Şimdi Ara

TOSHIBA A210-133 AMD YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAVİ BİLGİSAYAR.com daki bu bilgisayarı almak istiyorum
    1500 ytl
    özellikle ekran kartı nasıldır

yorumlarınızı bekliyorum

İşlemci
    AMD Turion64 X2 1.6 GHz
    Bellek 2048 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 120 GB
    Optik Sürücü DVD+-RW
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 831MB ATI Mobility Radeom X1200 HM
    Modem 56K
    Ethernet Kartı 10/100 Mbps

• güzel bilgisayar ama ben sana bunun bir üst modeli olan a210-11c yi tavsiye ederm arasında yaklaşık 80 dolar fark var işlemcisi 1.8 gHz ve harddiskide 160 gb. mavibilgisayarda bu model var fakat biraz pahalı boltaksit. com da 1610 ytl. Birde bilmeni isterim xp kurmayı düşünüorsan xp driverlerini bulamadım a210 serisinn hçbirinin yok.
  • bu bilgisayarı bende almak istiyorum ama biraz daha görüşü olan yokmu
  • a210-133 driverlarıyla ilgili 1 hafta öncesine kadar ben de problem yaşıyordum özellikle ekran kartı sürücüsünde...Daha sonra google'dan arama yaptığımda bir arkadaşın hepsini rapid serverlarına upload ettiğini gördüm.Bunu indirmem yeterli olmadı çünkü hala ekran kartı sorunluydu.Bu çözümü de tamamen kendim buldum.ATI'nin diğer sürücü paketinden arkadaşın verdiği sürücünün eksik dediği dosyaları göstererek hallettim olayı.En kısa zamanda bunları topluca upload edecem internetim ve dosyalarım birleştiği anda :-) Şu anda sürücüsü olmayan bileşen kalmadı birazcık aramayla belki benim uploada gerek kalmayabilir...

Netten bulduğum link :http://rapidshare.com/files/58403898/Toshiba_Sat_A2XX-_XP_Drivers.rar
    Ama ekran kartı için eksik gözüken dosyaları diğer ATI sürücü paketlerinden almanız gerekiyor.

linkte rapid ile ilgili yer yıldızlı görünüyor.Onu halledersiniz artık :-9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 12 Ekim 2007; 8:31:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.