Şimdi Ara

toshiba qosmio f15-av201 tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir notebook almayı düşünüyorum ama
    tr de fiyatlar baya pahalı onun için abd den getirtmeyi düsünüyorum
    kafam iki üç tane secenek var ama en cok kafama yatan toshiba qosmio f15 av201
    özellikler asagıda ve fiyatı 1846 usd
    TOSHIBA QOSMIO F15-AV201
    fiyatı nasıl , amerikadan getirtmen ne gibi riskleri var yardımcı olanlara şimdiden tesekkurler

Processor type Pentium M
    Clock speed 1.8 GHz
    RAM installed size 512 MB
    Max supported RAM 2 GB
    Memory speed 333 MHz
    Hard drive size 80 GB
    OS provided Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
    Audio output compliant standards AC '97, DirectMusic, DirectSound, General MIDI, DirectSound3D
    Battery capacity 4400 mAh
    Battery technology Lithium ion
    Built-in devices TV tuner, Stereo speakers, Bluetooth antenna, Wireless LAN antenna
    Cache size 2 MB
    Mainboard
    Chipset type Intel 855PM
    Data bus speed 400 MHz
    Video Output
    Graphics processor NVidia GeForce FX Go5700
    Max resolution (external) 1440 x 900
    Video output interface type AGP 8x
    Display (Projector)
    Display (projector) diagonal size 15.4 in
    Display (projector) technology TFT active matrix
    Features TruBrite
    Max resolution 1280 x 800
    Data link protocol Ethernet, Bluetooth, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Fast Ethernet
    Networking compliant standards IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
    Networking type Network adapter
    Dimensions & Weight
    Depth 11.2 in
    Height 1.7 in
    Weight 8.6 lbs
    Width 14.7 in
    System
    Features Hot keys, Power-on password, Administrator password, Locking device keyhole (cable lock)
    Included laptop accessories Remote control
    Miscellaneous compliant standards APM 1.2, ACPI 1.0b, VESA DPMS
    Storage Floppy Drive
    Floppy drive type None
    Input Device
    Input device type Keyboard, Touchpad
    Interface Provided
    Interface provided 4 Hi-Speed USB, 1 IEEE 1394 (FireWire), 1 Modem Phone line, 1 Network Ethernet 10Base-T/100Base-TX, 1 Display / video S-video input, 1 Audio / video Composite video/audio input, 1 TV antenna Input, 1 Display / video VGA, 1 Display / video S-video output, 1 Display / video Component video output, 1 Audio SPDIF output/headphones, 1 Microphone Input
    Environmental Parameters
    Max operating temperature 95 °
    Min operating temperature 41 °
    Operating humidity range 20 - 80%
    Video Memory
    Max video RAM supported 128 MB
    Video RAM installed 128 MB
    Video memory technology DDR SDRAM
    Power Device
    Nominal voltage AC 110/230 V
    Power device form factor External
    Power device frequency required 50/60 Hz
    Storage Removable
    Removable storage type None
    Slot Provided
    Slot provided 2 (0 free) Memory, 1 (1 free) PC Card Type II, 1 (1 free) SD Memory Card, 1 (1 free) Memory Stick, 1 (1 free)
    Software
    Software type RealOne Player, Apple QuickTime, Microsoft Works, Sonic PrimeTime, Sonic RecordNow!, Toshiba ConfigFree, Drivers & Utilities, InterVideo WinDVD 5, Adobe Acrobat Reader 5.0, Toshiba Custom Utilities, Microsoft Office OneNote 2003, InterVideo WinDVD Creator Platinum 2
    Storage Controller
    Storage controller type IDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27fatih -- 24 Haziran 2005, 1:16:21 >

• süper fiyat iyi tasarlanmış bir makina bence getirt.ama kaçak yoldan olması lazım yoksa gümrük vergileriyle beraber 2600$ ı bulur.kolay gelsin.
  • amerika dan kendin veya tanıdığına getirtebilirsin, qosmio nun alt modeli vatan bilgisayarda 5000YTL civarında sen abd ye gidip alsan bile türkiye den daha ucuza gelir.
    eğer posta veya dhl tipi özel kargo ile getirtmeyi düşünüyorsan ,gümrüğe takılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp

amerika dan kendin veya tanıdığına getirtebilirsin, qosmio nun alt modeli vatan bilgisayarda 5000YTL civarında sen abd ye gidip alsan bile türkiye den daha ucuza gelir.
    eğer posta veya dhl tipi özel kargo ile getirtmeyi düşünüyorsan ,gümrüğe takılır.

