Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
8
Favori
114.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonuskafa

şuan indiriyorum bakalım olucak mı, heyecan dorukta =) birde bu sorun pc nin performansını etkilemez dimi? çok takıntılı bir insanımda =)

Hayır,ses kartı güncellemesi bilgisayarınızın performansını etkilemez.

quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

teşekkürler dediklerinizi birazdan uygulayacağım :) yalnız verdiğiniz link time-out hatası veriyor

ne yaptığımı anladım Toshiba-trust'a kaydolurken lütfen önce Toshiba Standart Garantiye kaydolduğunuza emin olun diyor Ben onu okumadan evet kaydoldum'u işaretledim Peki şimdi ne olacak Standart garantiye kaydolmak istediğimde seri numarası zaten kayıtlı diyor Ben neden mahrum kalmış oldum?

Link değiştirildi.Tekrar deneyebilirsiniz.

Garanti konusunda birşeyden mahrum kalmadınız.Neticede ürünü garantiye yolladığınız zaman ki umarım hiç yollamak zorunda kalmazsınız,servis ürünün faturasını istemekte,yada ürününüzün seri numarasından nereden ve ne zaman alındığını bilmekte.
    O yüzden bu konu ile ilgili endişelenmenize gerek yok.
    Yine de içinizin rahat etmesi açısından teknik servise mail atarak durumu bildirebilirsiniz.Eğer yapılması gereken işlem varsa gerekli adımları onlardan temin edebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: bonuskafa
    dediklerinizi yaptım seste degişim oldu fakat hoparlorün sesini son ses açınca tren buharı şeklinde yükses bi ses geliyor ne yapmam gerek acaba?

Laptoplar için sesi hiç bir zaman son seste kullanmanız önerilmez.
    Son seste size tren buharı gibi gelen ses hoparlörün fazla güce karşı yetersiz kalmasından dolayı ortaya çıkan seste meydana gelen çatlaklar.(distorsiyon olarak da bilinir)Malesef bu sorununuzun çözümü yok.
    Kullanmakta olduğum A210-133 serisinde de aynı problem var.
    Uzun süre yüksek seste kullanmak laptopunuzun hoparlörlerine zarar verebilir,hoparlörleriniz patlayabilir.Uzun süre son seste kullanmanız önerilmez.

• pekı bılgısayar sleep e ve hibernate e gecınce wireless baglantısını nıye kapatıyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnitine

pekı bılgısayar sleep e ve hibernate e gecınce wireless baglantısını nıye kapatıyor???

Bu soru uyurken niye araba kullanamıyorum gibi olmuş.
    Neredeyse tüm sistemler uyku yada hazırda beklet moduna alınınca donanımlar üzerindeki etkiyi kapatırlar.Donanım parçalarına giden gücün devre dışı olması,wireless'ın kapanmasına neden olur.
    Bu yüzdendir ki uyku moduna alınınca laptoplar neredeyse sıfır güç tüketimi kullanırlar.Laptopunuzu uyku moduna alıp şarj cihazını makineden çektiğinizde 1 saatlik süre içesinde yaklaşık %1'lik bir batarya tüketimi söz konusudur.Bu da bekleme modunda laptopunuzun ön panelinde yanıp sönen ledden dolayıdır.

• hımmm.. ozaman dogru duzgun download yapabılmek ıcın sleep ı kapatmak gerekıyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnitine

hımmm.. ozaman dogru duzgun download yapabılmek ıcın sleep ı kapatmak gerekıyor sanırım?

