Şimdi Ara

Toshiba Notebook'lar Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendeki Samsung u kardeşime verip kendime yeni bir notebook pc almayı düşünüyorum.

Samsung'u (r540) çok sevdiğim söylenemez o yüzden değişik marka alayım diyorum 2. yi...Sony vaio'nun kasa ve klavyesini çok beğendimama çok pahalı...

dell ve hp lere bi ön yargım var nedense

Bu sefer asus alayım diyordum ama tezgahta toshiba kırmızı kasalı bir notebook gördümçok beğendim...beyaz olanıda güzeldi...

toshiba nasıl? güzel bir laptop markası mı yoksa asus veya diğerlerine mi bakayım?

i5 veya i7 işlemcili.. 1.500-1800 arası bişey bakıyorum.
    Böyle mühendislik programları falan çalıştırmayacağım. oyunda oynamıyorum belki age of empires 2 bazen...

işteklavyesi güzel olsun...internet sörf yaparken hızlı olsun çok sekme açıkolmasına rağmen ve 720p, 1080p divxlerde üzmesin beni yeter ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 14 Eylül 2012; 2:51:37 >

• bence asus al bende yaklaşık 2 ay önce bi laptop alıcaktım çok araştırdım ve Asus X54HR-SX084R aldım dediğin gibi bende dell,acer,hp gibi markaları pek beğenmiyorum gerçi dell in teknik servisi çok iyi o ayrı ama dediğim gibi ya asus al yada toshiba
  • Asus ve Toshiba hariç gerisi yalan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Bendeki Samsung u kardeşime verip kendime yeni bir notebook pc almayı düşünüyorum.

Samsung'u (r540) çok sevdiğim söylenemez o yüzden değişik marka alayım diyorum 2. yi...Sony vaio'nun kasa ve klavyesini çok beğendimama çok pahalı...

dell ve hp lere bi ön yargım var nedense

Bu sefer asus alayım diyordum ama tezgahta toshiba kırmızı kasalı bir notebook gördümçok beğendim...beyaz olanıda güzeldi...

toshiba nasıl? güzel bir laptop markası mı yoksa asus veya diğerlerine mi bakayım?

i5 veya i7 işlemcili.. 1.500-1800 arası bişey bakıyorum.
    Böyle mühendislik programları falan çalıştırmayacağım. oyunda oynamıyorum belki age of empires 2 bazen...

işteklavyesi güzel olsun...internet sörf yaparken hızlı olsun çok sekme açıkolmasına rağmen ve 720p, 1080p divxlerde üzmesin beni yeter ^^

Gayet iyi kardeşim bizim evde 3 leptop var 3 üde toshiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.