Şimdi Ara

Toshiba Laptop Şarj Aleti Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Toshiba laptop'um var ve şarj sıkıntısı çekiyorum,şimdi bizim evde salonda prizler koltuklara uzak kalıyor ben içeride bir koltuğa oturuyorum ve yaklaşık 1 metre ötedeki prize takıyordum şarj aletimi ama çoğu zaman anneannem olacak o kadın Neredeyse 9-10 kez şarj aletine takıldı sert bir şekilde bir gecede mutfağa giderken çok hızlı bir şekilde takıldı prizin bir aksesuarı var o bile yerinden oynadı ve şu anda şar aleti her zaman dolmuyo anlatayım şarj aletini prize taktıktan sonra laptopa takıyorum şarj olmuyor ucunu yuvasındayken çeviriyorum bazen öyle oluyor bazende kablosunu oynatınca doluyor sizce sorun şarj aletindemi şarj aletindeyse nasıl çözülür yoksa pil yuvasında felanmı?

• Hort Olacak Ama O Sorun Şu Anda Bende Var Servise Gönderdim Saolsun 125 TL Para İstediler.Birazdan Laptopu Açıp Sokete Bakacagım Anakarttan Çıkmıs Olabilir Yuvası.Şu Anda Yaptımıssındır Sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmilyRH

Hort Olacak Ama O Sorun Şu Anda Bende Var Servise Gönderdim Saolsun 125 TL Para İstediler.Birazdan Laptopu Açıp Sokete Bakacagım Anakarttan Çıkmıs Olabilir Yuvası.Şu Anda Yaptımıssındır Sanırım.

İyi hort yapmışsın kardeş O sorun benim şöyle çözüldü kablonun bir kısmı yılan gibiydi yani s şeklinde hani kadınlar saçına fön çekerde dalgalı kalır ya onun gibi duruyordu galiba içinden kopmuştur dedim bir elektrikçiye götürdüm yaptı içinden kopmuş ama seninki ciddiymiş bayağı 125 evlat acısı gibi koymuştur İnşAllah sanada banada birdaha olmaz....

• Yaptırdım Vallaha Sonunda.Çapa Da Tamirciye Verdim 70 TL Ye Yaptı. Oda İyi Koydu Açıkçası :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.