Şimdi Ara

TOSHIBA'DA ÇILGIN FİYATLAR ACELE EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite-_L40-15J-1GB-TOSHIBA-DUNYASI,6217.html

Toshiba Satellite A205-S5831 (1GB)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A205-S5831-2GB-TOSHIBA-DUNYASI,5602.html

Fiyatlar çok mükemmel görünüyor bu fiyata aynı cihazları bulamadım şahsen sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 17 Ağustos 2008; 13:41:16 >

• Ayrıca firma hakkındaki görüşleriniz nedir ben sipariş vermeyi düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım ?

En son weblebi vakasından sonra epey bir araştırır oldum
  • 135 kişi incelemiş fakat 1 kişi bile yorum yapmamış kimsenin bu konuda bilgisi yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

Toshiba Satellite L40-15J (1GB)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite-_L40-15J-1GB-TOSHIBA-DUNYASI,6217.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A205-S5831-2GB-TOSHIBA-DUNYASI,5602.html

Fiyatlar çok mükemmel görünüyor bu fiyata aynı cihazları bulamadım şahsen sizce ?

İstanbulbilişim bildiğim kadarıyla birçok ürünü paralel ithalat ile kendisi ithal edip garantisini kendisi veriyor.Yanlış biliyorda olabilirim. Net bilgisi olan biri mutlaka buraya cevap yazar..

• quote:

Orjinalden alıntı: twindiablo

quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

Toshiba Satellite L40-15J (1GB)

İstanbulbilişim bildiğim kadarıyla birçok ürünü paralel ithalat ile kendisi ithal edip garantisini kendisi veriyor.Yanlış biliyorda olabilirim. Net bilgisi olan biri mutlaka buraya cevap yazar..

Anlıyorum bu bilgi eğer laptoplar içinde geçerliyse sıkıntılı bir yoldan geri dönmüş olacağım sayenizde.

• muhtemelen alacaksınız ve sonra sizi arayacaklar ellerinde modelin olmadığını ama dilerseniz bir üst modeli size satabileceklerini iletecekler. Stok olup olmadığını sormadan kesinlikle alışveriş yapmayın
  • Size Mediamarkt kampanyalarını takip etmenizi önerecektim fakat sanırım Ankarada sınız .Ankarada yok galiba Mediamarkt..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

muhtemelen alacaksınız ve sonra sizi arayacaklar ellerinde modelin olmadığını ama dilerseniz bir üst modeli size satabileceklerini iletecekler. Stok olup olmadığını sormadan kesinlikle alışveriş yapmayın

kesinlikle katılıyorum çok dikkat edin buna.
  • Ben de bu aynı laptopları takip ediyordum. 999 a lenovo alacağım. ama son ana kadar bir toshiba kampanyası çıkar diye bekliyorum aynı fiyata. Bu laptoplar benim de baktıklarım. Senin sordukların benim de sormak istediklerimdi ama konu açmadım ben birinin açmasını bekledim. SAna kısmetmiş. Ben de çekindim almakta açıkçası. Migros lenovo cepte bekliyor bakalım. Ağustos sonuna kadar sürem var. HAyırlısı..
  • laptoplar çok hoşmuş fakat sitenin güvenilirği nasıl acaba
  • İstanbul bilişim ürünlerini sony yada toshiba servisine götürünce bakmıyorlar, sadece kendilerine götürüp yaptırabilirsin.. sorun olduğuğunda..
  • quote:

Size Mediamarkt kampanyalarını takip etmenizi önerecektim fakat sanırım Ankarada sınız .Ankarada yok galiba Mediamarkt..

