Şimdi Ara

_/ TOSHIBA Satellite A300 FUN CLUB Ana Topic \_ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
4
Favori
103.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben makineyi ispanyadan aldım süper.. 3gb ram var + 1gb sanal bellek ve 64 bit veri yolu süper hızlı alet... ekran görüntülerinide çekip en kısa zamanda eklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayy.yaman -- 4 Ağustos 2009; 8:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayy.yaman

benide eklerseniz sevinirim A300-15A
    ben makineyi ispanyadan aldım süper.. 3gb ram var + 1gb sanal bellek ve 64 bit veri yolu süper hızlı alet... ekran görüntülerinide çekip en kısa zamanda eklicem

arkadasım fotoları bi paylas artık :D
  • toshiba 1hb kullanıorum eklermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayy.yaman

toshiba 1hb kullanıorum eklermisiniz?

arkadasım .. konunun yazarı tatilde galiba :) :) Bn seni Gönlüme yazdım toshiba 1hb kullanıo diye.. nasıl bilgisayar memnunmusn, ne edersin, neler yaparsın ?.. biraz annad yaaaf.. benmkinden hala ses seda yok ha geldi ha gelcek .. yarn bi hafta olcak .arık gidcem magazaya .. Biraz fotograf çek paylaş perfomans testi falan yap da xD
  • Telekom'un verdiği A300-2D4 modeliyle aranıza katıldım.
    Açıkçası biraz ön yargılıydım ama elime geçtikten sonra hepsini bir kenara attım

Bilgisayara format atacaktım atarken de XP kurayım dedim.Vista biraz kasıyor haliyle.
    Fakat 2 farklı CD'yle denediğim halde ikisinde de tam kuruluma geçerken mavi ekran hatası verdi.
    Sonra açarken de kurtarma yaparak açabildim ancak.

Acaba nasıl XP kurabiliriz bu bilgisayara?
    Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?Ayrıca buraya pek bakmıyorum o yüzden PM atabilirse çok makbule geçer

Teşekkürler
  • walla alet güzel şu an menunum ilk çıktıgında aldım:d geçen yıl u zamanlarda ispanyadan almıştım gayet düzgün bi performansı var:d sen napar ne edersin?
  • Arkadaşlar vistayı beğenmeyip xp pro sp3'e geçen var mı?
    Varsa sorun oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

Arkadaşlar vistayı beğenmeyip xp pro sp3'e geçen var mı?
    Varsa sorun oluyor mu?

Beğenmeyip geçmeye çalışan var

Dün gece format atayım dedim fakat atamadım.Mavi ekran
    Ön yüklemeyi yapıyor ama sonra tam kuruluma geçerken mavi ekran veriyor.Sonrasında zaten açarken kurtarma yapmak gerekiyor yoksa açılmıyor.

Ben de başka bir şey daha sorayım.Bilgisayarı ilk alıp açtığımızda yapılan kurulum nasıl yapabiliriz? yada öyle format atabilir miyiz?

• Valla dostum bizim kuzen almış getirdi. Ama lanet vista var.
    Bende bilmiyorum o 2. dediğini.
    Ama açılırken f8'e basılı tuttuğunda menüde onar çıkıyor o tekrar kuruyor olabilir.
    Üstelik 2. el almış aleti a300d 17f ve yanında recovery cd'si filan vermemişler.
    Şimdi tırtstım bende.
    Xp driverlarını indiriyorum pazar günü formatlamaya çalışacağım.
    Eğer sorun çıkarsa cd olmadan vistayada dönemezsek çok kötü olur
    Edit3:Screamer şöyle bir cevap yazmışlar
    "Disk sata ise arkadaş vista üzerine xp kurarken diski görmez raid yüklemelisin yada biosdan varsa sata disable edip ide yapmalısın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 7 Ağustos 2009; 23:06:53 >
  • Format atmayı biliyorum da son yazılanlardan pek bişey anlamadım

Ben de pazar günü deneyeceğim.Bakalım akşama yazarız sonuçları
  • Tamam.
    Edit:Screamer sanırım şu aşağıda söylenenleri yapmadan xp ye geçiş yapılamıyor.
    http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/sata-diskli-notebooklara-windows-xp-kurulumu-ve-sata-drivers-t18.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 8 Ağustos 2009; 16:54:05 >
  • bende bu modeli aldım fakat fazla araştırmadım.. ne dersiniz işe yararmı bi yorum yapabilirmisiniz a300 serisinin vasat bi modelimi yoksa idare edermi... ekran kartı düşük galiba ama sorun değil oyun oynama derdim yok onun dışında hız önemli benim için.. daha çok internet için fln kullanacağım....

TOSHIBA Satellite A300-22V

Intel® Core2 Duo işlemci T6400
    (2.00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    Intel® GM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100
    Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    2,048 MB DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
    Mobile Intel® GMA 4500MHD , max. 1.340 MB grafik belleği
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    "5?i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card? Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik), HDMI-CEC (REGZA-Link), eSATA (USB ile paylaşımlı)

Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion, 3.00 saate kadar batarya ömrü
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
    Microsoft® Works, Microsoft® Office Home
    and Student 2007 (60 günlük deneme sürümü)
    2.7 kg
    2 yıl Uluslararası garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Format atmayı biliyorum da son yazılanlardan pek bişey anlamadım

Ben de pazar günü deneyeceğim.Bakalım akşama yazarız sonuçları

Dostum ben de alır almaz format attım ama windows 7 yükledim driver tanıtma gibi derdim de olmadı ve toplam bütün format-kurulum-driver yüklemeleri yarım saat aldı.. istersen sende windows7yi dene.. xpden bile daha iyi olduğu kanaatindeyim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

bende bu modeli aldım fakat fazla araştırmadım.. ne dersiniz işe yararmı bi yorum yapabilirmisiniz a300 serisinin vasat bi modelimi yoksa idare edermi... ekran kartı düşük galiba ama sorun değil oyun oynama derdim yok onun dışında hız önemli benim için.. daha çok internet için fln kullanacağım....

