve Chadli sağ ve sol kanatta oynayabiliyorlar, onları markajdan kaçırıp tehlike oluşturmaları amacıyla yer değiştirmelerine izin verdim. Kanatlar ve forvetim süratli oyuncular bu yüzden koşu yoluna pas uygundu. Beklerimin hücum özellikleri gayet iyi, hücum varyasyonların da onların yardımı bize oyunu açmak için iyi fırsatlar sunabilir, bekleri çıkart dedim. Topa sahip olma önemli ve ilk oyunlarda hep düşük kaldı, bu yüzden düşük tempo seçtim, kararlı ve istikrarlı bir pas oyunu istiyordum, ne yaptığını bilmeyen amatör bir takım değil.

Emmanuel Adebayor hazırlık maçlarında çok kötü performans gösterdi, afra tafra yaptı ve yüksek bir maaşı vardı. Fiorentinaya 6.5M ya sattım fakat maaş desteği istedi. Mecbur kabul ettim. İlk 11 de düşünmüyordum. Kafam da 4-2-3-1 vardı ve kadro çok uygundu. İstediğim oyun topa sahip olan, akışkan, kısa pas ve sürekli hücumu düşünen, karşı savunmacılara zorlu dakikalar yaşatmayı planlıyordum.

İlk sezon hazırlık maçları istediğim gibi gitmedi. Tottenham 21 yaş altı ile ilk maçım kolay geçti. 6/0 gibi bir skorla geçtim. Lokomotif Moskova ve Angers SCO takımlarına deplasman da 2/0 ve 6/5 gibi ilginç skorla yenildim. Kaiser Chefs, San Jose ve Real Madrid ile 1/1 0/0 1/1 skorlarıyla berabere kalmıştım. Real Madrid maçı sadece hoşuma gitmişti. Avrupa Ligi eleme maçlarında FC Utrecht ile eşleştim. Kolay bir karşılaşmaydı. 3/1 2/1 skorlarıyla geçtim. Fakat savunmam ilk sinyalleri vermeye başlamıştı. Gol yemediğim maç neredeyse yoktu. Younes KAboul yüksek boyu ve hızı ile savunmanın değişmez asıydı. Fakat yanına teknik Jan Vertoghnen ile aynı dili konuşamamanın da etkisi ile pek uyum yakalayamadılar başlarda. Vlad Chiricheş ve Dawson da istediğim özelliklere sahip değildi. Sadece yedek olabilirlerdi. Bu sezon için yapacak bir şey yok.

İstediğim oyunu oynatabilmeme karşın ligin daha ikinci haftasında evimizde Cardiff ile 1-1 berabere kaldık. İki maç kazanıp evimizde West Brom a kötü bir oyun ile 2-0 yenildik. Bazı şeyler istediğim gibi gitmiyordu. Fakat Manchester City deplasmanında 4-3 gibi bir skorla galip gelmeyi bildik ve bu takımın morallerini yükseltmeye yetti. Takım artık zafer istiyordu.

Avrupa'da da gruplar belli olmuştu. Spartak Moskova, aaB, Tel-Aviv. Nispeten kolay bir grup oldu ve lider olarak çıktım. Gruptan namağlup olarak çıktım. İlk eleme turu OM ile idi. Fransa'da 2-2 ye göz yumduk ve darbeyi İngiltere'ye bekletiyorduk fakat sakin bir maç geçti. 1-0 ile turu geçmeyi bildik. İkinci eleme de Valencia ile eşleştik. Zor bir eşleşme, ne olacağını kestirmek zor ve İngiltere'de kötü bir futbol ile 2-1 yenildik. Eşleşme çok zora girmişti, ama bu kupayı takım çok istiyordu. Amaçlarını hatırlattım. Soldado ve Lamela'nın insanüstü performanslarıyla İspanya'da 3-0 galip gelmeyi bildik. Taraftar çıldırmıştı, böyle bol pozisyonlu bir maç onları tatmin etmişti açıkçası ama FF Cup da 5. Tur da Chelsea ile eşleşmiştik.

