Şimdi Ara

TOSHIBA - RL838/858 Serileri (32”/40”)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA - RL838/858 SERIES - LED TV (EDGE-LED)

Panel Resimleri

Katalog

quote:

Toshiba YL868 den sonra RL ve TL serilerini tanıttı ve hatta vatan computer da satılmaya başlandı.

Toshiba yeni TV serileri 3D TV ve ev ağı entegrasyonunu uygun fiyata sunuyor. Yeni RL838 TV’ler ve TL838/868 3D TV’ler Smart TV uygulamalarına sahiptir.Toshiba Europe GmbH, IFA 2011′de iki yeni TV serisini tanıttı. RL838 serisi ve TL838 / 868 serisi televizyonları, ev ağı entegrasyonu, web erişimi ve 3D TV gibi televizyon dünyasının önemli trendlerini çok uygun fiyat düzeylerinde kullanıcılara sunuyor. Toshiba’nın yeni RL ve TL serisi aygıtlarının tümü, web’deki multimedya içeriklerine erişmenizi sağlayan Smart TV özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra TL serisi, içerikleri yüksek kaliteliolarak izlemenizi sağlayan 3D aktif shutter gözlük teknolojisine sahiptir. RL838 serisi ve TL838 / 868 serisi TV’ler, farklı ekran boyutu seçenekleriyle sağlanmaktadır. Bu modeller, Eylül 2011 itibarı ile Avrupa’da satışa sunuluyor.

Smart TV – Evinizdeki en iyi ekrandan web erişimi

Yeni RL838 ve TL838 / 868 TV’lerde Smart TV hizmetlerini kullanmak için gerekli her şey TV’nize entegre olarak bulunmaktadır: bu seriler USB, HDMI® ve LAN gibi çeşitli arabirim seçeneklerini içerir ve isteğe bağlı olarak sağlanan bir WLAN USB dongle aracılığıyla kablosuz kullanılabilme özelliğine sahiptirler. DLNA® onayı, teknik özellikleri destekleyen diğer aygıtlarla birlikte çalışabilirliği garantiler. HbbTV® (Hibrit yayın geniş bant TV) hizmetlerine de erişebilirsiniz. HbbTV® yayın yoluyla iletilen TV hizmetlerini, geniş bant yoluyla iletilen servislerle sorunsuz şekilde birleştiren açık bir platformdur; bu servislerin arasında TV programı veya Catch-up TV ile ilgili ek bilgilerin sağlanması sayılabilir. Hibrit servisleri tamamlamak üzere, RL838 ve TL838 / 868 modelleri Toshiba Places yoluyla katma değerli hizmetlere ve içeriklere kolaylıkla erişmenizi sağlar.

Toshiba Places ile kaliteli içerik ve servislere erişin

Toshiba Places sayesinde, kullanıcılar doğrudan bir TV yoluyla, güvendikleri bir sağlayıcı tarafından sunulan Web tabanlı içeriklerin ve hizmetlerin tadını çıkarabilir ve bunları paylaşabilir. Video Place abonelik veya İzleme Başına Ödeme yoluyla İsteğe Bağlı Video hizmetlerine erişim sunar. News Place farklı haber hizmetlerine, Music Place ise çeşitli müzik kataloglarına ve İnternet radyo hizmetlerine erişmenizi sağlar. Son olarak, kullanıcılar Social Place ile web platformlarına video ve fotoğraf yükleyebilir ve bunları dünyanın dört bir yanında bulunan aileleri ve arkadaşlarıyla kolaylıkla paylaşabilirler. Aynı zamanda Facebook’a erişim sunarak arkadaşlarınızla bağlantı halinde kalmanızı sağlar.

Oturma odanızın konforunda 3D TVAyrıca TL838 ve TL868 serileri, 3D Full HD LED panellerinde 3D içerik görüntülemeye hazır durumdadır. Bu seriler kullanıcılara 3D içerik seyrederken mümkün olan en gelişmiş görüntü kalitesini sağlamak için 3D aktif shutter gözlük teknolojisini destekler. Görüntülerin pürüzsüz ve akıcı olmasını sağlamak için, paneller arka ışıklandırma kontrollü Gelişmiş Hareket ve Çözünürlük (AMR) 200 desteklidir.

