Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Picture MODE;STANDARD
    -----------------------------

-Baclight;40*(ABS;ON olursa 0)
    -Contrast;75
    -Brightness;7
    -Colour;-10
    -Tint;3
    -Sharpness;5

Advanced Picture Settings;
    -3D Col.Mngt.;OFF
    -Colour Temp;5
    -Auto Brightness Sensor;ON*(OFF ta Baclight 40 oluyor)
    -LED Baclight Control;ON
    -Black&White Level;4
    -Gamma;-2
    -MPEG-NR;OFF
    -DNR;OFF
    -RES+;ON Level;2
    -Active Vision M200;OFF
    -Film Stabilization;OFF

------------------------------------------------------------
    ABS ON/OFF kullanımı size kalmıştır!!
    Ben genelde ON da kullanıyorum,ancak bazı Stüdyo çekimleri ile çeşitli görüntülerde ışık yetersiz geliyorsa OFF yapıyorum!

ABS yi Test te tam oturtabilmek için ON/OFF olarak ayrı ayrı deneyip ortasında bir değere getirdim!!

Bu Final-3 settings(STANDARD MODE için!!)>>> ile panel oldukça güzel seviyeye geldi;Siyah ve detaylar çalışması ile Gamma başarısı son derece uyumlu hale geldi

MOVIE MODE için en son verdiğim settings oldukça iyi ama bunu şimdilik değiştirmiyorum,Colour Management çalışması yaptıktan sonra yeniden bakacağım ancak şimdilik
    değerleri oldukça düşürerek D65/GreyScale/Gamma/Luminance/RGB Tracking olarak "Hollywood" pre-set değerlerine geldim sayılır,ancak bazı kullanıcılar bu özellikle
    "FILM" izleme modunu karanlık bulabilir,ancak aslında karanlık değildir>>>"çekim" böyledir!!! bu herifler süper Cam.ler ile Filmleri çekip çok natural ortam değerlerinde
    çektikleri için bazı insanlara sahneler karanlık v.s gelebilir ancak bunlara bir şey yapamam,keyifleri bilir artık

Zira bizim yerli Diziler özellikle çok abuk ışıklar altında çekilmektedir aynı şekilde Film lerde öyle sayılır,bizde gece sahneleri gündüz gibi
    panele ayar tutturmak çok zor o zaman yaw

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Mayıs 2010; 20:28:40 >

• Bimekste 46SV685 teşhir ürünü 3500 TL, 2 haftadır teşhirdeymiş, tahmini günde 12 saatten 12x14=168 saat çalışmış bir TV.
    Teşhirine 3500 TL verilir mi sizce?
  • Ben bu başlığı 8/Nisan da açmıştım ve o tarihten bugüne kadar sanırım 7/8 kişi DH den aldı(belki daha fazla!!,ayrıca benim dışardan tavsiye ettiğim
    yine 4/5 kişi daha hep bu Bimeks/Teknosa daki "Teşhir" panelleri aldılar

Normal "TNB" fiyatları maalesef hala çok yüksek!
    Buna bir şey yapamam elbette!!!

Paneli her kullanan memnun,zaten kimselerin ortada olmamasından belli değilmi
    Kaldıki bu paneli kullanan DH ye üye olmadan burasını takip eden bir sürü kullanıcısı daha vardır,bana henüz
    dönen olmadı,ayrıca kendim de kullanıyorum gördüğünüz gibi

Ancak neticede tüm panellerde olabilecek panel sorunları elbette her Markada çıkacağı gibi Tosh ta çıkar/çıkabilir v.s!!

++
    TFT-LCD lerin 500/1000 saat v.s olması önemli değildir PDP ler gibi ayrıca!!!
    Sadece fiziki bir sorunu olmaması veya Cosmetic bazı kusurlarının olmaması v.s gibi durumlar da paneli alacak kişinin
    tercihine bağlı olarak değişebilir!

Bu panelin bildiğim kadarıyla hala TNB resmi fiyatı 5.999,-!! ancak bu rakam elbette yüksek olmasına rağmen High-End süper bir paneldir
    şuanda sadece Sony X45x lerde olan Local-dimming özelliğide mevcuttur ki bu özellik hem yüksek maliyet demektir;hemde en üst Serilerde
    ve bazı Markalarda olan bir Baclit çalışma şeklidir!