TOSHIBA Satellite A300-22V

Intel® Core2 Duo işlemci T6400
    (2.00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    Intel® GM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100
    Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    2,048 MB DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
    Mobile Intel® GMA 4500MHD , max. 1.340 MB grafik belleği
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    "5?i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card? Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik), HDMI-CEC (REGZA-Link), eSATA (USB ile paylaşımlı)

Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion, 3.00 saate kadar batarya ömrü
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
    Microsoft® Works, Microsoft® Office Home
    and Student 2007 (60 günlük deneme sürümü)
    2.7 kg
    2 yıl Uluslararası garanti

Ben kendimi fikrimi söyliyim laptop orta kalitede öyle aman aman süper bişey değil.. oyun için yapılmamış zaten laptop.. orta kullanıcılar için internete girmek ofiste kullanmak ve bazı oyunları oynayabilmek için üretilmiş.. hız konusunda da windows 7 ile gayet hızlı bence...

• Arkadaşlar kuzen aldı toshiba A300 20C almış sizce hangi oyunlara kullanmaya kapasitisi yeter ona göre oyun göndercem...
  • arkadaşlar toshiba satellite A300-243 almayı düşünüyorum 1-2 gün içinde kullanan arkadaşlardan yorumlarını merak edıyorum.Ayrıca diğer arkadaşlar ne dersiniz fiyat 1350 ???

Özellikler
    CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Ailesi Intel® Centrino® Islemci
    CPU Numarası T6400
    CPU Hızı 2.0 GHz
    CPU Bus Hızı 800 MHz
    CPU Ön Bellek 2MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 250 Gb
    VGA RAM 1340 MB
    VGA Chipset Markası INTEL ( Paylaşımlı )
    VGA Chipset Modeli 4500MHD
    Ekran Boyu(inch) 15.4
    Monitör Tipi TruBrite WXGA TFT High Brightness display
    Maksimum Çözünürlük 1280*800
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, Yüz Tanıma
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 2,7 kg
  • Vistadan xp'ye geçiş yaptık sonunda.
    Laptop baya hızlandı. yalnız bir sorun var fn tuşu çalışmıyor.
    Sanırım biosu değiştirmek gerekliymiş.
    Biosu değiştirmeden halletmem mümkün mü bilen varmı?

Edit:Fn tuşuda çalışıyor :) Herhangi birşey yapmadım ama çalışıyor.
    Bu arada XP çok rahat vistada arka planda 84 işlem çalışıyorken xp'de bu sayı 43.
    Üstelik Kis 2008 ile birlikte açılış gayet hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 10 Ağustos 2009; 21:08:04 >
  • Merhaba Arkadaşlar Bende TOSHIBA a300-149 laptop var geçen gün kaplosuz ağ ayarları bozuldu wireless ile bağlanamıyorum recovery yapayım dedim recoverysi içinde var fakat recovery tuşunu bulamadım başta ne denediysem olmadı bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • kimse bişey yazmadı :D A300-243 ü sipariş ettim izmir vatandan ama ekran kartı onboard ıcıme dert oldu butun gun eve geldım vatanın sıtesıne gırdım A300-247 modelı aynı fıyat bı baktım 512 ekran kartı var 2 gbkadar paylasımlı aradım vatanı telefonla yarın arayın falan dedıler bende kalktım gıttım kapanmadan yetıstım :D 243 bursadan gelcektı kargoya verılmıs ben dedım 247 ıstıorum vatanda türkiyede 2 tane var teşhir ürünüdür dedi görevli olsun dedim ona da razıyım aradı ogrendı kapalı kutu cıktı alet 243 eve gelınce gıdıp ıade edıcem dırek 247yle aynı fıyat ındırım yapmıslar galıba teknosa da 1600 alet 247yle degıstırıcem bayagı bı hareketlı oldu dun laptop alalım dedık bugun aldık bıraz hızlı oldu ama iyi oldu sanırım ozellıklerı guzel 247nin orda gorevlı actı muzıgı harman kardon gercekten mukemmel bıseymıs kasasıda cok guzel A300 serisinin bende toshibalı oldum artık benıde yazın A300-247 bu modelı olanlar yorumlarını da yazarsan çok sevınırım şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: canamca

Merhaba Arkadaşlar Bende TOSHIBA a300-149 laptop var geçen gün kaplosuz ağ ayarları bozuldu wireless ile bağlanamıyorum recovery yapayım dedim recoverysi içinde var fakat recovery tuşunu bulamadım başta ne denediysem olmadı bilen varsa yardımcı olabilirmi

makina kapalı konumda iken güce bas aç. Siyah ekranda TOSHIBA logosu çıktığı an F8 tuşuna 5 saniye basılı tut.Onarım menüsü gelir. Burdan Recovery HDD seçeneğini seçip format yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.