arkadaşlar TOSHIBA SD-580 DVD PLAYER aldım bugun bu ürünle ilgili yorumlarınız bekliyorum.philips 5990 ile karsılastırma konusunda bilgisi olan varsa yorumlarını yazabilirmi?teşekkürler..
CD, CD-R/-RW, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD+R/RW DVD+R DL, DVD Video, VCD, SVCD, Audio CD, DivX JPEG, HD-JPEG, MP3 formatlarını destekler Pal Progressive tarama, On Screen Display Gerçek 3D stereo ses etkisi, Dolby Digital DTS uyumlu Zoom fonksiyonu, Ağır çekim fonksiyonu Scart(RGB), Composite Video, Component Video(YUV), USB HDMI (576p-720p-1080i-1.080p) Görüntü çıkışları, DVD up-scaling Digital Coaxial, Analog 2 kanal (L/R) Ses çıkışları
özellikleri
arkadaslar ben dün ilk defa denedim toshiba sd580 dvd playerımı herseyiyle cok guzel.ben philips 5990 ile karsılastırma istemiştim ama bir kere sekli cok daha kalite.artı arayüz ve setup özellikleri cok daha zengin lcd tv nizi direk tanıyor.ayarları kndi yapıyor.kesinlikle cok kaliteli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme