Şimdi Ara

Toshiba G900 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • '0' sıfır zamanda. demek istedim. Yanlış okunmasın diye yazıyorum ;)
  • sanırım telefonun modeli eskidikçe. Formun bu bölümüne olan ilgide azaldı
  • öyle gibi olmuş hakikaten. ben de yeni aldım, ve benimkinde de 3.07 BAI yüklü geldi ama 6.1 ' e yükseltmeyi düşünüyorum.
  • türk insanının hevesi çabuk geçer.

benim şimdilik 6.1de şikayetim yok. biraz uğraşmaya bakar. zaten 1 hafta uğraşma sonrası daha çok telefon maksatlı kullanmaya başlıyorsunuz. arada gerektiği zaman da pda olarak işe yarıyor. ekran çözünürlüğünü problem yapan bir kaç programla karşılaştım, büyük çoğunluğu rahat çalışıyor.
    herşeye rağmen güzel bir alet.
  • Arkadaşlar izmirdenim cihazını takaslamak isteyen olursa ilanıma bakabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23011800/mpage_1/key_//tm.htm#23011800
    G900 güzel bir cihaza benziyor
  • 6.1 versiyon kurunca pixcel view programı gelmiyor. Nasıl yükleneceğini bilen varmı acaba ?
  • pixel weiv kayboluyor, fotograflara bakmak için deelmiydi?
    neyse tüm tuşlara istediğin atama, hatta aynı tuşa 3- farklı fonksyon verebileceğin( 1 tık, 2 tık, kısa uzun tık şeklinde) bir program buldum, çok güzel. ruslar yapmış , adresi de bu:http://myppc.ru/2008/04/17/aebuttonplus-v-2.5.3.html#comment
    Скачать: aebuttonplus.rar [369.7 Kb] (cкачиваний: 668) bu yazıların bulunduğu yere basacaksınız ve indireceksiniz, bir çok dil seçeneği de var. kolay gelsin.
  • G900 ARTIK TÜRKÇE
    Siz de telefonunuzu Türkeçye çevirebilirsiniz.
    Görüntüleri vereiym ;

Cihazda hiçbir kasma olmuyor ve windows'a bagli program ve menulerde %80 nin uzerinde türkçelesme gerçeklesiyor. Daha önce deneyen arkadaslar CAB. dosyasi ile kuruldugunda programin düzgün çalismadini belirtmisler. O yüzden programin EXE. halini kurmak gerekiyor. Programi indirip ZIP. dosyasi içindeki setup EXE. çalistiriyoruz (tabi cihaz pc ye bagli ve prog. pc den çalistiriyoruz) gelen menüden Custom'u seçiyoruz ve Turkish sistem+multi language suppor'u isaretleyip yüklüyoruz.
    G900'ün Window'su artik türkçe çalisiyor.
    Sadece arama kaydi'nda (call history tusunda) sertifika hatasi veriyor. Arama kaydina yes tusuna basip açilan kayped'in yanindaki arama kaydi tusundan ulasiyoruz.

Programin linki:
    http://rapidshare.com/files/39031560/Setup.rar

Detaylar için:
    http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=6480

• Bugün yeni aldım aleti.

AVEA ve TELSİM kullananlar telefonda çekmeme sorunu yaşarsa,Connections bölümünden 3G kısmını GSM yapsınlar. Bilhassa her Hard reset sonrası aynı sorunu yaşalar.

Kendim yaşadım,çok canım sıkıldı. Siz de mağdur olmayın.
    Bu arada elinde PC Suit olan varsa upload ederse çok sevinirim.
  • ADRESLERDE "****" OLDUĞUNDAN AÇAMIYORUZ... BİLGİLERİNİZE... :-(
  • <----------------SATILMIŞTIR--------------->

Sevgili Arkadaşlar, sıfır kadar temiz makinemi satıyorum. Aşağıdaki linkte resimleri ve ilanı görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_23063061/mpage_1/key_g900//tm.htm#23063061

Not: Bu arada elimde büyük bir PPC ve PALM program arşivi var. İstediğiniz programlar olursa, vaktim olduğu ölçüde yardımcı olabilirim. Hepsi ilaçlı(!) ve tam sürümdür.İstediğiniz programı ve mail adresinizi PM ile iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibulut -- 21 Mayıs 2008; 13:12:33 >
  • arkadaslar oncelıkle merhaba g900 yenı alan bırı olarak bazı sorularım olacak bana bunları cevaplayan arkadaslar olursa cok sevınırım