2010 Model panellerin bile Baclit-LED olanların çok az Serisinde bu LD özelliği vardır ve gerçek Baclit-LED çalışmasıda bu panellerdedir

Bilgine++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Mayıs 2010; 1:03:43 >

• 2010 Model olarak sanırım çok yakında yeni Seriler CCFL ve LED olarak gelmeye başlayacaktır

Uzun zamandır Tosh/Japan olarak takip etmeme rağmen ne hikmetse hala resmi 2010 Tosh panel lansmanı yapılamadı!!!

-USA da görülen bir seri Bacli-LED UX600 çıkma üzere ama bu seri Avrupa için değil!
    -Avrupa için ise Baclit-LED olarak WL/SL görmekteyim
    WL>>40"/46"/55" 200Hz Samsung S_PVA
    SL>>32"/40"/46" 100Hz buda sanırım Samsung S_PVA(belki 32" AUO olabilir!)

Bunların aslında gelmesi Avrupa içinde çok gecikti ve orada da henüz çıkmadı!!!

Asrın paneli olan ZX1 CELL-TV ise adı var ve çıktı ama kendisi ortada yok

Ancak çok ilginçtir Alman HiFiForum dan birisinin imzasında ben bu paneli gördüm

++

Benim SV685 misyonum bitti gibi sadece rötüşlar ile bir süre daha devam edeceğim,zaten bu seri 2009 Modeldir ve çoktan üretimi bitti!
    Artık 2010 Modellere bakacağız,bu arada hala hiç bir üreticiden bizim ZF355 i geçen panelde çıkamadı

Bizim FerrariZF355 her zaman herkesi solluyor aynen,keşke ben o paneli göndermeseydim de çizgilide olsa kullansaydım

Korhan Bey imkanı varsa bana lütfen o paneli geri gönderin

+

• @albani

hocam sv bulamadım izmirde ya.
    bu arada bilgi edinme ve özellik öğrenme açısından gözler paso i.b ye kayıyo haliyle

ordaki sv 2750 ye kadar düşmüş.
    arıcam bi ağız yoklıyacam olmadı zx olayını da bi deşeyim diyorum.
    ne dicekler bakalım.
    ayrıca lag konusunda bilgilendirdiğin için teşekkürler sağolasın.

@can (30 nisanda bana cevaben yazı yazmışın bilgi paylaşmışsın sağol)

pany ve phil lcd'leri beklememi önermişin.şuan sv bulamadık bekliyoz elden başka bişey gelmiyo zaten.philler tamam ama pany 42 üstü panel üretiyomu?46,47 benim için olmazsa olmaz hatta daha büyük ekranda isterim ama parası kasar.

kendinizie iyi bakın.
  • NeverS@yNever
    Çiğli Kipa Bimekste bir tane teşhir 46SV685 var gidip izleyebilirsin.
  • Sn.Uğur/Musti/Ekrem

-Her üçünüzünden bahsettiği konuyu benim BLOG tan bakacaksınız(eMail den bildirdim!)
    -US vers.NTSC olduğu için kesinlikle olmaz!!!!

Zaten bu konu için,bu başlıkta tüm gerekli açıklamaları yaptım!!
    Bahsedilen sorunlar Avrupa vers.için "yoktur" çünkü ben her türlü testi yaptım,kaldıki Almanya/UK/Italy buralardan dan
    takip ettim+yorumların hepsini tek tek okudum ve sorun yok!

--Green-tint/flush ise;US vers.670 lerde "var" ama nasıl var diye incelediğim zaman,bir kere çoğu insan panelini doğru/güzel
    set edemiyor ve kişisel renk/görüntü v.s tercih edilincede örneğin "Green" sorunu çıkıyor,çünkü bu durumda NTSC de bu işin
    teknik gereği olarak çıkıyor ki bütün NTSC panellerde durum aynıdır kaldıki CRT lerde bile çıkıyor aynı sorun
    Green üretimi farklı olduğu için NTSC renk sistemi;PAL gibi başarılı olamıyor!

