Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akcagul
    ben 32 bit kurdum iyi acaba 64 bitte ne fark eder daha mı performanslı olur???

Bizim makineler 64bit desteklediği için 64bit kullanmak daha mantıklı.programlar ve windows daha hızlı ve rahat çalışıyor...
  • Hocam bana da bir cevap verir misiniz? Tuşları söküp altını temizleyebiliyor muyuz? Çıkınca geri takılıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orijinalden alıntı: akcagul
    ben 32 bit kurdum iyi acaba 64 bitte ne fark eder daha mı performanslı olur???

Bizim makineler 64bit desteklediği için 64bit kullanmak daha mantıklı.programlar ve windows daha hızlı ve rahat çalışıyor...
  • Tuşları fazla kurcalamayın bence çıkabiliyorlar ama takarken sorun olabiliyor,elinizde kalma ihtimali var,ben başka bir makinede bir tanesini kırdım ve can sıkıcıydı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark72 -- 26 Kasım 2009; 15:31:32 >
  • Hocam, çok zor basıyor tuşlar. Temizlemem lazım kesinlikle ama kırmaktan korkuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: shark72

Tuşları fazla kurcalamayın bence çıkabiliyorlar ama takarken sorun olabiliyor,elinizde kalma ihtimali var,ben başka bir makinede bir tanesini kırdım ve can sıkıcıydı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Hocam, çok zor basıyor tuşlar. Temizlemem lazım kesinlikle ama kırmaktan korkuyorum

quote:

Tuşları fazla kurcalamayın bence çıkabiliyorlar ama takarken sorun olabiliyor,elinizde kalma ihtimali var,ben başka bir makinede bir tanesini kırdım ve can sıkıcıydı.....

Eğer tuş takımınız sorun çıkarıyorsa tavsiyem ebay'den 10-15 dolara bir tane yeni tuş takımı alıp yetkili bir servise taktırmanız.Eğer ben kendim temizlemek istiyorum diyorsanız, her ne kadar tavsiye etmesem de, şunu deneyin;
    önce tuş takımını yerinden çıkarıp öyle temizliyebilirsiniz, ayrıca söylendiği gibi çıkan tuşları geri takmak zor olabiliyor. Kırmadan tuş takımını da tuşları da çıkarabilirsiniz. Bunun için hoparlörlerin olduğu ön bölümü önce kaldırmalısınız, tam olarak çıkmıyor ancak tuş takımının çıkmasına izin verecek kadar kaldırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 26 Kasım 2009; 23:08:51 >

• Tuşlar tek tek çıkmıyor mu hocam, 2 tuşta sorun var sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

quote:

Hocam, çok zor basıyor tuşlar. Temizlemem lazım kesinlikle ama kırmaktan korkuyorum

quote:

Eğer tuş takımınız sorun çıkarıyorsa tavsiyem ebay'den 10-15 dolara bir tane yeni tuş takımı alıp yetkili bir servise taktırmanız.Eğer ben kendim temizlemek istiyorum diyorsanız, her ne kadar tavsiye etmesem de, şunu deneyin;
    önce tuş takımını yerinden çıkarıp öyle temizliyebilirsiniz, ayrıca söylendiği gibi çıkan tuşları geri takmak zor olabiliyor. Kırmadan tuş takımını da tuşları da çıkarabilirsiniz. Bunun için hoparlörlerin olduğu ön bölümü önce kaldırmalısınız, tam olarak çıkmıyor ancak tuş takımının çıkmasına izin verecek kadar kaldırabilirsiniz.

• quote:

Tuşlar tek tek çıkmıyor mu hocam, 2 tuşta sorun var sadece.

quote:

quote:

quote:

Tuşlar tek tek çıkabiliyor, hatta birkaç ay önce benim laptopun bir tuşu çıkmıştı, geri taktım sorun da çıkmadı o zamandan bu yana bu tuşta. Nasıl çıkarıldığına dair fikrim yok ama şu adresteki video toshiba tuşların yapısı ile ilgili size yardımcı olabilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=7lfIEreAGHo

• Teşekkürler hocam, videoyu izleyeyim.

quote:

quote:

Tuşlar tek tek çıkmıyor mu hocam, 2 tuşta sorun var sadece.

quote:

quote:

quote:

Tuşlar tek tek çıkabiliyor, hatta birkaç ay önce benim laptopun bir tuşu çıkmıştı, geri taktım sorun da çıkmadı o zamandan bu yana bu tuşta. Nasıl çıkarıldığına dair fikrim yok ama şu adresteki video toshiba tuşların yapısı ile ilgili size yardımcı olabilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=7lfIEreAGHo

