Şimdi Ara

Toshiba L775-124 Alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar laptop hakkında bilgi verebilecekler varmı?
    + ları ve - leri nelerdir bunlardan bahsedebilirseniz sevinirim.

• 1600x900 bu boyuttaki bir ekran için ideal. Video düzenleme için uygun. İzlemek içinse Full HD panel tercih edilirse daha iyi olur tabi ama HD+ videolar için de destek var görüldüğü gibi. Olmadı HDMI'den bağlarsınız Full HD monitöre.

Yine video düzenleme için 4 çekirdekli bir işlemci de tercih edilebilirdi ama i5 2410M de iş görecektir eğer zamana karşı yarışmıyorsanız. Ekran kartında CUDA desteği de var. Bunu destekleyen uygulamalarda avantajınız olur.

Ayrıca güncel oyunların hemen hemen hepsini yüksek detay ve çözünürlükte (Anti Aliasing kapalı ya da düşük seviyede) oynayabilirsiniz.

Bluetooth 3.0 ve USB 3.0 var aktarım için. Ufak ama önemli olabilecek detaylar. Kasa kalitesi ile ilgili beklentiniz yüksek olmasın. Toshiba'nın alt seviye ürünlerinde malzeme kalitesi vasatı aşmıyor genelde.

dediğin gibi 4 çekirdekli i7 2. nesil bi işlemci olsaydi daha iyi olurdu ama 17" makinelerde boyle biseye pek denk gelmedim yada fiyatlari cok yuksek. 17" olup i7 islemcili uygun bi makine var mi bildigin?

ekran karti da fena degil yani. .). ??

Maalesef 17 inç olup, Sandy Bridge Quad Core i7 işlemcili bir cihaz almaya kalktığınızda fiyatlar uçuyor. O konuda yapılabilecek pek fazla şey yok. i5 işlemcili modeller var daha uygun olarak.

peki senin bildiğin 17" başka markalarda fiyat/performans olarak bundan daha iyi bir makine var mı 2000TL'ye kadar?

(başka markalardan kastım: Asus, Sony, Hp, Dell)

Daha var ama ne yazık ki ekran kartları giriş seviyesi olduğundan tavsiye edemiyorum. Misal;

http://www.pcdepo.com/msi-fx720-notebook-urun6381.html?ref=akakce&v=1.30.8

http://www.webdenal.com/hp-ld012ea-g7-1000st-i5-480m-2-66-ghz-17-3-hd-4gb-_325954.html?ref=akakce&v=0.9

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-45796-HP-Pavilion-G7-1100ST--LS452EA--Core-i5-2410M--4GB--500GB--HD6470M--17-3--FreeDOS.html

Packard Bell'in de fiyat olarak Toshiba'dan geri kalır yanı yok. Fakat benim gözümde daha şık bir cihaz ve forumda kullanıcı incelemesi olan bir cihaz. PB bölümünde görebilirsiniz. HD 6650 de gayet güçlüdür ve hız aşırtarak onu da coşturabilirsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba A300D- 125
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden pek ben de bilmiyorum ama ben de amd-ati ye karşı intel-nvidia cıyım .)

bir de ben makineyi hor kullanıyorum genelde o yüzden önerdiğin packard bellin tuş takımları çabuk kirlenir bozulabilir gibime geldi benim kullanımımda .)

yine bir de .) eski makinemde toshibaydı, ailemdekileri kuzenlerime arkadaşlarıma hep toshiba aldırdım kimsenin bi şikayeti olmadı daha o yüzden ben bu L775-123ü alayım, bunun beyazı da şık yav pb'den altta kalmaz bence ,)

çok teşekkürler, epey zahmet verdim sana :)
  • MSI FX720'e de ayrıntılı baktım şimdi bütün özellikleri aynı hemen hemen , ama ben yine de biraz daha fazla verip toshiba alırım, bu makine msi değilde asus, hp, dell falan olsaydı hiç düşünmez bunu alırdım ..
  • Bu cihaz bende var. Gayet güzel ve memnunum. Bende i7 notebook da var. casper Q2630a modeli. Acaba onun işlemcisini bu makinanın işlemcisi ile değiştirebilir miyiz. Teknik olarak aynı anakart çipsetini kullanıyorlar. Ama casper da çift ekran kartı var. Bunda durum nedir bilmiyorum. i7 ye göre daha yüksek saat hızında çalıştığı için daha çok ısınıyor. Ama öyle çok da ısınmıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.