Çok zor bir eşleşme, zaten Chelsea ligde herkezi harcıyor, rakip farkı etmiyordu. Ligde 1 mağlubiyet ile liderdi ve 3 puan ardıncan Man U geliyordu. Bu devlerin ardından gelmek çok zordu nitekim ligde bu ikisi ayrıldı. Man City, Arsenal, Liverpool, Newcastle ve Tottenham arasında 3.lük savaşı kıran kırana geçiyordu. Man City ve Arsenal'in çok iyi kadroları vardı. City'yi deplasmanda 4-2 yenmiştik ama evimizde taraftarımıza kötü bir sürpriz yaptık. 2-1 yenildik. Arsenal daha zordu. North London derbisi hem taraftar için hem de oyuncular için çok gergin geçiyordu. Böyle durumları oyuncularıma alıştırmak benim görevimdi ve elimden geldiğince yaptım. Deplasmanda 1-0 yenmiştim ve taraftarı çıldırmıştı ama Nisan ayında evimizde taraftarımızda unutamayacağımız bir yara bırakmıştık. Kötü bir futbol ile 2-0 yenilmiştik. Arsenal'li ler sevinç çığlıkları atarken The Yids, taraftarımızı sükûnete çağırıyor, Fettah Yıldız'a güvenmemiz gerektiğinden bahsediyordu.

Böyle heyecan dolu bir ligde deneyimsiz menajer Fettah Yıldız hatalar yapa yapa ders çıkarıyordu ama bazı hataların geri dönüşü olmuyordu. Şampiyonluk yarışından çoktan kopmuştuk çünkü Chelsea affetmiyordu. Arkamızdakilerle aramızdaki farkı da açamıyorduk bir türlü. 3. Liverpool'un 48 puanı, 4. Tottenham'ın 47 puanı, 5. Arsenal'ın 45 puanı, 6. Man City'nin 45 puanı, 7. Newcastle in 44 puanı vardı. Böyle acaip bir lig vardı, kıran kırana geçiyordu, kaybettiğimiz en ufak puan bizi çok gerilere düşürebilirdi. O zamanlarda takımım olağanüstü bir azim ve motivasyon örneği gösterdiler. Bu durum son haftalara kadar böyle geldi. Liverpool ile yakınız, bir o geçiyor bir ben geçiyorum fakat fikstüre baktığımda beynime kan sıçradı. Ligde ki son 5 maç şöyle idi; evimizde Man U ile evimizde Arsenal ile evimizde Newcastle ile deplasmanda Liverpool ile son maçta evimizde Southampton ile.

Avrupa da tabi ki devam ediyordu Valencia'yı eleyip çeyrek finallerine vizemizi almıştık. Fiorentina ile eşleştik, çok güçlü kadroları vardı. İyi transferler yapmışlardı ve çeyrek finale kadar temiz skorlarla yendiler. İlk maçı İtalya'da 4-2 kaybettik. Savunmamız çok büyük uyarılar veriyordu çünkü ara toplar çok büyük tehlike oluşturuyordu. Fransa mill takım kalecisi Lloris kalesinde devleşmese çok daha büyük farklar yiyebilirdik, şükür Lloris'in konstantrasyonu üst seviye idi. Evimizde muhakkak ki kazanmalıydık, başka bir ihtimal yoktu. Taraftar da benimle aynı düşünüyordu fakat pek bir beklentileri de yoktu benden çünkü bu adamın oyuncu hayatı bile çok amatördü. Onlara yanlış olduklarını ispatlamam gerekiyordu. Maç başlamıştı, İtalyan ekibi resmen neye uğradığını şaşırmıştı. Taraftarımızın doksan dakika susmayan tezahüratlarıyla resmen cehenneme çevirmiştik Fiorentina için. O maçta Christian Eriksen ve Soldado'nun müthiş performansı, taraftar ile birleşince 6-0 gibi bir sonuç çıkmıştı. Takım darmaduman etmişti Fiorentina'yı. Ertesi gün başlıklarda Tottenham başarısı yazıyordu çünkü Fiorentine çok iyi bir takımdı ve 4-2 gibi bir sonuçla yenilmiştik. Bu sonuç harika idi. Yarı finalde milli gururumuz Bursa ile eşleştik. Kolay bir eşleşme zannediyordum fakat bu düşüncemi bana yedirdiler. Türkiye'de Bursa taraftarı müthişti, takım iki pas bile yapamıyordu ama Bursa'nın da hücum gücü zayıftı. Lloris yine bizi kurtarıyordu ve 1-1 e boyun eğdik. Türkiye'de kesin kazanmalıydık. İki hafta sonra dakikalar 90 u gösterirken 1-1 idi maç. Uzatmalara gitmesini istemiyordum çünkü kondisyonumuz çok zayıflamıştı takımımın ama 90+4 de ara topa atılan topa sol bekim Danny Rose çok geç uyandı ve yetişemedi rakip forvete, rakip forvette büyük bir soğukkanlılık gösterek bütün White Hart Lane Stadyumunu susturan golü atmıştı. Evet, Bursaspor'a elenmiştik, finale gidemedik. Finalede Juventus ile eşleşti ve Juventus 5 attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DANAKAÇIRAN -- 16 Ağustos 2015; 20:48:10 >

