Şimdi Ara

TOSHİBA A200-1BP İNCELEME SAGLIK BAKANLIGI RECOVERY DVD SORUNU ÇÖZÜLDÜ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
945
Cevap
2
Favori
141.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: 3DNow

quote:

Orjinalden alıntı: engineerr

daha önce hp pavilion notebook almıştım, arızalı çıktığı için geri verdim. onda hemen bluetooth açılıyordu. bunda bir türlü bulamadım nasıl açıldığını. bilen varsa yardım ederse sevinirim. yardım konularına falan da baktım bulamadım :(

bir de notebook u topraksız prize bağlamamızda bir problem olur mu acaba? her zaman topraklı priz bulamıyorum da :( adaptör herhangi bir sorun oluşmasını önler mi?

Bluetooth, sistem ilk kurulduğunda yüklü olmuyor. yüklemek için, FN tuşuna basın, yukarından FN tuş barı'ı çıkacak, ordan kablosuz bağlantı düğmesine tıklayın, açılan alt menüden bluetooth düğmesine tıklayın. Makina kısa bir kurulum yapacak ve tray de bluetoott simgesi belirecek. Ondan sonra bluetooth'u rahatlıkla kullanabilir, aynı yerden açıp kapatabilrisiniz. Kolay gelsin.

Topraklı priz olursa elbette daha iyi olur. ama şart değil. Zaten ülkemizde var olan topraklı prizlerin çoğunluğu gerekli standarda sahip olmaktan uzak. Ana sigorta ve topraklı prizler beraber kullanıldığı zaman emniyet sağlarlar. Birinden biri olmadığı taktirde yine tehlike oluşturur. Sağolsun mütehhitler.

• Abi be 3 tane zoom player indridm 3 ündede windows un bu sürümüne uyumsuz hatası aldım. Başka warmı vista uyumlu divx playerlar?
  • mv2 player kullanıyorum ben.. tabi yanında codect de yüklemek lazım... hiç bir sorun yaşanmıyo gayet güzel çalışıyo tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple15 -- 18 Haziran 2007; 1:43:26 >
  • 3Dnow bide skystar3 tv kartlarınıda aklında tut forumdada baya iyi şeyler duyacaksın kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bountykillermc

Abi be 3 tane zoom player indridm 3 ündede windows un bu sürümüne uyumsuz hatası aldım. Başka warmı vista uyumlu divx playerlar?

Ben Zoom Player 5.0 versiyonunu sorunsuz bir şekilde Vista'da kullanıyorum. Şu an güncel sürümü 5.5 olması lazım. Zoom Player Pro 5'i bulabilirsen dene.. Ayrıca inmatrix'in sitesinden 5.5 Stardart versiyonunu ücretsiz olarak indirebilirsin.

Bu arada aslında başka bir player aramana da gerek yok... K-Lite Codek Pack'i sistemine yükledikten sonra alt yazılı DivX / XVid dosyalarını Windows'un Media Player'ıyla da oynatabilirsin. Alt yazı olayına gelince, K-Lite pack in içerisinde FF Directshow Video Decoder, alt yazı olayını kendiliğinden halleder. Sadece yapman gereken, alt yazı dosyasının adını film dosyasıyla aynı yap ve aynı klasöre koy. Yani "film.avi" dosyasına ait olan "altyazi.str" dosyasının adını "film.str" şeklinde değiştir ve aynı klasörde olmasını sağla. Gerisini FFdshow hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DNow -- 18 Haziran 2007; 9:52:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Enola

3Dnow bide skystar3 tv kartlarınıda aklında tut forumdada baya iyi şeyler duyacaksın kolay gelsin

Uyarın için teşekkür ederim, kartı inceledim gerçekten güzel bir ürün.
  • kimse yazmayınca bir şey kendim bulmak zorunda kaldım arkadaşlar. vista'da disk bölünmesi yapmayı başaramayan varsa hiçbir veri kaybetmeden şu şekilde yapabilir:

öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet seçeneğine giriyoruz. oradan sol tarafta depolama'nın altında disk yönetimi var oraya tıklıyoruz. biraz bekledikten sonra mevcut olan sabit disklerimizin listesiyle karşılaşıyoruz. bölmek istediğimiz bölüme sağ tıklayarak küçült (eğer birleştirmek istiyorsak da büyült) seçeneğine tıklıyoruz. buradan küçülteceğimiz miktarı yazıyoruz ve diski ayırıyor fakat biçimlendirmiyor. ondan sonra da disk yönetiminde gözüken ayırdığımız kısma sağ tıklayıp seçilenbilen en üstteki seçeneği işaretliyoruz (açıkçası burada ne yazdığını tam olarak hatırlamıyorum :D) bu bölgede böldüğümüz tarafın etiketini ve biçimini (ntfs vs) seçiyoruz. bundan sonra da vista herşeyi kendi hallediyoruz ve c'de vistanın yüklü olduğu bölümden hiç bir kaybımız olmuyor.