--Baclight-fluctuation;yine panel doğru set edemiyorlar ve bu sorun aslında "geneldir" NTSC/PAL v.s alakası yoktur(Musti sordu bunu)
    evet alakası yoktur renk sistemi ile bu sorunun

Örnek;adam paneli almış ve bu panel bir Baclit-LED ama;kalkıp "LED Backlight" ı OFF yapıyor yaw bu tabiki yanlış;
    kardeşim sen o zaman Baclit-CCFL alsaydın,neden bür sürü para veripte LED aldın!! neyse bu konuda çoğu LED çi uyandı gari

OFF yapınca LED Bacliti,tabi o zaman LD de çalışmıyor sonra adam kalkıyor yaw bu ne biçim LED panel diyor

++
    Ekrem için;UK vers. olmaz!!!Tuner farklıdır! ve sen Cable-TV+DVB-T kullanacağın için,bunları açamazsın!!!!!tavsiye etmiyorum+astarı
    yüzünüde geçer ayrıca maceraya gerek yok kardeşim!

++

Uğur için;ben bu konuda BLOG ta bir şeyler yazmıştım Mike/Nico için(öyle sanıyorum)olmadı AVF den PM at Mike a OK++

++
    Musti için;Ben AVR den anlamam,o işe Nico bakıyor AVF den PM at ve "on behalf of CAN" diye belirt,yoksa okumaz msg o herif

++++
    yaw BLOG işini bir türlü dediğiniz şekilde oturtamadım,siz açın bir Site diyorum onuda siz yapmıyorsunuz,böylece kurtulalım
    şuralardan diyorum(TF/DH de dahil tabiki!!)

++
    Ekrem için;SV deki SM de aynı ZF gibi(yaklaşık) ,prensip ve sistem aynı,ancak henüz USA dan ISF yaptıran bulamadım!!!
    Sadece bir kaç kişi Monster ve CaLLMan ile set etmişler ama bunlarda tabiki vermiyorlar değerleri
    Ancak birisinden azda olsa ipucu elde ettik sayılır,neyseki UM den SV güzel set edilebiliyor(hatta geçmiştede yazdığım gibi
    Colour Mngt.yapmaya bile gerek kalmadan!!!!!)

SM de ise bütün ana değerler(settings için)ZF gibi,ben bir kaç oynama yaptım,ancak çıplak gözle farkedilir bir şey göremedim,
    bunlar için test cihazları lazım+S/W!!!

Sakın SM den herhangi bir değeri değiştirme,benide sonra hasta etme bazı hareketler ZF den farklı!!(o iki bölüme girme dahil!!)
    Ben BRTC yi çok hafif düşürdüm ve şimdilik orada duruyor,sonra tekrar Default değerine getirebilirim ama CUT/DRIVE lar ile
    hiç oynamadım!!
    Bütün espri bunlarda(Cut/Drive)ama bunun için ISF gerekiyor,aksi halde oturtmak imkansızdır(ZF de bunu yapamamıştım ama zaten gerekte
    yoktu çünkü onun Default değerleri mükemmel idi)SV de ise bana göre istiyor;ben SAture buluyorum çünkü ancak herifler bunun içinde
    tam 3 değişik menüye management koymuşlar dolayısıyla ISF ye "bence" hiç gerke yok ""gibi""(yinede açık kapı bırakayım ki zaten TR de
    olacak iş değil hatta Avrupada bile!!)

+++++

Son 3 günlük Mail lere henüz bakamadım,bunlar bir evvelkilerden seçmeler idi
    yaw Beyler yoruldum artık bunlar yetmezmiş gibi birde Phil ile Sony işi başımda yaw

Not;Musti;6090 için o arkadaş beni aradı ama bütçe sorunu olduğu için o rakama çıkamadı!
    Gökayı da aramadım ama sanırım sattı,olmdı sen sen ara onu OK+
    5090 için bana haber gelmedi,Pio başlığına bak!

Eyvallah++

• -Musti; 6090 için beni arıyorsun yeniden!!!
    -Diğer işini ise halletim!
    -Nico yu ise bulamadım çünkü herif Finlandiya gitmiş
    aklıma ise bizim Fin li arkadaş geldi(AVF den)ona bugün PM attım,sanırım beni kırmaz ve cevaplar!

