|
Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (162. sayfa)
-
-
İçimden bir ses kuzeyin pislikleriyle eşleşeceğimizi söylüyor. Öyle olursa 1 haftada 3 Kuzey Londra derbisi oynanır. Zevkli olur.
-
Dinamo Zagreb ile eşleştik, kağıt üzerinde kolay ama DZ'ye iyi takım diyenler de var, bilemedim.
-
13/12/2020
16/12/2020
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 26 Şubat 2021; 21:15:34 > -
bale 3 maçtır şov yapıyor
-
Yine yavaşladık, durulduk. Rakip Burnley olduğu için bu yavaşlığı avantaja çeviremiyor ama dikkat etmek lazım. Hava toplarında çok etkililer. Olabildiğince topu ayağımızda tutmalı ve gerektiğinde hızlı çevirmeliyiz.
-
dünyanın en iyisi yine estiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine dünyaları kaçırdık. Sadece son dakikalarda net iki gol pozisyonumuz var. Olsun, şimdilik 4 de yeter. Sonraki maçlar için güzel moral oldu.
Sanchez bu maç harikaydı. İlk sezondaki performansını tekrar gösterdi. Arkaya giden ve net tehlike yaratan topları, hava mücadelelerini, çelmeleri vb. titizlikle ve doğru bir şekilde halletti. Keşke hep böyle oynasa.
-
Adam geldi adam.
-
Günde sadece 4 saat uyku
Dört tarafı beceriksiz defans dolu
Yorgun, bitkin ama pes etmeyen bir beden
Hakkını ödeyemeyiz Lloris.
Yoruldun biliyoruz ama bu takım sensiz olmaz Lloris.
-
Lloris (C), Doherty, Alderwerield, Sanchez, Davies, Hojbjerg, Ndombele, Bale, Dele, Son, Kane
Ön beşli ateş hattı oluşturuyorlar. Buna rağmen Doherty görüyorum, Davies görüyorum ve üzülüyorum.
Son 3 maçımızda oynadığımız gol oynarsak bol bol gol atarız ama gol yiyecek gibi de duruyoruz. Hadi hayırlısı.
-
şimdi açtım maçı geç kaldım biraz bale nasıldı ?
-
Takım ikinci yarı hiçbir şekilde ortaya bir oyun koymadı, bu sebeple Bale de yoktu.
Öte yandan ilk topsuz ve toplu dribbling, adam adama pozisyonlar ve dikine paslarda Bale gayet etkiliydi. Yükselen formunu bu maçta devam ettirdi.
Golle sonuçlanan pozisyonda, orta sahada çalım için yere yatan Fulham topçusunun üzerinden topu aşırtarak ilerleyip atağı başlatan da Bale'ydi.
-
Bale’ın en önemli iki özelliği dripling ve sol ayağıyla etkili şutları.Driplinginden artık eser kalmadığı için pek mou onu sağ forvet gibi oynatıp mümkün olduğu kadar ceza sahası ve çevresinde topla buluşturmaya çalışıyor ki çok daha iyi yapıyor bence , ayrıca çok iyi paslar da atıyor.Böyle giderse eskisi kadar olmasa da yine çok iyi bir oyuncu olabilir , çevikliğini biraz daha düzeltmesi lazım.Bale’i kazanırsa mou çok büyük iş yapmış olur.Cidden iyi pozisyon alınca çok iyi vuruyor topa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fulham'ın verilmeyen golü doğru karar mı? bununla ilgili bundesliga maçında da aynı şey yaşanmıştı kural fln mı değişti acaba?
-
Ligin sitesinde tam olarak nerede bilmiyorum ama Reddit'te insanların yazdığına göre kural şu şekilde:
Eğer atak yapan takım oyuncusunun eline çarpar ve akabinde topu ağlarla buluşturursa, gol iptal olur. Aynı şekilde, atak yapan oyuncunun eline top çarpar ve atak yapan başka bir oyuncu akabinde topu ağlarla buluşturursa, gol iptal olur.
Anladığım kadarıyla burada elin konumunun, yani vücudun yanında olması ya da arkada olmasının bir önemi yok. Sadece formanın üstüne (üst kol) çarparsa ya da üçüncü oyuncu topu alır da ağlarla buluşturursa gol geçerli sayılıyor.
Öte yandan kural saçma, bence o gol olmalıydı ama biz de çok çektik bu rezil kural yüzünden. Bazen yararımıza oluyor bazen zararımıza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 5 Mart 2021; 21:50:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dorukhansnLigin sitesinde tam olarak nerede bilmiyorum ama Reddit'te insanların yazdığına göre kural şu şekilde:
Eğer atak yapan takım oyuncusunun eline çarpar ve akabinde topu ağlarla buluşturursa, gol iptal olur. Aynı şekilde, atak yapan oyuncunun eline top çarpar ve atak yapan başka bir oyuncu akabinde topu ağlarla buluşturursa, gol iptal olur.
Anladığım kadarıyla burada elin konumunun, yani vücudun yanında olması ya da arkada olmasının bir önemi yok. Sadece formanın üstüne (üst kol) çarparsa ya da üçüncü oyuncu topu alır da ağlarla buluşturursa gol geçerli sayılıyor.
Öte yandan kural saçma, bence o gol olmalıydı ama biz de çok çektik bu rezil kural yüzünden. Bazen yararımıza oluyor bazen zararımıza.
kola ele ne şekilde olursa olsun temas varsa direkt iptal isterse 5. oyuncu atsın golü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dorukhansnLigin sitesinde tam olarak nerede bilmiyorum ama Reddit'te insanların yazdığına göre kural şu şekilde:
emre özcan şaşırmıştı karara, kuralı bilmiyorlar onlarda herhalde
-
Lloris (C), Doherty, Sanchez, Alderweireld, Reguilon, Højbjerg, Winks, Lucas, Bale, Son, Kane.
Subs: Hart, Dier, Davies, Sissoko, Dele, Ndombele, Bergwijn, Lamela, Vinicius
Doherty sıkıntı, Winks idare eder, Moura sırıtmaz, gerisi de zaten ideal kadro. Dört golden aşağısını yenilmiş sayarım.
-
Biraz daha geride top çevirirsek uyuyacağım, yeter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X