Şimdi Ara

Toshiba a350-22h ısınma-kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Toshiba a350-22h notebook kullanıcısıyım.PES2010 oynarken laptop cok fazla ısınıyor ve sonra tak da kapanıyor.herzaman olmuyor fakat 2gunde 1 mutlaka oluyor.PES ın ıslemcıyı cok yorduğunu bılıyorum ve ayrıca "Game Booster" programı da kullanıyorum oynarken yine de aynı.Benim gibi aynı sorunla karşılasan arkadaşlar var mı?Veya cozum onerısı getirebilecekler var mı?Teşekkürler...

• bende a300d-127 modeli var bende iki sefer servise verdim .oyunun "o"sunu ağzıma alamıyorum bu yüzden.toshibanın sanrım ısınma problemi var genel olarak.ısınıp kapanmayla ilgili birsürü şikayet okudum.zaten laptop servisten gelsin satacam bilgisayarı.yeterince soğudum bıktım sorunlarından.birdaha toshibamı tövbe vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 15 Ocak 2010; 21:00:06 >
  • notebooklar oyun oynamk amaçlı üretilmemiştir.helede AMD işlemcili bir notebookta soğutma problemi daha fazla olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: determinanty

notebooklar oyun oynamk amaçlı üretilmemiştir.helede AMD işlemcili bir notebookta soğutma problemi daha fazla olur...

evet bencede AMD de normal ama benımkı Intel core2duo P8600 seklınde yeterlı bır ıslemcım var saolun yınede;)amaç oyun oynamak değil evet alırken ama oyun da oynanır sonucta .komık olmayalım bosuna mı bukadar ılerı duzeyde ekran kartı ılerı duzeyde ıslemcı ve dığer ozellıkler uretılıyor.sıze kalırsa boyle bısey yok yanı.teşşekkürler yınede.koru korune bır kullanıcı değılız

Orijinalden alıntı: idcelik

quote:

Orijinalden alıntı: determinanty

notebooklar oyun oynamk amaçlı üretilmemiştir.helede AMD işlemcili bir notebookta soğutma problemi daha fazla olur...

evet bencede AMD de normal ama benımkı Intel core2duo P8600 seklınde yeterlı bır ıslemcım var saolun yınede;)amaç oyun oynamak değil evet alırken ama oyun da oynanır sonucta .komık olmayalım bosuna mı bukadar ılerı duzeyde ekran kartı ılerı duzeyde ıslemcı ve dığer ozellıkler uretılıyor.sıze kalırsa boyle bısey yok yanı.teşşekkürler yınede.koru korune bır kullanıcı değılız

madem çok biliyorsun ne demeye milletten yardım istiyorsun.Bir desktop ekran kartının çektiği güçle orta sınıf bir notebookun mobil kartını ve işlemcisini bir tutuyorsan diyecek bişey yok.notebookllarda yeterli soğutma yok.tek fan dar bir sirkülasyon alanı..Götür servise sana yapacakları tek şey fanı söküp temizlemek ve notebookların uzun süre oyun oynmayı sağlayacak yeterlilikte olmadığını söylemek.. Qosmio serilerinde geniş kasa çift fan var.Onlar bile bir desktop 8600 GT li ekran kartı performansını dahi veremiyor.

• Bendede oluyordu Toshibada casper var sımdı.

Çift kişilikliyim evet farkındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba A200 takılma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Toshiba A200-1ah ısınma sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun sadece oyunda değil.ben fotoğraf çekiyorum.onları fotoşopta düzenlerken bile çat kapanıyor.heleki iki dakika yatağın üzerinde durmasın yanlışlıkla.internette gezerken bile bazen kapandığı oluyordu.servistekiler fanın değişeceğini söylediler.peki sorun kesin olarak gidecekmi dedim.emin değiliz dediler.hem madem amd ürünlerde böyle bir sorun var peki neden üretiliyor.neden satılıyor yada neden böyle olduğu bilindiği halde çözüm üretilmiyor.ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 16 Ocak 2010; 23:06:56 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.