Sen bana Salı/Çarşamba bir alo dersin OK++

Eyvallah+
  • Can abi ne oldu fenere , ben demiştim fenerbahçe şampiyon olamaz diye
  • Sertaç,yaw kardeşim kabahat BJK de!!! herifler yattımı ne

Sana demiştim bizim kazmalara güvenim yok diye

Bizi aslında BJK yaktı

neyse lig bittide gerilimde bitti,ülen bütün sene hasta ettiler beni bu haybeciler

ancak tek sevincim artık kazma Daum sanırım bu gece gider

Aziz beyin gerçi işleri belli olmaz ama,ben şimdi onada güvenmiyorum yaw!!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sertaç,yaw kardeşim kabahat BJK de!!! herifler yattımı ne

Bizi aslında BJK yaktı

neyse lig bittide gerilimde bitti,ülen bütün sene hasta ettiler beni bu haybeciler

++

Hocam geçmiş olsun, kısmet değilmiş.
    Yaw bu BJK nin kime faydası dokunmuşki Fenerede dokunsun,kelin ilacı olsa başına sürer.
    Sana bir atasözü ile söylemiştim"el elin eşşeğini türkü çağırarak arar".Kendi göbeğini kendin keseceksin.
    Kadıköyde yapılan kazılarda boşa gitti
    Selamlar.

• Neyse seneye bakalım gari,valla bu sezon bende acaip gerilim yaratmıştı,şimdi çok rahatım,Bursa yıda tebrik ediyorum tabiki

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sertaç,yaw kardeşim kabahat BJK de!!! herifler yattımı ne

Bizi aslında BJK yaktı

++

Yavv hocam beşiktaş niye yatsın ??? Adamlar bizi inönüde evire çevire yenmişlerdi keza feneride kendi sahalarında yendiler ,
    İstatisliğe göre 3 büyük takımdan 18-19 puan toplamışlar bir galatasarayı yenemediler ama onlarıda alisamiyende futbol olarak ezdiler ,

Neyse bursa'yı tebrik ederim

• selamlar
    albani ustaya bi özür bi de teşekkür borçluyum
    pioner için kendisinden yardım istedim, ama 9500 lira civarı olduğunu öğrenince, vazgeçtim, boşu boşuna meşgul ettiğim için kusura bakmasın
    biraz zorladım evdekileri, cevahir teknosadan 55 sv, 3990 lira 12 taksite aldım. 3,5 aydır teşhirdeymiş. ama cihaz gözümün önünde, kırık çizik vs hasar yok. bugün kargoya verilecek. bir tadilat durumu var, ancak 2 haftaya evde seyredebileceğim.
    panel tavsiyeleri için, üstada tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyk -- 18 Mayıs 2010; 9:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyk

selamlar
    pioner için kendisinden yardım istedim, ama 9500 lira civarı olduğunu öğrenince, vazgeçtim, boşu boşuna meşgul ettiğim için kusura bakmasın
    biraz zorladım evdekileri, cevahir teknosadan 55 sv, 3990 lira 12 taksite aldım. 3,5 aydır teşhirdeymiş. ama cihaz gözümün önünde, kırık çizik vs hasar yok. bugün kargoya verilecek. bir tadilat durumu var, ancak 2 haftaya evde seyredebileceğim.

Hayırlı olsun,güle güle kullan.
    O panelin etrafında ben baya bir gezdim :) ilk fiyatı 5990 idi,daha sonra 4.790 a indi en son olarak da 3.990 a indi.3.990 a indiğinde ben de almaya çok niyetlendim ama iç işleri bakanını teşhir olduğu için ikna edemedim :)

3,5 aydan biraz daha fazla zaman teşhirde kaldı o panel,ama albani ustanın da dediği gibi kozmetik olarak bir sıkıntı olmadıktan sonra teşhir olmasının bir önemi yok.Benim tahminim o panel 1500-1750 km.
    Mağaza girişinde o panelle birlikte bir sürü panel vardı fakat en iyi görüntü,renk,vs kesinlikle SV deydi.

Tekrar iyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnyk

selamlar

Kardeş rica ederim,hiç bir şey demene gerek yoktur,ben burada elimden geldiğince bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşıyorum,amaçta o zaten+

Panelin hayırlı olsun;diğer panel dediğin gibi çok pahalı,yani farklı/özel/fiyatlı v.s bir paneldir 6090 lar!

