Şimdi Ara

Toshiba laptop aldım iyi mi ettim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün toshiba a-14g aldım. 1500 tlden 1000 tl ye düşmüş bütçeme uygundu aldım.
    Amd a4-5000 apu
    4 gb ddr 3 ram
    750 gb harddisk
    1 gb ekran kartı amd radeon hd 8330 + 8550m
    Oyun oynayan biri değilim. Ödevlerim için aldım ve internette dizi izlemek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve amd oldugu için cok ısınma yapar diyenler var. Toshiba markada olur mu bu? Sogutucu ild kullansam bi sorun olurmu?

• O eski kafalara ne demeli acaba 1000tl'ye güzel özellikler güle güle kullanın sizin dediğiniz kullanımda uzunsüre fazlasıyla yeter size normal kullnımda ısınma yapmaz zaten olaki basit oyunlar oynamak istersiniz yine sıkıntı olmaz.Sizin dediğiniz kullanım şeklinde soğutucuya gerek yok. yanınızda kabalık taşımamış olursunuz.
  • Çok teşekkür ederim. Oyun alışkanlığım yok. Bende parasına göre iyi bir laptop aldıgımı düşünüyorum

• Kesinlikle güzel bir cihaz, hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim kardeş

• Toshiba almayı düşünenlerin bence bu ara beklemesi gerekir çünkü tüketici pazarında çekilecek deniyor. Eğer bu haberler %100 doğru ise bu saatten sonra Toshiba almak riskli çünkü yarın bir gün bir sıkıntı çıktığında yedek parça bulmak hem zor olabilir hem de palı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte o yüzden dolayı bu konuyu açtım. Toshiba bireysellikten çekilebilir ama teknoloji dünyasından çekilemez. Parcalar konusunda sıkıntı olabilir ama zor bozulan bir cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.