• Arkadaşlar bilgisayarı alan arkadaşlar memnun mu? Ben de kampanya bitimine az kalmışken eğer bilgisayar güzel ve kullanışlı ise kaçırmak istemiyorum.
    Piyasada satılan a 200 ile bu kampanyadaki a200 ü karşılaştıran oldu mu? bir fark var mı arada? Cevaplarsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
  • bilgisayar donanım olarak oldukça iyi olmasına rağmen işletim sistemi sorunu yüzünden biraz mide bulandırmakta. toshiba bu model için xp sürücüsü yayınlamıyor. xp kurduğumuz zaman ordan burdan toplama sürücülerle işi kotarmaya çalışıyoruz. bu da pek tat vermiyor. mesela ekran kartının sürücüsünü bulduk ama, bilgisayar uyku modundan çıkarken ekran açılmıyor. fn tuşları çalışmıyor. pil tüketimi fazla oluyor. eğer yalnızca vista kullanmak istersen makine güzel çalışıyor. ama bu sefer de vistanın yavaşlığına alışman lazım. açılırken, program çalıştırılırken, kapanırken xpden daha fazla bekliyorsun. hiçbir program açık değilken ram'de yaklaşık 600 mb kullanıyor. bu pek sorun değil aslında. zaten vistada şimdilik adam akıllı program çalıştıramıyorsun. vistayı adam gibi kullanabilmek için baya bir beklemek gerek. bunlara rağmen ben memnunum. ama sen olur musun bilemem.

• Arkadaşlar bu modifiyeli ekran kartını yükledikten sonra NVDİA yı yani eski olanı silmemize gerek varmı?
    Daha sonra problem olursa tekrar nerden veya nasıl yükleyebiliriz?
  • bu arada Office 2007 CD si bugun elime gecti.
    Bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: loomy

bu arada Office 2007 CD si bugun elime gecti.
    Bilginize..

Benimkide bugün gelmiş. Hadi gözümüz aydın
  • Arkadaşlar carbon u yükledim. Fakat açmak istediğimde; oyun ilk açıldığında çıkan ilk 2-3 resim reklam olayından sonra ''Windows exeyi açamadı vs diyor'' ve hata aramaya başlıyor ve kapanıyor? Fakat xp yüklü bir makinada oyun açılıyor..
    Yardımcı olursanız sevinirim...

A200
  • Arkadaşlar herkese merhabalar...

Sağlık Bakanlığından Toshiba A200 alıpda yavaşlığından yakınanlara artık hak verdim.Ben A2002ümü üzerinde 2Gb ram ile bir internet sitesinden almıştım.forumları okudukça kendi kendime millet niye çamur atıyor ya makinaya yok yavaş açlılıyor yok pencere açışları yavaş filan diyor herkes.ama artık size hak veriyorum.çünkü geçen gün bir arkadaşımın sağlık bakanlığı kampanyasından aldığı A200'ü çalıştırdım.inanın pc açılana kadar saçlarım beyazladı.ya var ya hakikaten vista 1Gb Ram ile çok kasıyor cihazı.benimkinde çok şükür hiç bir sorun yok ve gayet hızlı ama.şunuda söyleyim sisteminizde vista açlırken bir sürü gereksiz toshibanın programları raminizde yer kaplıyor.bunları kapatmak için Başlat-->çalıştır-->satır ekranına msconfig yazıp enter yapın. başlangıc kısmına girdiğinizde gereksiz programları kapatın.gözle görülür bir hız farkı yaşarsınız.

Ayrıca şimdi sıkı durun arkadaşlar.

