Şimdi Ara

Toshiba tecra a8 pta83e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakınımın "Toshiba tecra a8 pta83e" marka/model laptop'unda vista işletim sistemi vardı.
    Vistada yaşanan sorunlar üzerine xp yüklemek istedik. Toshiba'nın sitesinden baktığımda xp için bütün driverların var olduğunu gördüm ve işletim sistemini yükledim. Ardından driver'ları yüklemek istedim fakat ses driverında "öncelikli olarak HD audio driverını yüklemeniz gerekiyor" şeklinde hata mesajı verip yüklemeyi yarıda kesiyordu. Sitedeki Lan driverıda sorunlu sanırım. oda yüklenmiyor? Bulabildiğim bütün HD audio driver'ları denedim fakat sonuç olmadı. Yüklendi gösteriyor, hatta pc'yi restart etmem gerektiğini söylüyor fakat aygıt yöneticisinde hala yüklenmemiş görünüyor(Aygıt yöneticisinde Ağ Bağdaştırıcısı-2 adet bilinmeyen aygıt ve ethernet bağdaştırıcısı soru işaretli görünüyor.) daha önce bu modeli xp ye çevirmiş olan varmı?yardımlarınızı bekliyorum.

• XP orjinal'se Microsoft.com'dan update güncellemelere bak bi orada bulabilirsin update'le yüklenebiliyo bazı driverlar...........:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacckteam

XP orjinal'se Microsoft.com'dan update güncellemelere bak bi orada bulabilirsin update'le yüklenebiliyo bazı driverlar...........:):)

Lan driverını da yüklemiyorki, direk internete bağlayabilsem bi şekilde programlarla halledeceğim ama olmuyor. Toshibaya mail yazdım bakalım dönüş yapacaklarmı.
  • İyi bakalımmm beklee dönerlerrr illaki....:)
  • Toshiba'dan yanıt geldi, cihazı en yakın servise götürün diye. Bende Windows 7 yi kurdum, Herşey sorunsuzca çalışıyor.
  • Bu bilgisayarın hdd si nedir bilginiz varmı?
    Bu modellerde sata ve pata muhabbeti varmı acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    18 yıl önce açıldı
    dell vostro A860-56F22B 750 TL
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.