Şimdi Ara

Toshiba Satellite P50-B-11U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ'de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dolayısıyla ders için ve ders dışınd bir çok program kullanacağım. Toshiba Satellite P50-B-11U almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, ısınma sorunu oluyor mu. performansı nasıl, bi sıkıntı yaşar mıyım. Ve ya özellikleri buna yakın başka bi notebook tavsiye edebilir misiniz

http://m.bimeks.com.tr/Urun/147885

Üretim YeriÇin
    İşlemci Hızı-HızlandırılmışMax. turbo ile 3,6
    İşlemci ÜreticisiIntel®
    İşlemci ModeliCore™ i7
    İşlemci Hızı2,6 Ghz
    İşlemci Numarası4720HQ
    Ekran Boyutu15,6"
    Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080 px
    Bellek TürüDDR3
    Bellek16 GB
    Bellek Hızı1600 MHz
    Sabit Disk TipiSATA
    Disk Kapasitesi1 TB
    SSD Disk KapasitesiHayır/Yok
    Ekran Kartı Belleği2 GB
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    İşletim SistemiWindows 8
    Ağırlık2,4 kg
    Ön Bellek (L2 Cache)6 MB
    Ekran Kartı TürüPaylaşımsız
    Bellek Desteği16 GB
    Kablolu AğEthernet 10/100/1000
    Usb Girişi4 Adet Usb
    Usb Hızı3.0 Usb Hızı
    Pil Süresi1 - 4 Saat
    Pil Hücre Sayısı4 Hücreli Pil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edge_35 E kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/msi-gp62-leopard-2qd-091xtr-intel-core-i7-5700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601777 bu bilgisayarı öneririm. Soğutması çok daha iyidir diye düşünüyorum. Monster-victor modellerine bakabilirsiniz daha yüksek oyun performansı istiyorsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu laptopu almayı düşünüyorum. Ama önceki bir konuda ısınma probleminden söz etmiş bir kullanıcı. Karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 23 Ekim 2015; 18:47:57 >
  • Pek oyun oynayan biri değilim, dediğim gibi daha çok programlar için falan düşünüyorum. Tabi aldıktan sonra düşüncemde bi değişiklik olur mu bilemem MSI daha çok oyun üzerine özelleşmiş galiba ama yine de bazı modelleri ilgimi çekti, yazdım aklımın bi ucuna. peki sen Toshiba Satellite P50-B-11U kullandın mı ve ya tanıdığın var mı kullanan, yani ısınma sorunu gerçek mi yoksa kullanıcıdan falan mı kaynaklanıp öye yazmışlar
  • edge_35 E kullanıcısına yanıt
    Yok kendim kullanmadım. Teknoloji mağazalarındaki Qosmio serisi bilgisayarlarını inceledim bir kaç kez, hepsi inanılmaz derecede ısınıyordu.

Bilgisayarın seni uzun süre götürmesini istiyorsan Lenovo Thinkpad serisini öneririm

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-thinkpad-e540-20c600lltx-notebook-fiyati,149765.html
  • İstanbul içi satmak isteyen varsa ciddi alıcıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.