• Takip , basarilar bu arada bol bol ss ekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim. Umarım uzun soluklu bir kariyer olur. Bol şanslar.
  • 2014/2015 Transfer Sezonu

GELENLER:

Leighton Baines: Takımın 3 yıl boyunca sol bek açığını kapatabilecek yetenekte bir insan. Çok kaliteli bir profili var ve büyük maçları çıkarabilecek bir tecrübeye sahip. 14 M+ 3M 36 AY

Gino Peruzzi: Müthiş bir sağ bek, çok genç, güzel bir profil ve çok yüksek bir potansiyel. 6 7 yıl takımımda kalır. Pahalıya mal oldu, 20 M, nakit.

Eder Alvarez Balanta: Genç başka bir yetenek, harika bir profil ve yüksek potansiyel. Takımın 6 7 yıl boyunca tandemini oluşturacak bir isim. 7 M Euro çıktı cebimden

Facundo Ferreyra: Defoe ve Adebayorun ayırlmasından dolayı mecburen forvet hattına bir transfer lazımdı. 12 M € istedi Shaktar. Genç başka bir yetenek

Lucas Romero: Takip edenler bilir, Arjantinlilerin en büyük potansiyel içeren orta sahalarından biri, şuan ahım şahım değil ama ilerde çok faydalı olacak, rotasyon için de güzel bir tercih.3 M € mal oldu.

Maxym Koval: Neredeyse ölmüş Brad Friedel ve Gomesi 600 K € 'ya sattıktan sonra yedek kalecimiz yoktu. 10 yıl kalır takımda, o derece iyi bir yetenek.

Mario Solferino: Harika bir regen, harika bir Arjantin klasiği. Müthiş bir profil. Bekleyip görecez bu çocuk ne olacak

GİDENLER: Takımımda 18'e bile giremeyen, çer çöpü yollama vaktiydi artık. İlk sezonumda yollayamadım fakat şimdi alıcılar bulabildim.

Lewis Holtby: Machester City'e 17 M €

Kyle Walker: PSG'ye 16 M €

Etienne Copué: Liverpool'a 4 M €

Jake Livermore: Norwich'e 4 M €

Gylfi Sigurdson: Southampton'a 4.5 M €

Paulinho: Dortmund'a 14 M €

Vlad Chiriceş: R.Sociedad'a 10.25 M €

Danny Rose: Liverpool'a 7 M €

Jermain Defoe: Q.P.R 1.5 M €

Güzel bir transfer sezonu geçirdiğime inanıyorum. Kullanamadıklarımı iyi fiyata sattım.

• 2014/2015 Sezonu Hazırlık Dönemi

Amerika'da hazırlık kampını geçireceğiz. Yeni transferlerinde Amerika'ya gelmesiyle oyuncular için forma savaşı daha da sertleşti. Çok kaliteli oyuncular ile güçlendirdik. Bu sezon taraftar da yönetim de bizden umutluydu. Şampiyonlar liginde direk katılmanın rahatlığı da vardı. Hazırlık maçları da istediğim gibi geçiyordu, rakiplerimize karşı çok üstün oynuyorduk.

Bu maç atamadık bir golü, üstüne savunmamızın basit hataları yüzünden 2-2 lik skora razı olduk.

Kolay bir karşılaşma oldu.

Bu maçta Everton için çok zor geçti, resmen ablukaya almıştım, güzel bir oyun ile galip geldik.

Skysports.com un spor muhabirlerinden Tyron Dixon'ın açıklamalarına göre bu yılın en önemli şampiyon adaylarından birisi Tottenham. Yaptığı transferler ve hazırlık döneminde ki oynadıkları oyun ile göz dolduran Tottenham, yönetimden yeni stadyumun sözünü de aldı. Bu haber taraftarlar arasında coşku ile karşılandı, White Hart Lane ne kadar çok önemli olsa da rakiplerine nazaran daha az olan stat kapasitesi nedeniyle takımı daha büyütecek bir hamle olarak görüyorlar.

