Şimdi Ara

Toshiba yeni netbook modelini duyurdu; NB200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
9.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son derece sessiz bir cihaz. Biraz ısınıyor ama o da elektronik alet sonuçta o kadar ısınır.
  • Türkiye'deki modellerde bluetooth var mı?????
  • Evet biraz önce Metroport Toshiba mağazasından bir adet NB200-10Z modeli almış bulunmaktayım, şu anda da yazıyı bu aletten yazıyorum.
    Daha önce de dediğim gibi bu modelde 3G için simkart girişi yok, ancak bluetooth var. NB200-122 modelinde ise tam tersi. 10Z çok daha şık bşr model, 122 daha eski modelleri andırıyor. Bir de 122'de 3 hücreli pil var, 10z'de 6 hücreli pil kullanılmış.
    Toshiba mağazasındaki arkadaşların dediğine göre 122 daha eski bir model, bu nedenle teknosa ve vodafone kampanya için bu modeli seçmiş olabilir.

Yine de evde desktopda 26 inc lcd, iş yerinde 15.4 kullandıktan sonra ekran boyutlarına alışmak biraz zaman alacak gibi.

Zaten iş yerinde görenler ne kadar şirin ama biraz fazla ufak değil mi yorumunu yapıyorlar.

Yarım saatlik izlenimlerim sonucu bu netbook'u tavsiye ederim. Ancak yukarıda da belirtildiği gibi alet az da olsa ısınıyor ve bunu hissediyorsunuz ancak kesinlikle rahatsızlık verecek boyutlarda değil.

Bir de 2GB ram takıp kullanacağım, daha sonra da win7 yüklemeyi düşünüyorum. Ama Toshiba aletin içine bir sürü yazılım, mc afee falan koymuş, onlar da önceden yüklü olarak geliyor, herhangi bir cd yok. Bunları kaybetmek de işin cabası olacak.

• 122 Sadece Türkiye pazarı için üretilmiş. Netbook un üzerinde yazıyor.
  • kim nederse desin toshiba arkadaşımmm tek kelime....;)
  • Arkadaşlar bende bir adet Casper Nirvana CPD 1830-7B85B model laptop var. Normal olarak açılmıyor laptop ve DVI girişinden ekrana bağladığımda ekranda gelen görüntü bozuk ve windowsa girince ekranda tamamen gidiyor. Sorunu belli aslında ekran kartında arıza var. Laptop ın içini açtım acaba harici bir ekran kartı var mıdır diyerekten ama sadece Nvidia nın chipini bulabildim ve anakarta sabit bir chip. Konudan anladığım kadarıyla bazı modellerde sadece ekran kartı değişimi yapılabiliyormuş. Şimdi benim bu laptop ı anakart değiştirmeden hayata döndürme gibi bir şansım olabilir mi? Olmadı anakartını değiştirirsem bana kaça patlar bu iş ortalama bir fiyat bilgisi olan var mı? ...
  • anakart değişimi 150$ civarında.
    Aynı sorunu ben de yaşadım.
  • arkadaşlar dün ankamall toshibashoptan nb200-10z aldım..785 liraya.......beni almama ikna eden süper tasarımı idi....ancak 2 gündür eziyet çekmekteyim...internet aşırı yavaş...mesela haber sitelerine girdiğimde resimler tek tek açılıo ve çok uzun sürüo......bu sorun genel bi sorunmu,yoksa bir benmi yaşıyorum...lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67memetrix

özellikleri ne olursa olsun toshiba alınmaz 3 kuruş fazla olsun asus olsun aga. toshibalar çok ısınıyor çok problem yapıyo

iyi de zaten ASUS hem daha kaliteli hem de daha ucuz Toshibaya göre
  • gitti gidiyordan yeni aldım sistem açılmadı. pilini 24 saat şarz ettim. güç düğmesini açtığımda mikrosoft windows xp başlangıç ekrana 1-2 saniye gelip kayboluyor. errör hata veriyor ne yapabilirim. slm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

gitti gidiyordan yeni aldım sistem açılmadı. pilini 24 saat şarz ettim. güç düğmesini açtığımda mikrosoft windows xp başlangıç ekrana 1-2 saniye gelip kayboluyor. errör hata veriyor ne yapabilirim. slm.

bence aldıgın yere urunu geri gonder urun hatalı diye bende yeni aldım direk acıldı oyle bir sıkıntı olmadı
  • bende almakta çok kararsızım yaaa diğer yorumları okuyunca kafam karıştı yoksa yarın gidip bi teknosa mağazasından alıcaktım.

• arkadaşlar bende yarın nb200 10z almayı planlıyodum fakat yorumları okuyunca biraz kafam karıştı yaa
  • arkadaşlar bende yarın nb200 10z almayı planlıyodum fakat yorumları okuyunca biraz kafam karıştı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

Orjinalden alıntı: 67memetrix

özellikleri ne olursa olsun toshiba alınmaz 3 kuruş fazla olsun asus olsun aga. toshibalar çok ısınıyor çok problem yapıyo

yıllardır toshıba laptop kullanırım.hiç ısınma problemi yaşamadım.hatta hiç bir problem yaşamadım......................

ben genel olarak konuştum arada böyle iyilerinin çıktığını biliyorum ama genel sorun olduğu için öyle dedim :) :)
  • Ben NB200 10Zyi daha yeni aldım. inceleme imkanım oldu. Bence cihaz hem görünüm açısından hem de özellikleri bakımından ideal.tavsiye ederim.
  • merhaba benim NB200-10Z MODELİ VAR BİR TÜRLÜ FORMAT ATAMIYORUM NEDEN BUNLARIN CD SATILIRKEN VERİLMİYOR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.