Evet.Laptopunuzu downloada bırakacaksanız,belirli bir süre sonra uyku moduna geçmeyi kapatınız.
    Eğer laptopun ışığı uyurken sizi rahatsız ediyorsa kullandığınız güç modunda ekran kapatmayı aktif hale getirebilirsiniz.CPU hızını düşürebilirsiniz.Ancak CPU soğutma seviyesini en aşağılara çekmemeniz önerilir.
  • valla cok uzun yıllar odamda hep masa ustu bılgısayar kullandım. yer acılsın hem de derlı toplu dursun dıye bu sefer laptop alıym dedım. ama cok ızdırap ısmıs valla, herseyı bı ayrı dert
  • Arkadşlar toshibanın sitesinden standart garanti kaydını yaptım ki daha önce de yapmıştım ama email olarak herhangi bir şifre gelmemişti ürünün seri numarası zaten kayıtlı diyor
    bilgisayara yüklü olarak gelen bir program aracılığıyla da yaptım o da kayıtlı diyor onu da tekrar denedim çünkü
    şifre falan gelmedi ne yapmam gerekiyor veya çok önemli bişey mi bu?
  • ne yazık ki sorunum hala düzelmedi Müzik dinlerken ses bazen çatlıyor 1 saniyeliğine Tırrt ediyor Özellikle dosya kopyalarken, internet explorer'da bir şeye tıklarken yani anlık kasılmalarda oluyor.Meselas bu cevabı gönderirken cevap yaz'a tıkladığımda bile oldu Sesin son ses ya da kısık olması sorunu değiştirmiyor Kulaklıkla dinlerken de böyle bir sorun var Sizdeki sorun da mı böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 22 Mayıs 2010; 11:52:55 >
  • bu bi sorun mudur acaba?
  • bende ses sorunu çözüldü o kadar güzel geliyorki ses.. fakat Freddia'nın söyledigi gibi yeni bi sayfa açarken mesela çok küçük ani kasılmalar oluyor ama bu rahatsız edicek düzeyde degil tabi.. bu sorunmudur yoksa herkesde var mı?
  • freddia ya katılıyorum bende de olmaya başladı, çok programdan mıdır bilmiyorum, film izliyorum diyelim, bişeye bakmak için firefox ta bi linke tıklayınca yada klasörde bişey yapınca 1-2 saniyelik takılma oluyor, tırrrrrt ediyor.. nedendir bilemedim :S
  • hadi ya demek siz de aynı problemi yaşıyorsunuz Ben bu ürünü dün aldım teknosa'dan Ve ilk gün hariç 3 gün içinde bir sorun olursa koşulsuz geri alıyorlar Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim Burada diğer arkadaşların da paylaşımlarını bekliyoruz Umarım çözebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 22 Mayıs 2010; 17:57:57 >
  • ben alalı 20 gün oldu 2 mayısta almıştım :)
  • kontrast geliştirme uyarısı alıyorum, diyorki; geliştirme varsayılan ayar olarak açık, yüksek cpu voltajı tüketecegni unutmayın. buradan veya daha sonra efekt işletim kutusundan kapatabilirsiniz. ne yapmam gerek?
  • birisi bu konu hakkında yardımcı olabilir mi?
  • şu an 3ümüzde var başkalarında var mı bilmiyoruz, belki microsoft un yaptıgı bi güncellemeden dolayıdır :S bilemeyiz..
  • @orhunmut
    İnternet ortamı üzerinden laptopunuzu garantiye kayıt etmenizin size herhangi bir yararı olmayacaktır.Çok önemli bir işlem değil.Eğer ürününüzü garantiye göndermek zorunda kalırsanız teknik servis zaten ürünün seri numarasından nereden ve ne zaman alındığına kadar her şeyi bulabiliyor.

@Freddia
    Sorununuz hoparlörlerden yada sound driverdan kaynaklanan bir problem değil.Sistem HDD,Ram ve Cpu'ya ani yüklenilmelerde yada ani tepkilerde yetersiz kalabiliyor.Sorun bu yüzden kaynaklanmakta.Ayrıca hiç bir işlem yapmadan,son seste müzik dinlerken sisteminizin kastığını görebilirsiniz.

@bonuskafa
    NVidia yada işletim sisteminizin ekran ayarları ile oynadıysanız böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz.İkisinin ayarlarını da default olarak ayarlarsanız sorundan kurtulabilirsiniz.
    Çok önemli bir uyarı değil.
  • peki bu ani tepkilerde kitlenmemesi için ne yapmamız lazım, herhangi bir programla temp falan boşaltsak düzelir mi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu

peki bu ani tepkilerde kitlenmemesi için ne yapmamız lazım, herhangi bir programla temp falan boşaltsak düzelir mi ????

Kullandığınız güç modunun Dengeli yada Güç Tasarrufu'nda olmamasına,Yüksek Güç'te olmasına özen gösterin.
    Güç modunu ayarlamak için Toshiba Power Saver'ı,saatin yanında duran sembolleri yada Denetim Masası-Güç Seçeneklerini kullanabilirsiniz.
  • teşekkürler yüksek performans'a geçtim Birazdan denicem yine Ayrıca hiçbir şey yapamadan sadece son ses müzik dinlerken de denicem bakalım yine kasılacak mı.. ama benim normalde yaptığım en fazla media player'la müzik dinlemek Google chrome'la web'de gezmek Bir de emule ve cryptload programlarıyla dosya indirmek... 4 gb ram'i var Bu kadarını kaldırsın bir zahmet :) Hiç oyun oynayan biri değilim Bir önceki bilgisayarım hp'nin 3 gb ram'i vardı Ön belleği 2mb ve 800 mhz idi Ayrıca t6600dü ama vista'ydı.. Böyle bir sorun yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.