2016 yazında bitmesi öngörülen stat hakkında yönetimin yakın zamanda daha fazla bilgi vermesini umuyoruz.

• Uzun soluklu olur umarim

• Arjantinli regenden Batistuta, olmazsa bi Crespo olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun soluklu dusunuyorum, merak etmeyin umarim egleniriz.

• Takip başarılar
  • Takipteyim, başarılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ## TOTTENHAM SPURS ## İngiltere'de yeni bir dönem başlıyor

Emek EGE: Evet sayın seyirciler, bugün Ali ECE ile dış transfer piyasasını yorumlayacağız. Günün bomba haberlerinden biri Manchester City'den geldi. Petrol zengini City Real Madrid'in genç stoperi Rafael Varane'i 36 M € bonservis ile bünyesine kattı. Bu transfer İngiltere basınında geniş yer buldu çünkü daha 21 yaşında ki bir defans oyuncusu için bu para çoğu yorumcu tarafından "saçmalık" olarak bulundu. Bir başka hareketlilik de Londra devi, son şampiyon Chelsea'den geldi. Barcelona'da ilk 11 de yer bulamayan ve ayrılmak istediğini belirten Alexis Sanches, Luis Enriques'nin ancak uygun fiyata satarım açıklamasıyla Barcelona kulübünün deyim yerindeyse telefonları hiç susmadı. PSG, Man U, Liverpool gibi devlerin arasından 38 M € ya Chelsea kadrosuna katmayı başardı.

Ali ECE: Ya biliyor musun Emek, bu İngilizler gerçekten şaşırmış. Yahu nerede görülmüş 21 yaşında ki stopere 36 M verildiği? Sen nasıl güveniyorsun o paranın karşılığını alacağını, çok daha tecrübeli bir ismi daha ucuza getirmek varken niye böyle bir yola giriyorlar anlamıyorum. Başında ki arap kafayı yemiş, bunu basit bir oyun zannediyor sanırım. Kafasında kadro çiziyor, gidiyor alıyor ve o sezon o takımı izliyor beğenmezse başkalarını getiriyor. Rüyasında birisini görüyor gidiyor neredeyse alıyor getiriyor. Sen bu sezon 6. olarak bitirmişsin. Şampiyonlar Lig'ine bile katılamıyorsun niye böyle bir harakette bulunuyorsun?

Chelsea eğer iyi gözlemlemişse Sanches transferleri meyvesini verir çünkü uzun süredir futbol oynamadı bu adam. Bak Emek kalitesine lafım yok, adam dünyanın en büyük kulübünde oynadı ama gelir gelmez birşey beklemesinler diyorum, takıma alışma sürecidir, futbola alışma sürecidir 3 4 hafta beklesinler ondan sonra performansı gösterir. Zaten Chelsea'nın kadrosu şuan oldukça genç ve yetenekli. Çok dokunmadan kaliteli bir kaç oyuncu ile transfer sezonunu kapatacaklardır diye düşünüyorum. Abi bu adamlar geçen sezon gördün, hayvan gibi top oynuyordu, kızıl şeytanları içerde de dışarda da maymun ettiler, 20 gün gazetelerde başlık oldu. Man U gibi bir takımı Trafford'da böyle madara eden başka takım hatırlamıyorum ben.

Emek EGE: Bir saniye Ali, kulağıma şuan bir son dakika haberi geliyor... Evet,,,, Sanırım Juventus Chelsea'nin başarılı sağ beki Azpilicuetayı istemiş, hemde 30 M € gibi reddedilemiyecek bir miktar ile. Galiba şuan taraflar sözleşme aşamasındalarmış.

Ali, Azpilicueta bu şampiyon takımın önemli bir parçasıydı, 44 maçta ilk 11 başladı, istikrarlı bir formu var fakat geçen hafta Stuttgart'lı sağ bek Gôtoku Sakai'yi 17 M € ile transfer etmişti. Takımın kasadından 47 M € iki sağ bek için çıktı. Ne planlıyorlar anlamak güç.

Ali ECE: Abi bu herifler parayla kafayı yemiş, sen hangi düşünce emsali ile böyle bir hamle yaparsın cidden anlamıyorum. Bu transfer piyasasını en güzel sürdüren Tottenham var, milli gururumuz Fettah, ki kendisini çok severim. İngiltere Birmingham'a gitmiştim geçen aylarda, bir işim düşmüştü. Kendisi karşıladı beni iki kadeh birşeyler içtik. Çok hoş bir muhabbeti var. Fakat kendisi üstünde çok büyük baskı vardı. Bir geçmişi olmayışı Tottenham taraftarlarını en başta çok korkutmuştu ama görünen o ki görevini başarıyla yerine getiriyor. Nese ne diyorduk, bu transfer piyasasını en güzel sürdüren Tottenham var, ne istediklerini biliyorlar, neye gerek olmadıklarını biliyorlar ve çoğu oyuncu ile yollarını ayırdılar.

