Şimdi Ara

Toshiba qosmio 3.kez hdd bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce Toshiba qosmio pc aldım ancak şuan 3. kez hdd bozulması yaşıyorum S.M.A.R.T testinde "current pending sector count" isimli hata alıyorum ve pc de genel bir yavaşlama yanında sadece opera çalıştırmama sorunu var.

3 kez hard disk hatası olduğundan ben ürün değişimi isteyebilirmiyim öyle bir hakkım varmıdır.
    Yoksa bunun yerine ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler

Opel Astra J HB 1.4T AT Cosmo 180 HP

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • Teşekkürler =)
    Benimde Toshiba Laptobumun harddiski 2 kere bozuldu ve seride(L650-15K) bir sorun olabileceğini düşünüyorum. 3. defa harddiskim bozulursa bende para iadesi almayı düşünüyorum ama sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum.
  • Ben de Cumartesi günü SMART hatasından dolayı Qosmio X500-14H model laptopumu servise verdim. Bugün aradılar harddisk değiştirilecekmiş garanti kapsamında. Stoklarında varsa bu hafta içinde teslim edileceğini söylediler Kozyatağı Toshiba Servisi'nden. Bakalım zaten aldığım günden beri bir yavaşlık vardı özellikle açılış süresi fazla uzundu. Birden açılış süresi 15 dakikayı buldu Cuma akşamı. Neyse ki Windows'u yedeklemeyi başardım. Tekrar programları kurmak zahmetli olucaktı yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 19 Aralık 2011; 16:46:56 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.