RL838 serisi

Gelişmiş Hareket ve Çözünürlük (AMR) 100

Full HD 16:9 LCD panel, Kenar LED arka ışıklandırma

1920 x 1080 piksel

Smart-TV özellikleri:

Toshiba Places Erişimi, HbbTV®

İsteğe bağlı olarak sunulan WLAN USB dongle aracılığıyla WLAN için

hazır olma özelliği, LAN arabirimi

DLNA® onaylı

3x HDMI®, 1x USB

Dahili kanal arayıcısı :

Analog DVB-T, DVB-C

Renk: fırçalanmış alüminyum görünüme sahip titanyum gümüş

Ekran boyutları:

32RL838: 80 cm (32”)

40RL838: 102 cm (40”)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 26 Aralık 2011; 15:03:45 >

• Paneli Dün %25' lik İndirimle Vatan' dan Aldık, Servis Bekliyorum Açtırmak İçin, Malum, TNB...

Cihaz Vatan' da Satılıyor; Lakin Spefikasyonları Eksik ve Hatalı Olarak Vermişler,

Cihaz 200 Hz Olarak Belirtilmiş, Aslı 100 Hz (AMR)

+ Olarak Cihaz USB Port' tan MKV Oynatabiliyor.

32" Modellerde Kurulum Ücreti Alınırken, 40" Modellerde Kurulum Ücretsiz Yapılmaktadır...

Ürünün Garantisi TR Distribütörü TNB Tarafından Verilmekte, Kurulum & Destek İçin 444 84 76 & 0 212 340 60 80 & destek@toshibatr.com

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/toshiba-40rl838g-led-tv,-102-cm,-1920x1080,-3000000:1,-200-hz,-4x-hdmi,-2xusb,-40rl838g/productdetails.aspx?I_ID=57463

Bu, 46SV685D, 32SL733' den Sonraki 3. Tosh Panelimiz Olacak Bakalım, Diğer Panellerden Oldukça Memnun Kaldım, İnşallah Bunda Da Sorun Yaşamayız...

Cihazı Kullananlar veya Almayı Düşünenler Varsa Bilgi Paylaşımında Bulunabiliriz,

İyi Seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 26 Aralık 2011; 13:33:10 >

• usb den mkvleri altyazılı sorunsuz oynatıyor mu?
  • Henüz TV Kurulumu Yapmadığım İçin Cevap Veremeyeceğim,

Bu Panellerin 3D Modelleri De (TL838) Mevcut, Forumda Kullanan Var, Fikir Verebilir,

http://forum.donanimhaber.com/m_54862058/tm.htm

quote:

Merak Edilen Bazı Soruların Cevapları :

1- Cihaz MKV oynatabiliyor 1 tb hdd ile MKV formatında 1080p video izlenebiliyor
    2- Türkçe alt yazıların çoğunda sıkıntı yaşamadan izledim bazılarında Türkçe karakter sıkıntısı oldu

3- Cihaz aktif 3D gözlük ile çalışıyor . Türkiye de nerelerde satıldığına bakmadım henüz
    4- PS3 performansı çok iyi geldi bana . herhangi bir sorun yaşamadım.
    5- Servis 32" kurulumu için ücret istiyor ama 40 ve 46" için ücretsiz kurulum var
    6- Ses kalitesi gerçekten çok iyi.

TL838 Serilerinde + Olarak 3D Dolayısıyla 200 Hz AMR Mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 26 Aralık 2011; 15:08:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @forever

Paneli Dün %25' lik İndirimle Vatan' dan Aldık, Servis Bekliyorum Açtırmak İçin, Malum, TNB...

Bu, 46SV685D, 32SL733' den Sonraki 3. Tosh Panelimiz Olacak Bakalım, Diğer Panellerden Oldukça Memnun Kaldım, İnşallah Bunda Da Sorun Yaşamayız...

Cihazı Kullananlar veya Almayı Düşünenler Varsa Bilgi Paylaşımında Bulunabiliriz,

İyi Seyirler...

paneliniz hayırlı olsun..bende 40sl733 kullanıyorum sv685 almak istedim ama teşhir ürünü hariç bulamadım..yeni bir panele ihtiyacım var 40'' veya 42''.dahili uydu alıcılı olsun istiyorum..incelediğim modeller,panasonıc 42st33,sharp 40le824,toshba tl838,philips 8605.
    sizde sl733 kullanıyorsunuz,dolayısı ile sl 733 ve rl 838 iki modeli kıyaslayabilrsiniz.bu konuda sızden yorum bekliyorum.yazarsanız memnun olurum.saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

quote:

Paneli Dün %25' lik İndirimle Vatan' dan Aldık, Servis Bekliyorum Açtırmak İçin, Malum, TNB...

