Yorumunuza saygı duyuyorum, serbest piyasa.. Çoğu yeni bilgisayari hız olarak bozacağına eminim.
Saygılar
Elbette serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar isteyen de alır ben buradan bir şey yapamam zaten :) Ancak her bilgisayarın farklı kullanım amaçları ve farklı beklentisi olan kullanıcılar var, piyasadaki çoğu celeron-pentium cihazdan performans olarak cihazınız bazı konularda iyi olabilir ama o cihazlar gibi sizin cihazda 6-8 saat pil performansı sunamaz veya sizin cihazınız da onlar gibi kolay taşınabilir ve hafif değil, veya sizin cihazınız smart tv ye hdmı gerek duymadan kablosuz ses ve görüntü aktaramaz (Yeni celeron cihazlar destekliyor) veya sizin cihazın ekranı da yeni cihazlar kadar kalite sunamaz veya sizin cihazın fan sesinden durulmazken yeni cihazlar çok sessiz. Kısacası işlemci iyi harici kart var diye eski cihazları yenileriyle basit bir kıyas yapıp yüksek fiyatlar istemeyi ben etik bulmuyorum.
nck06
kullanıcısına yanıt
Bende almayacağıniz bir ilanı karalamanizi anlayamıyorum.
Bende almayacağıniz bir ilanı karalamanizi anlayamıyorum.
"Karalama" ne demek ? Hangi cümlem karalama içeriyor? 8 yıllık tamir görmüş İKİNCİ EL bir laptopa 3800 TL isteyecek cesareti nerden buldunuz bende bunu anlayamıyorum Yorum istemiyorsanız başka sitelere ilan verebilirsiniz, burda böyle