Şimdi Ara

Toshiba Qosmio X505--q875 i7 18.4'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketten laptop almış ve oyun için kendime desktop toplamış olma nedeniyle ihtiyaç fazlam olan Toshiba Laptop'ımı satmak istiyorum. Özellikleri;

18.4" diagonal widescreen TruBrite TFT LCD display at 1920 x 1080 FHD
    Intel CoreTM i7-720QM Processor o 1.6 GHz (2.8 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB L3 Cache
    Includes 1GB GDDR5 Geforce GTS 360M
    6GB DDR3 1066MHz (max 8GB); 320GB (7200 RPM) Serial ATA hard disk drive with TOSHIBA Hard Drive Impact Sensor
    Blu-ray Disc ROM and DVD SuperMulti drive with Labelflash supporting 12 formats
    Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit

Örnek Link;
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X505-Q875-TOSHIBA-DUNYASI,14612.html#

(Laptop'ımdaki tek sorun, tamamen kapatıldıktan sonra açılırken nadiren siyah ekranda kalıyor. Laptopı kapatıp sarjını ve pilini çıkarıp yeniden taktıktan sonra sorunsuz açılmaktadır. Bunun dışında günlerce açık kalsa dahi herhangi bir sorun olmamaktadır. Kesinlikle önemli bir sorun değildir, buna rağmen fiyat düşük tutulmuştur.)

Genel olarak Qosmio serisi ısınan laptoplardan olduğu için Yanında Zalman NC3000 laptop soğutucunu hediye olarak veriyorum. (Yepyeni ve sorunsuzdur)
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879

Bunun yanında yepyeni duran çantasını da hediye ediyorum.

Sadece Çantası ve soğutucusu 200 TL ediyor, uğraşmak istemediğimden fiyatı çok düşük tutuyorum.

İzmir içi elden teslim tercihimdir. Kargo olarak kargo bedelini alıcı ödeyecek şekilde önce ödeme sonra kargo olabilir.

Takas düşünmüyorum.

Fiyatı 950 TL ye düşürdüm. Bu bir fırsattır, kaçırmamanızı öneririm.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 24 Aralık 2012; 20:47:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satılmıştır !

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.