İyi Seyirler...

paneliniz hayırlı olsun..bende 40sl733 kullanıyorum sv685 almak istedim ama teşhir ürünü hariç bulamadım..yeni bir panele ihtiyacım var 40'' veya 42''.dahili uydu alıcılı olsun istiyorum..incelediğim modeller,panasonıc 42st33,sharp 40le824,toshba tl838,philips 8605.
    sizde sl733 kullanıyorsunuz,dolayısı ile sl 733 ve rl 838 iki modeli kıyaslayabilrsiniz.bu konuda sızden yorum bekliyorum.yazarsanız memnun olurum.saygılar.

Hocam TV' yi Henüz Açtırmadım, sl-rl Kıyaslaması Yapamayacağım,

Geçen Sene Panelleri Yakından Takip Ediyordum Ama Bu Sene Pek Bakamıyorum, Bence Çok Bilmek, Araştırmak Da İyi Değil, SV' yi Alana Kadar Az Daha Kafayı Yiyecektim :)))

tl838' de Dahili Uydu Alıcı Yok, 868 Serilerinde Var Fakat Daha TR' ye Gelmedi, Fiyatı Da Biraz Pahalı Olur Kanımca.. Ayrıca Şu An İçin 3D Bana Pek Mantıklı Gelmiyor..

Dahili Uydu Alıcı Tavsiye Etmem, Özellikle SD Performansında TV' den Çok Alıcı Cihaz Ön Plana Çıkar, TV İyi Olur Ama İçindeki Alıcı Sıradan Birşey Çıkar, Tat Vermez.. Piyasada Bulabileceğiniz Kaliteli Linux Based Alıcılar Var Sizi Memnun Edecektir..

Sharp' ın İlgili Modelinin Ayrıntılarına Baktım Ama Sitesinde Bulamadım, 100 Hz RGB-Y Panel Var Galiba Düşünülebilir..

Led LCD Düşünürseniz, IPS Alpha Panel

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-l42e30e-led-full-hd-106-cm-lcd-tv,-1920x1080,-200-hz,-4xhdmi,-dlna,-usb,-tx-l42e30e/productdetails.aspx?I_ID=53174

Bir Bakın Aynı Cihazın 37", 40" leri De Mevcut, Dün Vatan' da Yetişemedim Bitmiş, Tosh' da Karar Kıldım..

Diğer Paneller Hakkında Görmeden Yorum Yapmak Hata Olur, Bahsettiğiniz Panellerin SD / HD Performanslarını Bizzat Test Etmelisiniz, Özellikle Hareketli Sahnelerde Yatay/Dikey Taramalarını vs..

Albanez Üstad Bu İşin Piridir, İsterseniz Karar Vermeden Danışın, Yararını Görürsünüz..

Bence Asıl Sorunuz Plazma Mı LCD' mi Olmalı, Plazma Düşünürseniz Panny' ler Ki İçimde Uktedir, Performansıyla LED' leri Mezara Gömer..

Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 26 Aralık 2011; 17:20:31 >

• sn forever,albani üstadın tavsiyesi ile 40sl733 aldım..plazma olarak st33 alınabilir diye yazmıştı..ama sizinde belirttiğiniz gibi fazla araştırmak kafa karşıtırıyor..aklıma başka model ve markalarda takıldı şimdi:( yazmış olduğunuz panasonıc 42e30e nin teknosalarda satılan 42ew30e diye dahili uydu alıcılı olanı var..fıyatı 1800tl..hafta sonu turuncu indirimde ne kadara düştü bilgim yok...uydu alıcısının olmasınında avantajı var...fazla detaya girmeden gidip çıplak gözle görüntüye bakarak karar vermek en güzeli olacak sanırım..bu hafta sonu yapıaln vatan indirimini kaçırdım:(2012 dekı ilk indirimde uygun bir tv alırım nasip olursa...yeni modeller çıkar diye düşünerek bu zamana kadar kaldık..
    http://www.hifi-regler.de/shop/panasonic/panasonic_tx-l42ew30.php?SID=c100c58b7321a557d3d5c0664aaa3f26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 26 Aralık 2011; 17:24:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatan'da 1.650 tl görünüyor. yapay indirim sanırım aletin gerçek fiyatı bu, hafta başında 2000 tl görünüyordu, indirim yapmış gözükmek için mi yapıyorlar nedir.

