Şimdi Ara

Tottenham a Defans tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar . Tottenham ile ilk sezon dayım Vertonghene 37 milyon eEuro teklif geldi... Satsammı.... Daha iyi bi defans bulabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Juan Jesus, Umtiti.

Bu iki oyuncu da dört dörtlük.
  • Eder Balanta
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECIHI

Eder Balanta

Tamam arkadas inceleyim.... Ertelemiştim teklifi.... Bakıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 6 Şubat 2015; 11:36:58 >
  • balanta iyidir...hem ucuz hem özellikleri gelişmiş....kurt zouma var bide QPR de vardı bitane adı aklımda yok takımda görürsün genç..
  • Arkadaslar... Teklifi reddettim.... Şimdi United 52 m euro teklif etti.... Satmasammı acaba... O kadar değerli mi bu oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 6 Şubat 2015; 14:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

Arkadaslar... Teklifi reddettim.... Şimdi United 52 m euro teklif etti.... Satmasammı acaba... O kadar değerli mi bu oyuncu

Oyunda ki en iyi stoper balanta sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Arkadaslar... Teklifi reddettim.... Şimdi United 52 m euro teklif etti.... Satmasammı acaba... O kadar değerli mi bu oyuncu

Eyvallah... Balantayı 8 milyon Euro'ya aldım . .... Vertonghen ide 57 milyon Euro'ya United a sattım (52si peşin kalanı taksitle) Umarım Vertonghen in yerini alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 6 Şubat 2015; 14:45:15 >

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    pişman olmazsın Balanta'yı ben Fenere alıyorum biraz oynayınca Barcelona gibi büyük kulüpler istiyor :)
  • QPR de var genç stoper..işini görür derim....
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah... Balantayı 8 milyon Euro'ya aldım . .... Vertonghen ide 57 milyon Euro'ya United a sattım (52si peşin kalanı taksitle) Umarım Vertonghen in yerini alır

Hocam nedenini bilmiyorum ama ben Balanta'yı faydalı bulmadım, Juan Jesus veya Samuel Umtiti daha iyi bana göre. Özellikle Juan Jesus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.