Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | 2025 AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.596
Cevap
10
Favori
130.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Yaratıcı The Sun editörleri
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | 2025 AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU

HAHAHAHAHAHAHAHA

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

soton maçlarını pek takip etmiyodum o yüzden yeni menajerimiz hakkımda bilgim yok ama sotonu ligin üst sıralarına taşıdı büyük ihtimal pl yede o çıkarmıştır umarım ilk 4 e sokar bu sene

PL ye o taşımadı , geldiği ilk yıldan pozitif futbol vardı ki genelde pozisyon kaçırma yüzünde ve rotasyon eksikliği yüzünden istenilen yere gelmedi takım (8. başarı görünse de sakatlık kart cezası veyahut rotasyon yapılmasa net ilk 4-5 i zorlardı takım)

WhoScore bi incileme yapmış.

http://www.whoscored.com/Articles/yuop-ftstucdcgijwvngtw/Show/Team-Focus-Spurs-Have-Foundations-in-Place-to-Play-Pochettinos-Way

Birde genç oyunculara şans verme işinde de çok iyi Poch. Ward-Prowse,,Shaw,,Chambers,,Gallagher gibi 18-19 yaşındaki oyuncuları bayağı oynattı sizde de bu yıl forma şansı bulan bulamayan bir sürü oyuncu oynayabilir.

• Hugo Lloris ile sözleşme 5 yıl uzatılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene lamlela patlama yapar diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | 2025 AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU

Tottenham sevmemin nedenlerinden biri, yıllardır vazgeçmedikleri sade ve şık formalarıydı. Son 2-3 sezondur Under Armour markasının yaptığı berbat formaları giymek zorundalar. Sade beyaz olup da bu kadar kötü bir tasarım ortaya çıkarmak büyük uğraş gerektirir. Eriksen'in de halinden pek memnun olduğunu sanmıyorum. Yaka kısmına çok kötü diyemeyeceğim. Ancak formanın göğüs üzeri, yaka çevresindeki motifleri çok ilginç. Bir o kadar başarısız bir çalışmanın ürünü. Yakanın iç kısmında da motifler var, onlar gözükmeyen bir yerde olmalarına rağmen fena değil.

Vertonghen'in üzerindeki Lacivert formanın ortasından geçen çizgili şerit pek bir şey ifade etmese de, forma en azından berbat durmuyor diye kendimi avuttum. Bana kalırsa yine anlamsız bir tasarım. AIA reklamı lacivert formada nispeten daha iyi durmuş. Yaka tasarımı da daha klasik. Yakanın iç kısmında yine sarı motiflerden var. Bu desenler Tottenham efsanelerinden Bill Nicholson'ın ölümünün 10. yılı anısına formaya eklenmiş.

Bahsettiğim yaka desenini bu fotoğraflarda daha net görebilirsiniz. Formanın kumaşı da kaliteli gözüküyor ama tasarım berbat...

Kaleci forması olarak da lacivert ve mor tonları tercih edilmiş. Kaleci formalarında bu tip renklere pek karşı değilim. Çok da kötü olmadığını düşünüyorum. Ama genel olarak formalar Tottenham'a yakışmayacak düzeyde kötü...

• takım savunmasını bu kadar kötü yapan bi takım takviye yapmadı mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

takım savunmasını bu kadar kötü yapan bi takım takviye yapmadı mı..

Ben Davies ile kaleci Vorm Tottenham da buna karşılık Sigurðsson Swansea'gitti

Savunmanız zaten iyiydi artık daha iyi muhtemelen seneye önde basan topla oynayan (yan pas değil ofansif olarak) bir Tottenham olur. Attığınız yediğinizin 2 katı olur muhtemelen. Stoperlerden biri veya ikisinin de pas yeteneği iyi ise deme keyfine Pochettinonun ah ulan ah gitti gül gibi TD Ha size net iyi bir santrafor lazım bakalım alacaklar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

takım savunmasını bu kadar kötü yapan bi takım takviye yapmadı mı..

Ben Davies ile kaleci Vorm Tottenham da buna karşılık Sigurðsson Swansea'gitti

Savunmanız zaten iyiydi artık daha iyi muhtemelen seneye önde basan topla oynayan (yan pas değil ofansif olarak) bir Tottenham olur. Attığınız yediğinizin 2 katı olur muhtemelen. Stoperlerden biri veya ikisinin de pas yeteneği iyi ise deme keyfine Pochettinonun ah ulan ah gitti gül gibi TD Ha size net iyi bir santrafor lazım bakalım alacaklar mı

totenham lı değilim ben. hugo lloris i takip ediyorum

• ingiltere'de futbolu 2000 yılından bu yana takip ederim.ama tottenham ile aramdaki bağ 2005 yılında oluştu.

tabi ki fifa 2005 futbol oyunuyla.bir takım bu kadar mı sinir bozucu oynar arkadaş dakika 1 gol defoe
    hey gidi günler.

• Schneiderlin ile Jay Rodriguez ikilisini almaya yakınmışsınız ulan oyuncu kalmayacak takımda anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Schneiderlin ile Jay Rodriguez ikilisini almaya yakınmışsınız ulan oyuncu kalmayacak takımda anasını satıyım

Bunu yazmaya girmiştim. Kasanız doldu artık, bari karşılığında oyuncu alın artık .

• tadici aldınız o yeter
  • biz bu ben davies i ne zaman aldık ya ? bide keşke griezmann ı biz alsaydık umarım adam akıllı bi forvet kanat ortasaha ve stoper alınır (soldado satılır bide umarım )
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Orta saha için Schneiderlini yedirmeyiz artık başka adam bulur Pochettino . Stoper için Lizbon'dan Eric Dier , Villareal deki Musaccio mu ne var onların adı geçiyor. Gene kanada bizim Jay Rodriguez var da onu da satmazlar . Gerçi Pochettino çok güzel oyuncu buluyor takıma bence nokta atışı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

biz bu ben davies i ne zaman aldık ya ? bide keşke griezmann ı biz alsaydık umarım adam akıllı bi forvet kanat ortasaha ve stoper alınır (soldado satılır bide umarım )

Kaleci vorm da geldi hocam aaa nasil takip ediyosun

Suraya eriksen reyiz'in uc bes golunu at da gozumuz gonlumuz acilsin

• worm u biliyrum ya yazmayı unuttum sadece ben davies i yeni öğrendim ama twitterda takip ettiğim spurs news tarzı hesaplar şuara hep başka takımların transferini yazdığından gözümden kaçmış

seni mi kırcam

• Eric Dier kesin geldi diye biliyorum ben.
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt

aynende mevkisini bile bilmiyorum
  • Stoper. İngiliz olması da ayrı br tercih sebebi sanırım.

@yusei
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.