smart tv varmış, alınabilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

vatan'da 1.650 tl görünüyor. yapay indirim sanırım aletin gerçek fiyatı bu, hafta başında 2000 tl görünüyordu, indirim yapmış gözükmek için mi yapıyorlar nedir.

smart tv varmış, alınabilir gibi.

Ben Haftasonu İndiriminden Almıştım, Bugüne Özel Tekrardan Tüm Ürünlerde %25 İndirim Yapmışlar, Normal Fiyatı Vatan' da 2000 Küsür Olarak Gözükmekteydi, Panel Yeni Olduğu İçin Alternatifi Az, Şu An Vatan Satıyor İB' de Var (1800 TL) Ama Stokta Mevcutmudur Bilinmez..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-40rl838g-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,30509.html

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/toshiba-40rl838g-led-tv,-102-cm,-1920x1080,-3000000:1,-200-hz,-4x-hdmi,-2xusb,-40rl838g/productdetails.aspx?I_ID=57463

• quote:

sn forever,albani üstadın tavsiyesi ile 40sl733 aldım..plazma olarak st33 alınabilir diye yazmıştı..ama sizinde belirttiğiniz gibi fazla araştırmak kafa karşıtırıyor..aklıma başka model ve markalarda takıldı şimdi:( yazmış olduğunuz panasonıc 42e30e nin teknosalarda satılan 42ew30e diye dahili uydu alıcılı olanı var..fıyatı 1800tl..hafta sonu turuncu indirimde ne kadara düştü bilgim yok...uydu alıcısının olmasınında avantajı var...fazla detaya girmeden gidip çıplak gözle görüntüye bakarak karar vermek en güzeli olacak sanırım..bu hafta sonu yapıaln vatan indirimini kaçırdım:(2012 dekı ilk indirimde uygun bir tv alırım nasip olursa...yeni modeller çıkar diye düşünerek bu zamana kadar kaldık..
    http://www.hifi-regler.de/shop/panasonic/panasonic_tx-l42ew30.php?SID=c100c58b7321a557d3d5c0664aaa3f26

Vatan' da %25 Yeniden Başlamış Bugün, 42e30e :

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-l42e30e-led-full-hd-106-cm-lcd-tv,-1920x1080,-200-hz,-4xhdmi,-dlna,-usb,-tx-l42e30e/productdetails.aspx?I_ID=53174

Neo Plazma' da Düşünebilirsiniz, Bence Vatan' a Bugün Uğrayın, Yanınıza Test İçin Ekipman Alın, Çıplak Gözle Karar Verin...

• tl838'i samsung d6000le kıyaslasak hangisi daha mantıklı dersiniz? ikisi de 1800 tl gözüküyor. vatan bazı modellerinin çin menşeili olduğunu belirtmiş, dikkatimi çekti.
  • quote:

quote:

sn forever,albani üstadın tavsiyesi ile 40sl733 aldım..plazma olarak st33 alınabilir diye yazmıştı..ama sizinde belirttiğiniz gibi fazla araştırmak kafa karşıtırıyor..aklıma başka model ve markalarda takıldı şimdi:( yazmış olduğunuz panasonıc 42e30e nin teknosalarda satılan 42ew30e diye dahili uydu alıcılı olanı var..fıyatı 1800tl..hafta sonu turuncu indirimde ne kadara düştü bilgim yok...uydu alıcısının olmasınında avantajı var...fazla detaya girmeden gidip çıplak gözle görüntüye bakarak karar vermek en güzeli olacak sanırım..bu hafta sonu yapıaln vatan indirimini kaçırdım:(2012 dekı ilk indirimde uygun bir tv alırım nasip olursa...yeni modeller çıkar diye düşünerek bu zamana kadar kaldık..