1846 usd ye bana mal olacak herhangi bir kargo yada gumruk olmayacak
    ben sadece bu makine bu fiyat edermi diye soruyorum
    birde amerikadan getirttiğim notebook un garantisi tr de geçerli oluyormu
    çunku tr den alınan notebooklara toshiba 2 yıl uluslararası garanti veriyor acaba abd den gelenlerede garanti veriyormu?
  • burda her türkü book'tan anlayan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: 27fatih

Güzel makina, 4 ay önce olsa kaçırma derdim. Ben de 4 ay önce Qosmio F10 aldım. Memnunum. Ama şimdi Geforce 6600 ekran kartlı makinalar varken biraz düşün bence. Madem ABD'den getirteceksin DELL'in GeForce 6800 ekran kartlı bir modeli var diye duymuştum. Bir arattır bakalım ne çıkacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

quote:

Güzel makina, 4 ay önce olsa kaçırma derdim. Ben de 4 ay önce Qosmio F10 aldım. Memnunum. Ama şimdi Geforce 6600 ekran kartlı makinalar varken biraz düşün bence. Madem ABD'den getirteceksin DELL'in GeForce 6800 ekran kartlı bir modeli var diye duymuştum. Bir arattır bakalım ne çıkacak?

cevabın için tesekkurler
    bir de bunların garantileri TR de gecerlimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: psp

amerika dan kendin veya tanıdığına getirtebilirsin, qosmio nun alt modeli vatan bilgisayarda 5000YTL civarında sen abd ye gidip alsan bile türkiye den daha ucuza gelir.

1846 usd ye bana mal olacak herhangi bir kargo yada gumruk olmayacak
    birde amerikadan getirttiğim notebook un garantisi tr de geçerli oluyormu
    çunku tr den alınan notebooklara toshiba 2 yıl uluslararası garanti veriyor acaba abd den gelenlerede garanti veriyormu?

bu fiyat eder , uluslarası garanti olayı varsa tüm dünyada geçerlidir, asus larda var , araştır. garanti olmasa bile o fiyata alınır.

• Getirtebiliyorsanız Qosmio G10-105 modelini öneririm. Türkiye satış fiyatı 3750 - 4000 USD aralığında Amerika'da 2500 USd civarında bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 24 Haziran 2005, 10:47:09 >
  • süper yav
  • 2500 dolar abdden alienware 7710 veya dell inspiron xps2 alabilirsiniz. ikisinin de toshibadan kat kat iyi ekran kartları var. 6800 ultra nerede 5700 nerede. fırsatı kaçırmayın bence. gümrükten iki tane geçirebilirseniz birini kesin karlı satıp para kazanabilirsiniz..
  • tavsiye ederim ben kullandım
  • bu fiyata bu makina gayet iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Getirtebiliyorsanız Qosmio G10-105 modelini öneririm. Türkiye satış fiyatı 3750 - 4000 USD aralığında Amerika'da 2500 USd civarında bulabilirsiniz

bence bir notebook için 17 inch ekran fazla hemde baya agır oluyor 4,5 kg kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan

2500 dolar abdden alienware 7710 veya dell inspiron xps2 alabilirsiniz. ikisinin de toshibadan kat kat iyi ekran kartları var. 6800 ultra nerede 5700 nerede. fırsatı kaçırmayın bence. gümrükten iki tane geçirebilirseniz birini kesin karlı satıp para kazanabilirsiniz..

peki getirtirsem kime satacagımki 2500 usd amerikadaki fiyatı +500 usd kar desek ,bir notebooka 3000 usd baglayacak bir babayiğit varmı ki? :)
  • ya derdin desktop replacement ise çok şahane alet ama yanında taşıman zor olur... çünkü aygıtı omzuna astıktan kısa bir süre sonra omzun çöker - benim laptop yaklaşık 2,5kg olmasına rağmen omzumda 10 kg taşıyomuş gibi hissediom.
    bu kriteri düşün derim çünkü ağırlık çok önemli.. ayrıca bu tür gülü bir alette pil ömründen de feda etmen gerekir..
    yani mobil bir cihaz olmaktan çıkmış sadece masanın üstünde duran az yer kaplayan bir multimedya şaheseri olur çıkar karşına...
    küçük bişeeler düşünürsen IBM X40-41 var onlara bak derim şahane aletler
  • alacak bulunmaz mı? şu anda 3000-4000 dolara satılan toshiba quosmio modellerine bir bakın. özelliklere bir bakın. sonra alienware veya dellin özelliklerine bakın. toshibaya 3000 dolar vermeye meraklı arkadaşlara satabilirsiniz.
  • Eğer almanya da tanıdığın varsa çok uygun fiyata Toshiba Qosmio F10-130 var. Fiyatı 1449€ özellikleri dehşet,

http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=48608&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10001

bu adresten özelliklerine bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taner123

Eğer almanya da tanıdığın varsa çok uygun fiyata Toshiba Qosmio F10-130 var. Fiyatı 1449€ özellikleri dehşet,

http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=48608&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10001

bu adresten özelliklerine bakabilirsin.

temmuzun 3 unde babam almanyaya gidecek ve bir ay kadar kalacak ona getirtebilirim
    ama o laptop un işletim sistemi almanca ise nasıl ypacagız ingilizce biliyorumda almanca sıfır
    turkce yada ingilizce yapabilirmiyim?

• yaw arkadaslar babam çin e gidecek ordan ne getirttirebilirim... gumruk sorun degil adam resmi pasaportla gidecek shangay ve honkong a gidecek ordan ne getirilir...( tabiki elektronik...) laptop telefon fotograf makinası ne gelirrrr bi soleyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.