Şimdi Ara

Toshiba C660-2TL Nvidia XP Sürücüsü... :-(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    arama yaptım alakasız sonuçlar çıktı o bakımdan yazma gereği duydum.Başlıktaki diz üstü bilgisayarı yeni aldım.Lakin ekran kartı NVidia XP sürücüsünü bulamadım (bu arada driver magician,genius gibi programların yardımıyla indirdiklerim ile olmuyor)..Bu bilgisayarın ekran kartı Intel ve ATI olan modellerinin XP sürücüsü var,sadece nVidia nın yok.Fikri olan dostlardan yardım bekliyorum.(Ayrıca lütfen "bu devirde XP mi kullanılır" diye soracak olan varsa XP ve 7'nin birbirine üstünlüğünü bu konu başlığı altında tartışmayalım)
    Saygılarımla

MSI B350 PC MATE Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4]--1 x Samsung 970 Evo Plus 250G.-2 x 4GB Kingston Fury DDR4 3200 Mhz Ram-ATI HD 5750Behringer UM2 ses kartıBelinea 22" LCDPhilips DVD-RWGMC K1 Noblesse Case with Aerocool 500W
  • Driver Magician efendi Nvidia 260.99 öneriyor..Yalanın dibi yok
    MSI B350 PC MATE Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4]--1 x Samsung 970 Evo Plus 250G.-2 x 4GB Kingston Fury DDR4 3200 Mhz Ram-ATI HD 5750Behringer UM2 ses kartıBelinea 22" LCDPhilips DVD-RWGMC K1 Noblesse Case with Aerocool 500W
  • toshıba satellıte C660-2TL

urun modelı bumu ..sızın yazdıgınız gıbı mı ? tam olarak belırtırsneız bakıyım

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/37339

eğer istersen nvidianın kendi sitesinde otomatik belirleme butonu var

http://www.nvidia.com.tr/drivers

dediğim gibi deneyip denemediğini bilmediğim için aklıma gelenleri paylaştım umarım işini görür.

• nıgga ve emrekorkmaz16,öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

@nıgga

PSC1QE-05H00JTE model uzantısı

@emrekorkmaz16

Auto Detection'da bilgisayarda herhangi bir Nvidia donanımı olmadığını söylüyor.İndirdiğim 266.58 driver da uyumlu grafik donanımı yok diyor..

Yahu bunun üzerine yanlışlıkla Nvidia etiketi yapıştırmış olmasınlar,olmayan donanıma drivermı arıyoruz yoksa :)
  • sıze desemkı o kartın xp destegı yok .. ?? ne dersınız

.bulamadım hocam xp de calıstıranıda bulamadım toshıbanın sıtesınde xp drıvrenıda bulamadım ..

... o yuzdne yok dıyorum bulamadım demıyorumda yok destegı falan dıyorum

konu guncel umarım yardımcı olur bılen arkadaslar ..

• nıgga hocam aslını söylemek gerekirse bende bilgi işlemciyim..hadi yazmayayım dedim makaraya gelmeyelim diye ama sende yazınca elzem oldu :D yahu denemediğim yol kalmadı,eski driver denedim,beta denedim,kandırmaya çalıştım yok arkadaş :) dur bakalım hayırlısı..eyvallah eksik olma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: odisseus

nıgga hocam aslını söylemek gerekirse bende bilgi işlemciyim..hadi yazmayayım dedim makaraya gelmeyelim diye ama sende yazınca elzem oldu :D yahu denemediğim yol kalmadı,eski driver denedim,beta denedim,kandırmaya çalıştım yok arkadaş :) dur bakalım hayırlısı..eyvallah eksik olma

eyvll..ustad sende ..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.