Şimdi Ara

toshiba M70-159 laptopta ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok zor durumdayım elimde toshiba M70-159 modelinde laptop var.Laptopu sorunsuz kullanıyordum bir süre sonra ekran gitmeye başladı bi kaç saat sonra kendiliğinden geri geliyordu ısınma sorunu olarak düşündüm bu laptpo modelinde bu sorun olduğu ve çözümü olmadıgı için pek bişey yapamadım. herneyse bi gün film izlerken ekran yine gitti faka bu sefer ne soğutma getirdi ne başka bişey, arada bi ara 15 dk falan bi görüntü aldım format atmayı denedım belki bi faydası olur dıye format sırasında ekrn yine gitti formatın son aşamasında gittiği için format işlemini tamamladı şimdik ekran hiç gelmiyor 2-3 haftadır böyle. laptop başlarken 1 uzun 2 kısa sekilde bios arıza sesi çıkarıyor. Ancak windows açılıyor açılış sırasındaki sesi falan duyuyorum. sizce buna ne neden olabilir yapabilceğim bişey varmı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

not: arkadaşlar toshiba ile laptopdaki başka bi sorun nedeni ile davalığım bu nedenle teknik servise götürmek gibi bi şansım yok =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadetoblck -- 12 Eylül 2008; 5:31:57 >

• monitor bağla bi tane en kolay çözüm sana :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

monitor bağla bi tane en kolay çözüm sana :P

onuda denedim =/
  • ya arkadaşlar yadımcı olabilecek kimse yokmu acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp laptop bluetooth sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.