bilgisayarımdan genelikle memnunum ama vistadan bir türlü kurtulamıyorum vista olduğu içinde sürekli fan çalışıyo ve fan sesi oluyo notebook.gen.tr sitesindeki herşeyide okudum sata lı xp cdsi yarattım kaç kere denedim genede mavi ekrandan kurtulamadım.başka bir yol bilen varmı xpye geçmek için?
kardeş ben sorunsuzca kurdum sanırım cd'yi oluşturamamışsın. istersen kendim oluşturduğum xp cdsini upload edeyim ben kullanıyorum sorun yok ve şuan xp kullanıyrm. eğer istersen belirt ona göre upload edeyim.
bu mesaja cevap ya da pm atarsan ilgilenebilirim
intelin santa rosa nesli işlemcisi bir evvelki napaya göre çok çok fazla ısınıyor.hemen hemen aynı mimarili her notebookta fanlar susmuyor.işlemci sıcaklıkları 45-60 derece arası seyrediyor. bu fan mecburen çabuk ısınan işlemciyi soğutabilmek için fazla devrede kalıyor.bendede durum aynı. intel zaten santa rosadaki başarısızlığını alelacele çıkardığı 45nm düşük enerji tüketimli perlyn mimarisi ile unutturma peşinde. ısınma ve fanın çalışması vista ile alakalı değil.bilginiz olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: circulation
kardeş ben sorunsuzca kurdum sanırım cd'yi oluşturamamışsın. istersen kendim oluşturduğum xp cdsini upload edeyim ben kullanıyorum sorun yok ve şuan xp kullanıyrm. eğer istersen belirt ona göre upload edeyim.
bu mesaja cevap ya da pm atarsan ilgilenebilirim
şimdiden çok sağol pm attım sana
Evet fan sıkça çalışıyor ama 1-ah'nin en güzel özelliği fanının çalışırken çok rahatsız etmemesi bence
İlk olarak kolay gelsin. Cd yi upload edersen sevinirim. Benimde indirmem gerekli. Birde oyun oynarken takılmalar yasıyorum. Bios Update ettim Ekran kartını maximum performans ta kullanıyorum. Fakat yinede oyun oynarken takılmalar yaşıyorum. Bilginiz varsa ve yardım ederseniz sevinirim.
Sevgili circulation, selam.. bende Toshiba stellite a136 laptop kullanıyorum ve vista resmen işkence, hiç bişi kabul etmiyo vista.. banada sizdeki XP yi upload edebilirmisiniz acaba? .. çok teşekkür ederim.. bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: circulation