Neo Plazma' da Düşünebilirsiniz, Bence Vatan' a Bugün Uğrayın, Yanınıza Test İçin Ekipman Alın, Çıplak Gözle Karar Verin...

test için ekipman derken sadece çıplak gözle bakarak karar verme durumundayım..profesyonel bir şeklide inceleme yapma olanagım ve bilgim yok.zaten bu yözden teknoloji magazalarında 5000tlye satılan bir ürünle 2000tlye satılan bir ürün arasında fark yok gibi geliyor:( adamlarda son teknoloji albenisi çok olan filimleri koydukları için tüm tvler güzel görüntü veriyor...insan gercek görüntü ile kurlum yapılıp ntv,atv vs kanalları açınca karşılaşıyor ve bıraz hayal kırıklığı oluyor doğal olarak....az önce gördüm vatandaki kampanyayı..
    toshiba-40tl838g-3d-led-tv (1799tl)

panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv (1724tl)
    panasonic-tx-l42e30e-led-full-hd-106-cm-lcd-tv (1792tl)
    bu 3 model arasında çok kararsızım...:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 28 Aralık 2011; 17:06:28 >

• quote:

quote:

quote:

test için ekipman derken sadece çıplak gözle bakarak karar verme durumundayım..profesyonel bir şeklide inceleme yapma olanagım ve bilgim yok.zaten bu yözden teknoloji magazalarında 5000tlye satılan bir ürünle 2000tlye satılan bir ürün arasında fark yok gibi geliyor:( adamlarda son teknoloji albenisi çok olan filimleri koydukları için tüm tvler güzel görüntü veriyor...insan gercek görüntü ile kurlum yapılıp ntv,atv vs kanalları açınca karşılaşıyor ve bıraz hayal kırıklığı oluyor doğal olarak....az önce gördüm vatandaki kampanyayı..
    toshiba-40tl838g-3d-led-tv (1799tl)

panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv (1724tl)
    panasonic-tx-l42e30e-led-full-hd-106-cm-lcd-tv (1792tl)
    bu 3 model arasında çok kararsızım...:(:(

Yani USB' ye Veya Taşınabilir HDD' ye Çeşitli Çözünürlüklerde Video Dosyaları Atın, Hareketli Sabit Sahnelerde TV' leri Karşılaştırın, Renkler, Siyah Basma vs... Çoğunlukla SD Seyredilecekse, Kullanan Kişilerden SD Performansı Hakkında Bilgi Alın, HD Yayınlarda Harikalar Yaratan Paneller SD Yayınlarda Çamurlaşabiliyor, Sonrası Hüsran Olmasın, Tekno Marketlerde Görüntü Çoklayıcıdan Bütün Cihazlara Dağılır, Satış Temsilcisinden Rica Edin, Mümkünse Test Edeceğiniz TV' ye SD Yayını Direkt Bağlasın.. Ayrıca Bazı TV' ler Standart-Default Ayarlarla Çok Kötü Görüntü Verir, Ayar Yapılması Gerekir Bu Da Sizi Yanıltmasın, TV Kumandasını Elinize Alın, Görüntü Ayarlarını Kişiselleştirin..

Modellere Gelince,

Öncelikle Plazma & LED LCD ???

Sonrasında, 2D & 3D ???

Ona Göre Alternatiflerinizi İndirmelisiniz..

Plazma Ekranlar SD Yayınlarda, Hareketli Sahnelerde (Futbol vs..) LCD' lere Göre Çok Daha Kaliteli Görüntü Verir..

Ancak Plazma Ekranlar LCD' lere Göre Daha Fazla Elektrik Tüketirler, Bunun Da Her Ay Sizden Bir Götürüsü Olur :) Plazma Ekranlarda Radyasyon Az Da Olsa Mevcuttur..

• quote:

Orijinalden alıntı: sivert

tl838'i samsung d6000le kıyaslasak hangisi daha mantıklı dersiniz? ikisi de 1800 tl gözüküyor. vatan bazı modellerinin çin menşeili olduğunu belirtmiş, dikkatimi çekti.