• Windows 7 driverlarını paylaşabilecek bi A100-599 kullanıcılar dernegı uyesı aranıyor....
  • Arkadaşlar Win 7 32 Bit için Bluetooth Flash media card reader ve Büyük Depoalama Birimi Driver linklerini bir arkadaş verirse çok mennun olurum.Kaç dega yazdım hiç ilgilenen yok mu bu forumda genelde biz Win 7 kurduk sorun yok diyorlar nasıl yok benim makinada sorunsuz Vista service pack 2 yüklü diğer part'da da Win 7 lisanslı 32 bit türkçe yüklü 3 ad bulamadığı driver var herşeyi buldu bunları bulamadım.Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Arkadaşlar Win 7 32 Bit için Bluetooth Flash media card reader ve Büyük Depoalama Birimi Driver linklerini bir arkadaş verirse çok mennun olurum.Kaç dega yazdım hiç ilgilenen yok mu bu forumda genelde biz Win 7 kurduk sorun yok diyorlar nasıl yok benim makinada sorunsuz Vista service pack 2 yüklü diğer part'da da Win 7 lisanslı 32 bit türkçe yüklü 3 ad bulamadığı driver var herşeyi buldu bunları bulamadım.Yardım lütfen

Ben de eksik driver ları nette aradım ve yanlış hatırlamıyorsam microsoft un sitesinde bluetooth driver ı vardı, ancak orjinal OS ile indirilebildiği için indiremedim diye hatırlıyorum. Bu arada ben ayrıca win7 ile klasör geçişlerinde problem yaşıyorum, bir klasörden başka bir klasöre geçmek en az 2sn alıyor. sizde de böyle bie sorun var mı?

• windows 7 ultimate 32 bit kurdum ama ses de problem var 2.1 philips ses sisteminden cok kötü ses cıkıyor realtek sitesinden indirdim tekrar driver ama yinede düzelmedi yardım edebilirmisiniz.
  • Arkadaslar.
    Cıhazdan son derece memnun kullanmaya devam edıyorum 2 yıldır bu performansı zor buldum:) Vista dan XP ye gecis yaptım yanlız Bilgisayar aygıtlarında Ethernet Denetleyıcısı dıye bırsey kaldı tanıtamıyorum devamlı soru ısaretı seklınde kalıyor. Acaba neden oldugunu bılen warmı?

Saygılar.
  • Windows 7 için bios slic mod yapan varmı?
  • arkadaşlar merhabalar
    bendede toshiba A100-599 var
    bazı programları vistada çalıştıramadığım için live xp yani flash bellekte çalışan xp diye birşey varmış çeşitli kaynaklardan okudum herşeyi yaptım bios u günceledim ( bios şuan 6.0 en üstü bu mu?) usb boot da flash belleğim görüyor ama usb boot ettiğimde çalışmıyor
    bu uygulamayı yapan birileri varmı delirecem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voodoodream
    Windows 7 için bios slic mod yapan varmı?

O da ne?
  • arkadaşlar merhabalar
    bazı programları vistada çalıştıramadığım için live xp yani flash bellekte çalışan xp diye birşey varmış çeşitli kaynaklardan okudum herşeyi yaptım bios u günceledim ( bios şuan 6.0 en üstü bu mu?) usb boot da flash belleğim görüyor ama usb boot ettiğimde çalışmıyor invailed or dammage format diyor
  • windows 7 driverlarını tanıtamıyan arkadaşlar vista driverlarını kurmayı denesinler veya hiç driverla uğraşmak istemeyip herşeyi tanısın windows 7 diyorsanız vista üzerine direk windows 7 yükseltme yapın hiç sorun olmuyor bütün driverlar hazir oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

arkadaşlar merhabalar
    bazı programları vistada çalıştıramadığım için live xp yani flash bellekte çalışan xp diye birşey varmış çeşitli kaynaklardan okudum herşeyi yaptım bios u günceledim ( bios şuan 6.0 en üstü bu mu?) usb boot da flash belleğim görüyor ama usb boot ettiğimde çalışmıyor invailed or dammage format diyor

Başka bilgisayarda denedinmi?belki indirdiğin xp'de sorun vardır...
  • w7 de vista driverları vista uyumluluk modu ile yükledim, sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanseker -- 8 Aralık 2009; 20:11:24 >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.