Şimdi Ara

-------------- Toshıba G500--- 1,5 YIL GARANTI+FATURA+FULL AKSESUAR+TEMIZ URUN ---------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Elimde Toshıba g500 var ve yenı bır tel aldıgım ıcın bunu satmayı dusunuyorum telefon temizdir

alalı yaklasık 5-6 ay oldu ve garantısı devam edıyor,

goze carpan ozellıkleri wi-fi, windows mobile phone 5 isletım sistemi, 2 mp kamera, arttırılabılır hafıza, parmak izi okuyucusu, bluetooth, office programlarını

acabılırsınız, eger uygun program varsa word excel vs. acarak yazı yazabılır bu programları kullanabılırsınız

kutu ıcerısınde kı aksesuarlar kulaklık, batarya, sarj cihazı, kullanma kılavuzu, kullanım kılavuzu ve cd, 1 gb kartı ve tabiki garantı belgesı ve faturada dahıl

bu donanım haber de yaptıgım ılk ılan bu yuzden ınsanların kafalarında guvenırlılık hakkında problemler olabılır, buyuzden ıst. ıcındekı alıcılara elden teslım etmeyı dusunuyorum boylece telı satın almadan once ınceler ve urunun cok temız kullanıldıgına sahıt olursunuz

telefon ıcın ıstedıgım fıyat PAZARLIKSIZ 225 ytl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

-------------- Toshıba G500--- 1,5 YIL GARANTI+FATURA+FULL AKSESUAR+TEMIZ URUN ---------------

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.