D6000 Kullananların -D6000- Konusunda Görüşünü Alırsanız Fikir Verebilir, Forumda TL838 Kullanan Da Var Ondan Da TL838 İle İlgili Bilgi Alın,

Markaların Fanboy' ları Var Malesef, Onlara Aldırmayın,

Samsung TV' ler Bana Hitap Etmiyor, Hiç İlgilenmediğim İçin Model Konusunda Fikir Sahibi Değilim..
  • çok teşekkürler...toshibaları görüntü kalitesi yönünden beğeniyorum.ama rıcever ile falan uğraşmak istemiyorum dahili ricever olsa hiç düşünmeden 40tl838 alırdım..bu yüzden kararsız kaldım..st33 ise plazma onunda elektrik tüketimi düşündürüyor birde ısınma olayı...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 28 Aralık 2011; 17:43:17 >
  • Toshiba-32rl838g tavsiye eder misiniz nasıl üründür? Konsol performansı önemli input lag olmamalı arkadaşlar.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Malesef Vakit Problemi Yaşıyorum Bir Süre De Evde Olamayacağım, Ayrınıtlı İnceleme Olayı İptal :(((

Panel İle Alakalı Ayaküstü İzlenimlerim,

Smart TV Cihazda Mevcut, Biraz Yavaş Çalışıyor Ama Tatmin Edici, Toshiba Places Olarak Sınırlı İçerik Mevcut, Dahili Web Browser Yok, Video,Image,Music, Social Places vs. Şeklinde Oluşturulmuş Gruplar Var, Bu Grupların Altında Toshiba Places İle Anlaşmalı Sitelere Gidebiliyorsunuz, Örneğin Video Olarak Dailymotion.. Sosyal Siteler Olarak Facebook ve Twitter Var, Ancak Test Etmedim Zaten Güncelde De Kullanmıyorum.. Cihaz Yazılımından Kaynaklı İleri Menülerde Geri Tuşu Bazen Çalışmıyor, Toshiba Places Ana Menüsüne Dönemiyorsunuz, Tümden Çıkmak Gerekiyor Smart Bölümden, Cihaz Yazılımı Netten Kontrol Edip Güncelleyebiliyor, Şu An İçin Normal Olarak Güncelleme Yok..

Cihaz Kumandası Diğer Serilere Göre Yarı Yarıya Küçülmüş, Altta Bulunan Link Seçenekleri Çıkartılmış..

USB'den 1,5 TB HDD Bağladım, Sorunsuz Çalıştı, Media Player Birçok Formatı Destekliyor, 2 Adet 1080P MKV Denedim, Türkçe Karakter Sorunu Mevcut, Birinde Ses Alamadım Codec İle Alakalı.. WMV Oynatamadım, DVD, Divx Sorunsuz.. Media Player Diğer Serilere Göre Geliştirilmiş, Tatmin Ediyor ve Gayet Stabil, Ben Memnun Kaldım..

Diğer Tosh' lardan Alıştığımız "Resolution +" Teknolojisinden Vazgeçilmiş, Cihaz Menüsünde Bu Yönde Bir Geliştirme Yok Ki Bence Hatadan Dönülmüş..

"Autoview" Eski Serilere Göre Geliştirilmiş ve Daha Efektif Hala Getirilmiş, SV685 ve SL733' dekinden Çok Daha Efektif Çalışıyor, Tam Anlamı İle "Auto" Olmuş, Pek Müdahale De Bulundurmuyor Size Kullanıcı Olarak, Görüntü Menüsüyle Oynatmıyor Yani.. Evdekiler "Autoview" İle Kullanıyorlar ve Memnunlar Bakalım Şimdilik.. Profesyonel Kullanıcı Değilseniz, "Autoview" Tam Size Göre Panel İşini Kendi Hallediyor..

Panel "100 Hz AMR" Olarak Belirtilmiş Ama SV685, SL733' deki Gibi Menüden Hz Olayına Müdahalede Bulundurmuyor, Açacak Olursan SV685 100 Hz Orjinli Bir Panel, + oLARAK Meta Brain İşlemci Active Vision Tek. İle 200 Hz Desteği Veriyor, Menüden Açıp Kapatabiliyorsunuz, Özellikle Maç Yayını Gibi Hareketli Sahnelerde İyileştirme Söz Konusu Oluyor, Ayı Şekilde SL733 50 Hz Orjinli Bir Panel Olmasına Rağmen 100 Hz İyileştirmesi Var ve İlgili Menüden Açıp Kapatabiliyorsunuz.. Fakat RL838' in Görüntü Menüsünde Hz İle Alakalı Herhangi Bir Seçenek Bulunmuyor..

