Şimdi Ara

toshıba satellite a500-19w özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 3 MB L2 1066 MHz
    Bellek : 4 GB
    Ağırlık : 2,76 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB (Max 3310 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 16"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : A500-19W
    Ekran Özelliği : HD LED
    Grafik Tipi : Nvidia GeForce GT 230M
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 400 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

arkadaslar gecen gun teknosaya gıttım ordakı görevli bna bunu alırsam rahat rahat 3-4 yıl kullanırsın belkı daha fazla da olabılır dedı bnmde aklıma cok takıldı acaba sızlerde bu urun hakkında bılgılerınızı ve goruslerınızı paylasırsanız cok sevınırım tesekkur ederım sımdıden :D

• Fiyatı donanımına göre yüksek. Daha ucuza daha iyisi alınabilir. Ayrıca bu seride hoparlör sorunu olabiliyor alırken dikkat etmek lazım...
  • bnm butcem 2 bin tl yanı alabılcak kadar param var.dedıqın doqru bu özelliklerde bndan daha ucuzlarıda war ama sonucta toshıba bı marka ve hem kalıtelı hemde şık tasarımlı ondan toshıba ıstıom bırde dıqer pc lerde (acer,hp v.b) pc lerde fan altta ondan almak ıstemıyorum cunku gecen sene aralık ayında aldım hp compaq fanı alttaydı bnde o zmnlar bısı olmaz dedım aldım ama onu aldıqıma pısman oldum ve satıp sımdıde yanısını almak zorunda kaldım bu yuzden toshıba tercıh edıyorum
  • Almaya kararlıysan alırken hoparlörleri kontrol et. Çoğu sorunlu çıkıyor..
  • ewet kesın bu pc yı alcam hoparloru kesın kontrol ederım saol kardesım bı sorum daha olcak core i5 ve core i7 ler cıkınca bunların fıyatları dusermı cunku bn pc yı 13 martta alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuspertos35

ewet kesın bu pc yı alcam hoparloru kesın kontrol ederım saol kardesım bı sorum daha olcak core i5 ve core i7 ler cıkınca bunların fıyatları dusermı cunku bn pc yı 13 martta alcam

Düşeceğini zannetmiyorum , dolara da bağlı..
  • peki burak kardesım snn bana onere bıleceqın guzle bı toshıba warmı 2.bın tl ye kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    18 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba kardeşim bende bir A500-19W kullanıcıyım bir çok arkadaş hoparlörden sorun olur dedi bende valla hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor ve çok memnunum hoparlörlerden

Ekran kartı , İşlemci bakımındanda çok iyi şu ana kadar yüklediğim bütün oyunları çalıştırdı crysisi high ayarlarda oynadım

Benim hiç bir sorunum yok şu ana kadar sormak istediğin soru varsa sorabilirsin

Alıcaksan kesin bunu al derim pahalı mahalı ama gerçekten çok sağlam ve kaliteli bir cihaz.
  • merhaba arkadaşlar,bu model için bir fun club açtım,bende a500-19w modelini yeni aldım,bununla ilgili sorusu olanlar aşağıdaki linke yazarlarsa,elimden geldiğince cevaplarım ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_37873413/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37873413
  • arkadaslar bı sorum daha olcak a500-19w cod 4-5-6 serısını full en son sevıyede acıomu bırde cok ısınıp kapanma sorunu warmı cunku bn gcn sne hp compaq almıstım fanı alttaydı acayıp ısınıodu ondan bu sene sattım smdıde yenısını almak zorunda kaldım yanı eqer bu pc de cok ısınıp kapanıosa almıcam
  • Şimdi Cod 6 dan çıktım en son özelliklerde açtım ve en ufak bir kasma yok harika bir performans var hele Harman karbon ses sistemiyle müthiş oluyor

Isınma sorunuda yok tabi 3-5 saat durmadan oyun oynarsan doğal olarak ısınır her laptop gibi ama kitleme , çok ısınma , oyundan atma gibi bir sorunla karşılaşmadım tekrar söleyim bence harika bir cihaz süper ötesi kesinlikle almalısın diyorum
  • cok saolun kardeslerım hepinize tesekkur ederım bırde sızce bu pc yı en ucuz nerden alabılırım teknosa,bımeks,bestbuy,media markt mı hangısı daha iyi
  • Şuanda en buradahttp://www.simdial.com/urun/toshiba-satellite-a500-19w-p8700.aspx bir kontrol et istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.