Aldığın SV55 ise bana göre alınacak en iyi paneldi özellikle o "fiyatına göre"+ANCAK bu panel zaten anlattığım gibi ciddi şekilde çok çok
    iyi bir panel ve tek şanssızlığı fiyatı olduğunu her zaman da yazdım!!!

Bugün 2010 Model panellerde bile hala sadece bazı Markaların High-End modellerinde "Local-dimming" vardır

Engine olarak çok iyi ama asla ZF355 gibide değildir ve bunuda defalarca söyledim!! ben sürekli takip ediyorum dışardan;bazı kullanıcılarda
    bir motionhandling sıkıntısı dile getiriliyor(çok azda olsa)ama bunu teknik olarak içini dolduramıyorlar;tek sorun o zaman Processor hatası olarak
    görüyorum,ama buda Tosh larda çok çok düşük bir orandır;ben bu panelin teknik incelemesinde bir kere böyle bir sorun oluyor gibi ifadeler
    hiç görmedim!! ama bazı kullanıcılardan ise bunun var olduğunu okudum!!

Prof.kullanıcılardan ise yine hiç okumadım!!!

Benim tek referans aldığım panel ZF355 tir,çünkü bundan hızlı bir panel olmadığı için;SV yi bununla mukayese ettiğim zaman aradaki farkı elbette
    anlıyorum!!!
    Ama ZF355 te Standard Response-time değeri 33/35ms dir!!!! SV de ise bu değer 45/47ms dir!!! ben bu farkı görebiliyorum,zaten bahsedilen farkta
    budur(SV kullanıcıların bahsettikleri)

Marka adı vermiyeyim ama sadece PDP lerde Standard Response-time 5/20ms arasında olur;TFT-LCD lerde ise bu değer 30ms den başlıyor!!ama ortalama
    tüm LCD lerde bu değer 60/100ms arasındadır,bazılarında 160/170ms lere kadar çıkıyor!!!

40/50ms normaldir sorun yaratmaz SD/HDTV de veya ext.kaynaklarda v.s 30/40ms arası ise çok iyidir!30ms den düşükte zaten LCD lerde olmaz
    Örneğin ZF355 te 33/35ms idi ve bu değer süperdir

Ama Phil/Samy/Sony lerde bu değer oldukça yüksektir! ancak Processor çalışması stabil ise tepkimeyi anında algılayıp işleme koyuyorsa o zaman
    60/80ms arasını bile göremezsiniz v.s

Ancak 100ms yi geçerse,normal Motion da bile sorun çıkarır ki zaten genelde bahsedilen Judder/Bluring/Flicker v.s bundan dolayı olmaktadır!

Yinede sistemin ana kaynağı Engine olarak özellikle algılama-işleme nin stabil yapılmasıdır,işte Tosh panellerin en büyük başarısı burada yatıyor!
    örneğin bir panel stabil olarak çok düzgün 60ms basabiliyorsa burada sorun olmaz veya 80ms de bile sorun olmaz!!ancak genelde tüm sistemler
    stabil çalışamadığı için işlemcinin çalışması eğrisi Kalp grafiği gibi yukarı-aşağı giderse işte o zaman Motion sorunları çıkar/çıkıyor!!

Tosh lar da ise stabilite çok iyidir ve eğri ip gibi düz gidiyor

++

• Toshiba 2010 Model Baclit-LED Serileri
    --------------------------------------------

1-Daha öncede yazdığım üzere,Tosh 2010 Modeller gecikmeli olarak geliyor!
    Benim inceleme ve ilgi alanım ise bu başlık icabı sadece Tosh Baclit-LED paneller içindir!!

2-Avrupa olarak görülen şimdilik WL ve SL Serileri vardır,ancak ürünler çok yeni montajdan çıkıyor,dolayısıyla
    gecikmeler yaşanacaktır!

3-"TNB" ile yaptığım görüşmeye göre;şuanda TR ye SL733 Serisinden sadece 40" ebatlılar gelmiş bulunuyor ve fiyat 3.999;
    Fiyat yorumuna şimdilik girmiyorum!!