Emek EGE: Evet sayın seyirciler bugün de Transfer Günlüğün'den bu kadar, haftaya başka liglerin transferlerini yorumlamaya devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DANAKAÇIRAN -- 17 Ağustos 2015; 3:23:48 >

• Çok güzel olmuş yahu beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine de laf söyletmiyor ha :D

• Güzel devam hocam

• Ligini ilk maçı güzel bir oyunla başlıyor. Servet döktüğümüz iki bekimiz de çok güzel performans gösterdi.

Zorlu bir deplasmana gitmiştik. Soldado'nun fırsatları değerlendirememesinden dolayı cezamızı çekmiştik. Soldado'nun bu performansı daha ilkti. İleride daha çok çıldırtacaktı beni.

Yine zorlu bir deplasman, kazanmayı biliyoruz bu sefer. Eriksen'in harika performansına rağmen Soldado yine yokları oynadı. Güzel fırsatlar doğmasına rağmen değerlendiremedi.

Zenit güçlü bir kadroları var ve ilk maç deplasmanda. Kesinlikle kolay bir maç olmayacağını biliyordum. Younes Kaboul'un sakatlığı kötü etkiledi savunmamı. Basit goller yedim. Vertonghen Kaboul kadar hızlı değil ve hava toplarında Balanta ile çok etkili değiller. Ben Davies ortalama bir performans gösterdi. Leighton Baines'in düşen kondisyonundan dolayı ilk 11 de şans buldu ve pek sırıtmadı, ama Hulk'u çok kaçırdı, yetişemedi. Grubumda ki diğer takımlar Barcelona ve Steau. En kötü 3. olurum UEFA' ya giderdim ama kesinlikle gruplardan çıkmayı hedefliyorum.

Soldado 150 fırsat doğmasına rağmen birini yazabildi.

Capitol One Cup maçı. Kolay kazanmayı bekliyordum ama Norwich de çok istiyordu anlaşılan bu kulvarda ilerlemeyi. Penaltılara uzadı. Lloris 3 penaltıyı da kurtararak o gün devleşti.

Önümüzde ki maçımız Man U ile evimizdeydi. Bu maçı kazanmak şampiyonluk yarışı için çok önemli.

Çok kısa aralıklarla maça girdiğimiz için kondisyonlarında da sıkıntı oluyordu. Michu, Falqué, Aaron Lennon, Kyle NAughton, Ben Davies ile rotasyon seçeneklerim var.

Soldado ilk sezonunda yıldız olmasına rağmen pek bi yokları oynuyor, gol orucuna çıkmış. Atmıyor adam kulübede beni çıldırtıyor.

• Devam , west ham daki carol u al soldado yerine

• tottenham'i pek sevmem ama basarilar.

konu baya guzel gidiyor, boyle devam et.

• İngiltere Premier Lig:

6. Hafta

Müthiş bir galibiyet, ligin en zorlu takımlarından biri olan Man U'yu güzel bir oyunla yeniyoruz.

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

Ligin yeni ekiplerinden Milwall'ı deplasmanda yeniyoruz. Özellike sol bekimin yarattığı pozisyon sayısı hoşuma gitti.

Şampiyonlar Ligi

Asıl düşündüğüm kulvar olan Şampiyonlar Liginde Barcelona 3 puanla lider ben ile zenit 2 ve 3 ü paylaşıyoruz, Steaua da 0 puanda ama çok acaip şeyler olacak bu gruplarda.

2. Maç

Çok zor kurtulduk, Steaua çok iyi mücade etti. Az daha 1 puana razı olacaktık.

3. Maç

Barcelona Muslera'yı transfer etmiş. Takım çok güzel mücadele etti ve grupta 1. sıraya yerleştik. Barcelona 2. maçta Zenit ile berabere kalmış. 7 puanla 1.yim. Barcelona 4 puanda.

Capitol One CUP 4. Tur

Ligde 4-2 yendiğimiz Aston Villa ile eşleştik, basit bir rakip.

• Devam hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.