Şimdi Ara

toshiba xv635-elendi- sonyV5500 veya W5500 bugün alınacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede mesaj atmıştım ama 2 aydan beri hala alamadım lcd tv yi. Şu an iki seçeneğim var

ilki
    Toshiba 37XV635 37" Full Hd Eco Lcd Panel Televizyon

yada

Sony 40V5500

bu iki tv arasında seçim yapmam gerekiyor. toshiba sony'ye göre 100 tl daha ucuz alacağım yerde ve bu iki model dışında da pek seçeneğim yok. Çünkü hediye çekim var,bu modellerin fiyatları(2100 tl civarı) üzerine çıkamam. lütfen yardım edin. (daha önce samsung um vardı ve arızalandı ve para iadesi yapıldı)

Not: kullanım amacım Dsmart normal receiver ile tv izlemek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt -- 14 Şubat 2010; 13:39:49 >

• 40v5500 uygundur. Hem 3" daha büyük. Yani yaklaşık 7,5 cm. Bu az bir şey değil. Garanti süresi daha fazla. Siyahları daha iyi.
  • peki toshiba daki 100 hertz göz ardı edilir mi bu durumda?
  • Arkadaşlar Toshiba yı eledim , Sony V5500 50 hertz i düşünüyorum, ama bu sefer gaza geldim Sony W5500 markayı da düşünmeye başladım. v5500 -2200 TL kdv dahil, W5500 2500 TL dahil aradaki 300 TL farka değer mi. (Alacağım yerdeki fiyatlar böyle başka yer veya fiyat seçeneğim bulunmuyor.) Lütfen cevaplarınızı bekliyorum , bugün sipariş vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt

Arkadaşlar Toshiba yı eledim , Sony V5500 50 hertz i düşünüyorum, ama bu sefer gaza geldim Sony W5500 markayı da düşünmeye başladım. v5500 -2200 TL kdv dahil, W5500 2500 TL dahil aradaki 300 TL farka değer mi. (Alacağım yerdeki fiyatlar böyle başka yer veya fiyat seçeneğim bulunmuyor.) Lütfen cevaplarınızı bekliyorum , bugün sipariş vereceğim.

Uzun dönemli kullanmayı düşünüyorsan w5500'ü al derim. Bence çok bir şey farketmez ama aklında 100hz.nasıl olurdu diye kalacağına 300 TL daha vermek uygun olur.
  • Teşekkür ederim "HIGHWAYMOUSE " ilgin ve bilgilendirmen için. siparişi veriyorum. dediğin gibi uzun bir dönem kullanacağım, Şu an yayınların çoğu SD , bu tür cihazları bir kere alıp bozulana kadar kullanıyoruz, belki 3 boyutlu televizyonlar gelecek ama o zamanda bu cihazları kenara koyup 3 boyutlu televizyona geçiş yapmak benim hayatımdaki en önemli şey olmayacak.
  • @highwaymouse
    siz bildiğim kadarıyla v serisi sony kullanıyorsunuz 4000 modeli. Ben de v serisini 46V5500 modelini teknosa sitesinde 2800 tl ye buldum. W serisi ile bunun arasında en az 700 tl fark var. Sizce bu kadar fark vermeye değer mi. 40" lerde fark çok az ama 46" te çok fazla fark var. Yoksa w serisi daha ucuzlar mı, bekleyeyim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yılbaşında 40w5500 hepsiburada.com da peşin 2150 liraya satılıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.