Laptopunuzu deliler gibi Vistada uçurmak istermisiniz.Şahsen ben istiyorum.ve çok yakında herkesin çamur attığı vistanın çok deli bir özelliğini kullanarak yapacağım bunu.
    Bu özelliğin ismi belki bir çoğunuz duymuşunuzdur.VİSTA READY BOOST.
    Peki nedir bu?kabaca kaliteli ve hızlı veri transferi yapan bir Usb Belleğinizi Vistaya RAM olarak tanıtıyorsunuz.mesela benim alacağım belleyi göstereyim size.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99424&productid=bd71000
    Evet yanlış görmediniz.tam tamına 8 Gb bellek.yani cihazım çok yakında 2 Gb Ram + 8 Gb Ram olarak çalışacak.hızı tahmin bile edemiyorum.ayrıca bu olayı 1 Gb usb bellek ile bile yapabilirsiniz.birde belleiğinizi Firewire girişinden takarsınız A200'ü masadan uçmaması için bağlamanız gerekir galiba :) ama unutmayınki bu olayı hakikaten veri alışverişi yüksek olan bir usb bellek ile yapınki bir şeyler farketsin cihazınızda.faydalı olduysam sevinmişimdir....

• Pek sevinme dostum ben de bir ara bu belleklerden almayı düşünüp forumda bayağı bir araştırmıştım. Sanırım vista max 4gb ready boost özellikli usb bellek kullanabiliyor ve benim okuduklarıma göre kimse verim alamamış bu usb belleklerden.

quote:

Orjinalden alıntı: drangelman

Arkadaşlar herkese merhabalar...

Sağlık Bakanlığından Toshiba A200 alıpda yavaşlığından yakınanlara artık hak verdim.Ben A2002ümü üzerinde 2Gb ram ile bir internet sitesinden almıştım.forumları okudukça kendi kendime millet niye çamur atıyor ya makinaya yok yavaş açlılıyor yok pencere açışları yavaş filan diyor herkes.ama artık size hak veriyorum.çünkü geçen gün bir arkadaşımın sağlık bakanlığı kampanyasından aldığı A200'ü çalıştırdım.inanın pc açılana kadar saçlarım beyazladı.ya var ya hakikaten vista 1Gb Ram ile çok kasıyor cihazı.benimkinde çok şükür hiç bir sorun yok ve gayet hızlı ama.şunuda söyleyim sisteminizde vista açlırken bir sürü gereksiz toshibanın programları raminizde yer kaplıyor.bunları kapatmak için Başlat-->çalıştır-->satır ekranına msconfig yazıp enter yapın. başlangıc kısmına girdiğinizde gereksiz programları kapatın.gözle görülür bir hız farkı yaşarsınız.

Ayrıca şimdi sıkı durun arkadaşlar.

Laptopunuzu deliler gibi Vistada uçurmak istermisiniz.Şahsen ben istiyorum.ve çok yakında herkesin çamur attığı vistanın çok deli bir özelliğini kullanarak yapacağım bunu.
    Bu özelliğin ismi belki bir çoğunuz duymuşunuzdur.VİSTA READY BOOST.
    Peki nedir bu?kabaca kaliteli ve hızlı veri transferi yapan bir Usb Belleğinizi Vistaya RAM olarak tanıtıyorsunuz.mesela benim alacağım belleyi göstereyim size.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99424&productid=bd71000
    Evet yanlış görmediniz.tam tamına 8 Gb bellek.yani cihazım çok yakında 2 Gb Ram + 8 Gb Ram olarak çalışacak.hızı tahmin bile edemiyorum.ayrıca bu olayı 1 Gb usb bellek ile bile yapabilirsiniz.birde belleiğinizi Firewire girişinden takarsınız A200'ü masadan uçmaması için bağlamanız gerekir galiba :) ama unutmayınki bu olayı hakikaten veri alışverişi yüksek olan bir usb bellek ile yapınki bir şeyler farketsin cihazınızda.faydalı olduysam sevinmişimdir....

Teşekkürler cevap için.Beni bir de bu düşündürüyor.Aslında vista daha yeni bir işletim sistemi. Ben 1 yıl daha beklemek taraftarıydım vistaya geçmek için. Ama dolar da bu kadar düşmüşken bu laptopu kaçırmak da istemiyorum. Eğer başvurursam ek 1gb daha ram alırım kasmaması için.

quote:

Orjinalden alıntı: recep124

bilgisayar donanım olarak oldukça iyi olmasına rağmen işletim sistemi sorunu yüzünden biraz mide bulandırmakta. toshiba bu model için xp sürücüsü yayınlamıyor. xp kurduğumuz zaman ordan burdan toplama sürücülerle işi kotarmaya çalışıyoruz. bu da pek tat vermiyor. mesela ekran kartının sürücüsünü bulduk ama, bilgisayar uyku modundan çıkarken ekran açılmıyor. fn tuşları çalışmıyor. pil tüketimi fazla oluyor. eğer yalnızca vista kullanmak istersen makine güzel çalışıyor. ama bu sefer de vistanın yavaşlığına alışman lazım. açılırken, program çalıştırılırken, kapanırken xpden daha fazla bekliyorsun. hiçbir program açık değilken ram'de yaklaşık 600 mb kullanıyor. bu pek sorun değil aslında. zaten vistada şimdilik adam akıllı program çalıştıramıyorsun. vistayı adam gibi kullanabilmek için baya bir beklemek gerek. bunlara rağmen ben memnunum. ama sen olur musun bilemem.