Tosh, Renk İle Alakalı "ColorMaster" Olarak İsimlendirdiği Yenş Bir Teknoloji Sunmuş, Açık/Kapalı Olarak Seçimde Bulunabiliyorsunuz, Renk İle Alakalı Optimizasyon Yapıyor Sanırım Tam Olarak İnceleyemedim, Değitririlebilir Renk Detayları Arttırılmış, Diğer Panellerden Tamamen Farklı Yani Önceki Tosh Panel Setting' lerimiz Bu Panelde İşe Yaramıyor, Prof. Kullanıcılar, Renk İle Alakalı İleri Düzey Kişiselleştirmeler Yapabilirler, Ortalama Kullanıcılar İçin 3 Düzey Renk Tanımlaması Yapılmış, Warm/Cool/Natural Gibi, Bunlar Seçilebiliyor..

Siyah/Beyaz Dengesi Derecelendirilmiş Yani Eski Serilerde Manuel Olarak Rakam Değeri Girebilirken Renk' te Olduğu Gibi Düşük/Orta/Yüksek Olarak 3 Kademe Seçilebiliyor..

Panelin Sesi Diğer Seri Tosh' lardan Farklı, Ancak Olumlu / Olumsuz Heniz Karar Veremedim, Açıkçası TV' yi Pek Kullanmadım Ama Sesin Farklılığı Görüntüden Önce Dikkatinizi Çekiyor...

Eski Seri Tosh Panellerde (2009/2010) Mevcut Bulunan Power Gecikmesi Bu Panelde - Şükürler Olsun - Giderilmiş, Bilmeyenler İçin : Diğer Tosh Paneller, İlk Elektriği Aldıktan Sonra Hemen Açılmıyordu, Siz Kumandaya veya Cihaz Üzerindeki Switch' e Ne Kadar Basarsanız Basın Bir Süre Geçtikten Sonra Cihaz Start Alıyordu, Bu Seride Malum Sorun Yok, Cihaz Kumandadan Direkt Olarak Start Alıyor ve Diğer Panellere Göre Kısa Sürede Açıldığını Söyleyebilirim.. Açılış Sırasında Ses De Çıkarmıyor..

Panelin Gerçekten Çok Şık Duruyor, TV İzlerken Yayından Çok Paneli Takip Ettiğimi İtiraf Etmeliyim :))) Kasa Çerçevesiz ve Gümüş Gri Renkte, Panel De İnce Olunca Estetik Olarak Tavan Yapmış Diyebilirim, Önde Kullanılan Toshiba Aydınlatmadan Vazgeçmiş..

Sağ Taraf Da Daha Fazla Olmak Üzere Sağ ve Sol Üst Çapraz Köşelerde Işık Sızdırması Mevcut, Dert Edenler Olabilir, Panele Göre De Değişebilir Bilemiyorum..

Görüntü Konusunda Tam Olarak Test Edemediğim İçin Net Birşeyler Yazmak İstemiyorum Ama Genel Olarak SD/HD Performansı Yeterli Diyebilirim, Elbette Bir SV Değil Ama Vasatın Altında Da Değil.. Hareketli Sahnelerde Denemek İsterdim Ama Bir Süre Evde Olamayacağım, Üzgünüm.. Bu Arada Merak Edenler İçin : Cihazı Hiremco FX Turbo HD ve Yeni Aldığım Jameson 3003 Full HD Cihaz İle Kullandım..

Kusura Bakmayın Biraz Yavan Oldu, Kötü Zamana Denk Geldi, Mutlu Yıllar...

Edittt : Panelin Kutusundan A Sınıfı Enerji Sertifikası Çıkıyor, Arka Kısımda "89W" Güç Tüketimi Belirtilmiş, Karşılaştırma Yapacak Olursak, 32SL733' ün 111 W' lık Değeri Mevcut.. Kılavuzda Verilen Değerler :

Enerji Tüketimi (Yaklaşık) : 89 W
    Bekleme Güç Tüketimi : 0.3 W
    Açık Mod Güç Tüketimi (Yaklaşık) : 62,0 W
    Ortalama Yıllık Güç Tüketimi* : 90,5 kW/h

* Günde 4 Saat, 365 Gün Çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 31 Aralık 2011; 23:14:19 >

• forever,çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.