Ankara'da mediamarkt var eryaman optimum alışveriş merkezinde. 1 ay kadar önce L40-15j modelini 599 liraya vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Şehir dışında olduğum için alamamıştım.
  • quote:

Size Mediamarkt kampanyalarını takip etmenizi önerecektim fakat sanırım Ankarada sınız .Ankarada yok galiba Mediamarkt..

var dostum var o da var artık :))
  • O zaman beklemeye devam edicez
  • benim anlamadığım, madem ki adamları tam bilmiyor tanımıyorsun neden konu başlığını bu şekilde albenili yaptın, çılgın fiyatlar - acele edin falan filan..
  • istanbul bilisim i kesinlikle önermem

dist. urunu dıye, paralel ıthalat urunlerı satıyorlar

bır sorun oldugunda urun elınızde patlaması muhtemel

uzak durun kısacası
  • güvenilmeyen sitelerden alışveriş yapmayın bşınız ağrıyabilir
  • konu dışı belki ama aslında değil. Firmalarla ilgili. Paralel ithalattan servisten falan bahsediyorsunuz. Yani şimdi biz laptopu nerden alırsak alalım, o markanın şehrimizde (yakınımızda) bulunan servisine götüremeyecekmiyiz. Beyaz eşya gibi değil midir yani. Atıyorum mutfak robotunu mesela mağazadan da alsan, spottanda alsan marketten de alsan servise götürebiliyorsun..

Yok eğer öyle değilse, nerden bileceğiz hangi firmanın sattığı ürüne servis mi bakıyor yoksa sadece kendisine göndermeliyiz sorun olduğunda??
  • size şöyle bişi söyliyim media markt lar hakkında..

takip etmek yerine mağazalarını gezin.. teşhir ürünlerine bakın.. tek kalmış ürünler için( teşhir ürünleridir ) teşhir ürün indirimi talep edin.. güzel bi indirip yapmalarında ısrar edin.. fiyat yönetimi takım liderlerinde oldukları için güzel fiyatlar elinize geçebilir.. fakat o ürünün devamı varsa büyük indirim beklemeyin..

media markt ın satış stratejisi arasında ilk iki yıl kadar pek para kazanmamaları ile etraftaki elektronik pazarını ele geçirmek var..

örn : media markt geldi ep center türkiye deki mağazalarını kapatıp gitti

• Arkadaşlar paralel ithalat ürünü almanızı elbette tavsiye etmem, ama Toshiba ve Asus marka laptoplar için nereden alındığı, veya hangi ülkeden alındığı pek önemli değil. Zira hangi ülkeden veya nereden alırsanız alın Toshiba laptop'ların uluslararası 1 yıl, Asus'ların ise 2 yıl garantisi vardır. Elinizde fatura olması yeterli. Faturası yoksa da seri no'dan takip edilebilir, ama seri no bzn 5-6 aya kadar varan sürelerde garantiyi kısaltabilir. Çünkü seri no'dan yapılan garanti takibinde, cihazın garanti süresi laptop fabrika'dan çıkıp distribütör firmaya ulaştığı vakit başlamış sayılır. Bu durumda, siz herhangi bir yerden faturasız bir ürün aldıysanız yahut faturasını kaybettiyseniz eğer, o cihaz distribütör firmanın stoklarında yahut deposunda satılmadan ne kadar süre beklemişse o süre garantiden düşmüş olur otomatikman. Ama elinizde faturası olduktan sonra, isterse o ürün 5 yıl stokta beklemiş olsun o zaman fatura tarihten itibaren garantisi başlar. Ama dediğim gibi bu durum Toshiba ve Asus laptoplarda var. Çok bilindik, satılan ve kaliteli markalar olan HP,Dell, Sony gibi markalarda bu şekilde bir uluslararası garanti sunulmuyor maalesef. En azından, Türkiye'de garanti kapsamına girmiyor. Yani paralel ithalat bile olsa, Toshiba laptop'lar seri no'dan en az 1 sene garanti kapsamındadır tüm Dünya'da. Umarım faydalı olur bu bilgiler..
    quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

istanbul bilisim i kesinlikle önermem

dist. urunu dıye, paralel ıthalat urunlerı satıyorlar

bır sorun oldugunda urun elınızde patlaması muhtemel

uzak durun kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 17 Ağustos 2008; 23:35:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.