• quote:

Orjinalden alıntı: aNeXiEtY

Arkadaşlar carbon u yükledim. Fakat açmak istediğimde; oyun ilk açıldığında çıkan ilk 2-3 resim reklam olayından sonra ''Windows exeyi açamadı vs diyor'' ve hata aramaya başlıyor ve kapanıyor? Fakat xp yüklü bir makinada oyun açılıyor..
    Yardımcı olursanız sevinirim...

A200

bende de farklı bir sorun var. san andreası yükledim, oyunu sorunsuz açıktan çok kısa bir süre sonra gta.exe nin sorun çıkardığını ve kapatılması gerektiği uyarısı geliyor. kısa bir süre sonra da çözüm bludu uyarısı geliyor ve internete bağlı olmadığımın olası sorun olabileceği yazıyor. görüntü kalitesini düşürsem de bir fayda etmedi. arkadşlar lütfen yardım topic anlamını yitirmesin.

• Arkadaslar bu Nokia PC Suite calismiyor bende..
    Bluetooth calisiyor kendi programi ile sanirim ama Nokia Pc Suite calismiyor.
    bi yolu varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep124

bilgisayar donanım olarak oldukça iyi olmasına rağmen işletim sistemi sorunu yüzünden biraz mide bulandırmakta. toshiba bu model için xp sürücüsü yayınlamıyor. xp kurduğumuz zaman ordan burdan toplama sürücülerle işi kotarmaya çalışıyoruz. bu da pek tat vermiyor. mesela ekran kartının sürücüsünü bulduk ama, bilgisayar uyku modundan çıkarken ekran açılmıyor. fn tuşları çalışmıyor. pil tüketimi fazla oluyor. eğer yalnızca vista kullanmak istersen makine güzel çalışıyor. ama bu sefer de vistanın yavaşlığına alışman lazım. açılırken, program çalıştırılırken, kapanırken xpden daha fazla bekliyorsun. hiçbir program açık değilken ram'de yaklaşık 600 mb kullanıyor. bu pek sorun değil aslında. zaten vistada şimdilik adam akıllı program çalıştıramıyorsun. vistayı adam gibi kullanabilmek için baya bir beklemek gerek. bunlara rağmen ben memnunum. ama sen olur musun bilemem.

Slm,

xp'de herhangi bir sorun yok, herşeyden önce onu söylemeliyim. Tek sorun fn tuşları ile ekran parlaklığının ayarlanmaması. Bahsettiğin uyanmama hatası tweakrus driverı ile çözüldü. Benim bilgisayarın uyku moduna geçip tekrar sorunszca uyanıyor xp'de. Driverı toshibacenter'ın forumundan bulup indirebilirsin. Gayet güzel çalışıyor. Şu aşamada bilgisayarımın xp'de çalışırken vistadan eksiği yok hız olarak da çooook fazlası var.

syglar

• Piyasa satıladan tek farkı 1GB ram'in eksik olması.

Önerim hiç düşünmeden bu bilgisayarı alman. Pişman olmazsın

quote:

Orjinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar bilgisayarı alan arkadaşlar memnun mu? Ben de kampanya bitimine az kalmışken eğer bilgisayar güzel ve kullanışlı ise kaçırmak istemiyorum.
    Piyasada satılan a 200 ile bu kampanyadaki a200 ü karşılaştıran oldu mu? bir fark var mı arada? Cevaplarsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oncule

arkadaslar everest i yükleyince gördüm de ben xp kullanıyorum a200 ümde
    cpu sıcaklığı: 50 derece
    gpu sıckalığı: 43 derece
    civarında sizce bu normal mi?
    bir de bu fanın sesi gercekten sinir bozucu durmadan üflüyor...
    lütfen cevap bekşiyorum...

Ben neden bulamadım bu driverları. bilader şu linkleri bi bildirsende XP kullanmak isteyenler XP ye geçiş yapsın

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.