Panel bildiğimiz Baclit-EDGE LD tir!!! ancak 2xSide Edge-LED yerine;3xSide Edge-LED tir!!
    Bir adet panel şuanda testte kullanılıyor ama bende hiç bir bilgisi yoktur!!

Malum Tosh-Europe çok ağır çalışıyor

4-SL733 Serisinde ebat olarak 32"/40"/46" bulunmaktadır;WL Serisinde ise 40"/46"/55" bulunmaktadır

TNB şimdilik sadece SL den 40" ithal etmiştir,sanırım 32" de gelecektir(bunuda kendime alacağım Pany ve Phil leri
    inceledikten sonra SL46 için durumu nedir bilmiyorum! aynı şekilde WL lerinde akibetlerini bilemiyorum çünkü
    net bilgi henüz TNB de yoktur!!!

+++

"Tosh" Baclit-LED>>>> SL/WL gibi paneller içinde yeni bir başlık açmayacağım ve bu başlıktan devam edeceğim!

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Mayıs 2010; 15:13:19 >

• Albani Usta!

Fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Benim sorduğum Tosh - 46SV685 in özelliklerine en yakın 40 yada 42 inç bir tv önermenizi istiyorum.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Albani Usta!

Fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Benim sorduğum Tosh - 46SV685 in özelliklerine en yakın 40 yada 42 inç bir tv önermenizi istiyorum.

Saygılar

Kardeş çok zor bir soru sordun bana

Bütçen sağlam ise 6090 al,olayı kökünden hallet o zaman

SV nin özelliklerine yakın dersen;o zaman Baclit-LED Local-dimming yapan bir panel bakacaksın,bunlarda Sony/Phil/LGE/Sharp/Samy v.s gibi
    Markaların çok az serilerinde vardır! ayrıca pahalı yada çok pahalı olacaktır!!!

40"/42" iddialı panel ebatı değildir,dolayısıyla her markadan zaman içinde gözüne hoş gelen bir paneli alabilirsin

Tabi en önemlisi bütçe yani bu panele ayıracağın rakama bağlı olay!

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Mayıs 2010; 19:06:03 >

• Baclit-LED panellerde maliyeti ve size intikal eden rakama,kullanılan tekniğin büyük etkisi vardır;örneğin EDGE-LED ler ucuzdur!!
    FULL-LED ler biraz daha pahalıdır ama FULL-LED+Local-dimming ise en pahalısıdır gibi devam eder!!

ANCAK her ne kadar Maliyet aslında çok ciddi farketmesede,heriflerde elbette bu yeni tekniği daha yüksek fiyattan satacaktır!!!
    Bu çekik-gözlüler zaten çoğu şeyde " yeni teknik" her bir şeyi daha pahalıya satmaktadırlar

Örneğin Baclit-CCFL maliyet açısından;Baclit-LED lerden daha pahalıdır!!!! ama herif tam tersi gibi sana fatura ediyor,bilmam çaktınızmı manzarayı
    Yani adam "yeni" demişse sen maliyetini ittir edeceksin ve o fiyatı bayılacaksın demektir Türkçesiyle;"yeninin" aslında yeni filan olduğuda yoktur
    laf aramızda!!!

Ancak Baclit-LED lerin elbettte bazı artılarıda vardır,ama abartılacak bir artısıda bugün için yoktur!!!
    Sadece RGB-FULL LED+LD ise ki böyle panel sadece Sony X45x lerde vardır birde Sharp XS1 de vardır!!! bakınız bu bir yüksek maliyet+en üst tekniktir!
    Ancak üreticiler bu maliyetten mal satamadıkları içinde ucuz sistemlere döndüler hemen!!!

Sony den var böyle bir seri ama hem çok pahalı hemde Avrupaya gelirmi belli bile değildir XBR12 Serisi(Japan/Canada/USA version)High-Advanced RGB-LED(Sharp UV2A Modüllü)
    işte size süper bir panel

Kısaca Tosh ta dahil Araba fiyatına panel üretenler vardır ama bunlar değermi-değmezmi,orası size kalıyor gari

Tosh tan ZX1 CELL-TV var örneğin;ZF355 i geçen dünyadaki tek panel ve fiyatı biraz pahalı gibi € 7.500 kağıt!!!

++

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.