1-contact lara gırınce msn adreslerıde gelıyor bunların gelmesını ıstemıyorum! msn actıve olunca otomatık lıstı eklıyor bunu nasıl engellıye bılırım?
    2- bır uygulama acıkken baska bır uglama calıstırmak ıstıyorum ama olmadı olsa bıle ornek vereyım bır resım goruntuluyorum arkada medıa player acık sonra resmı sılmek ıstıyorum ama kullanılıyor dıyor acık olan uygulamaları gorecegım bı yer yokmu ıstemedıklerımı kapatayım! wındowsta alta atarsın fılan ... bunda yokmu boyle bısey?
    3-gelen mesaj sesını degıstırmek ıstıyotum memory kartıma kayıtlı mp3 ıle ama olmuyor!
    4-parmak ızı okuyucuyu outlook acılısıma yerlestırmk ıstıyorum olmuyor bellı baslı yerler vermıs onlardan baska yere atayamıyorum ornek telefon acılısına outlook acılısına!!

aklıma sımdılık bukadar geldı
    sımdıden tsk ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadmin -- 8 Mayıs 2008; 13:16:49 >
  • Türkçeleştirme için teşekkürler arkadaşım.

Türkçeleştirme mobile 6.1 versiyonda çalışmıyor. Yeniden mobile 6 versiyonu yüklemek zorunda kaldım o zaman çalıştı. Kuracak arkadaşların dikkatine.
  • Yıldızlı kısma r*pidshare yazacaksınız işte rapid-share anladın sen onu
  • Türkçeleştirme için TEŞEKKÜRLER
    arkadaşlar hafıza kartı TOSHİBA SDHC 4 GB. CLASS 4 kullanan varmı
  • Cihazımda ne kablo bağlantısında nede wifi bağlantısında msn aktif olmuyor, mailler gidip gelmiyor. Ama internet explorer yada opera çalışıyor. Ayarları gprs yapınca hepsi normal çalışıyor. Neden wifi yada kablo bağlantısında bu olaylar düzgün çalışmıyor acaba? Her türlü ayarı denediğimi düşünüyorum ama tık yok. Cihazı ilk aldığımda bir kere çalışmıştı hepsi sonra room update felan derken hiç çalışmadı. Bu sorunu olanlar varmı ? Buna çözüm varmı ?
  • Selam,

yeni aldığım g900 ume wm 6.1 kurmak istiyorum fakat tekrar orjinal 6.0 geçmem gerekirse nasıl yapacağmı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz nasıl orjinal romu tekrar yükleyebilirim? şu an 3.07bai var içinde wm 6.1 yükleğimde bu değişecek galiba.

Teşekkürler şimdiden
  • inan bana 6.0 'a bir daha geçmek istemeyeceksin... :-) o bakımdan bence yükle hemen...
  • Bu msn in wifi den bağlanamama sorununu çözen yokmu ??
  • hebelehubele arkadaşım. Öncelikle telefonun hayırlı olsun.

6.1 de problem yaşarsan 3.07 bai ye geri dönersin zaten resmi güncelleme şu anda toshiba g900 için odur. Ben 5-6 defa yükleyip denedim ve parmak izi güvenliğindeki problemi hep aynı şeyi yaptı sonra sorunsuz bir şekilde 3.07 bai yükleyebiliyorsun bir problemle karşılaşmazsın. ama 6.1'i vistada yüklemeyi bence deneme. XP yüklü bir bilgisayarda hiç problem yaşamadan sorunsuzca kurabilirsin. 3.07 bai elinde yoksa forumun önceki sayfalarında var. bulamazsan mesaj at link koyarım arkadaşlar önceden vermişlerdi zaten.

6.1 yüklendikten sonra birtakım problemler makinaba oluşuyor. Fakat bu sizin kullanımınıza göre değişir. wi-fi problemi bunlardan birtanesi ama herkez karşılaşmamış. Fatak parmak izi güvenliğinin problemi benim bildiğim kadarı ile çözülmedi henüz. Problem daha öncede bahsettiğim gibi parmak izi güvenliği etkin hale getirildiğinde meydana geliyor. makinenin ekranı sapıtıyor kendi kendine yanıp sönmeye başlıyor. Yoğun çalışılan bir ofisteyim ve telefonumdaki bilgilerin güvenliği benim için önemli. Bu yüzden parmak izi güzel bir güvenlik eklentisi insanların yanında şifre girmektense parmak izi ile telefonu açmak daha iyi bence. Ama sizin için önemli değilse bu 6.1 yükleyin bence.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.