Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla benim şimdiye kadar 2 sorunum oldu 1. si kablosuzda wpa şifrelemeyle vistada bağlanmıyordu sorun modemdeymiş sağolsun airties değiştirdi hem de üst modeliyle diğeriyse flydvb trio vistada çalışmıyor bende xp kullanıyorum

ayrıca şunu belirteyim xp kullanacakların ram ekletmesine gerek yok bence ama vistanın konforuna alışınca xp baya eski geliyor (98 den xp ye geçişte olduğu gibi , me de war ama çoğu kişi kullanmadı :d ) o yüzden vistada 2 gb ram baya etkili oluyor
  • Bilgisayarın heryeri iyi güzel hoşta ses ayar düğmesi kar etme düşüncesi ile yapılmış toshibayı diğer firmalar yanında küçük düşürecek kadar basit olmuş.Çok komik gülünecek bir olay.İkincisi ise wireless-bluetooth düğmesi.Buna da birşey diyemiyorum.Bunu yapan firmalardan birşey almamak lazım aslında ama f/p olarak iyi bir pc olduğundan aldık işte.Toshibayı bu iki hususta malesef hoş göremeyeceğim
  • kucuk eksikleri var tabiki ..onceki sayfalardada bahsetmistik 1 dolara bile mal olmuyacak bir dahili mikrofon ekliyebilirdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bilgisayarın heryeri iyi güzel hoşta ses ayar düğmesi kar etme düşüncesi ile yapılmış toshibayı diğer firmalar yanında küçük düşürecek kadar basit olmuş.Çok komik gülünecek bir olay.İkincisi ise wireless-bluetooth düğmesi.Buna da birşey diyemiyorum.Bunu yapan firmalardan birşey almamak lazım aslında ama f/p olarak iyi bir pc olduğundan aldık işte.Toshibayı bu iki hususta malesef hoş göremeyeceğim

kesinlikle katılmıyorum. şöyle ki, kapağı kapalı olup, müzik dinlediğinde kolay yoldan sesi açıp kapamak için düşünülmüş bi ayrıntı bu. eski hp laptopumda klavyenin üzerinde kısayol tuşları vardı. sesi açıp, kapamak için sürekli kapağı açıp kapatıyordum (işyerim karanlık bi ortamda ve ışık olması dikkati ve görüş alanı etkiliyo).
    yada laptopu walkman olarak kullanan biçok kişi var. onlarda aynı özellikten dolayı memnun olacaklardır.
    sonuç olarak bence süper bi özellik..

• quote:

Bilgisayarın heryeri iyi güzel hoşta ses ayar düğmesi kar etme düşüncesi ile yapılmış toshibayı diğer firmalar yanında küçük düşürecek kadar basit olmuş.Çok komik gülünecek bir olay.İkincisi ise wireless-bluetooth düğmesi.Buna da birşey diyemiyorum.Bunu yapan firmalardan birşey almamak lazım aslında ama f/p olarak iyi bir pc olduğundan aldık işte.Toshibayı bu iki hususta malesef hoş göremeyeceğim

babamın vaio laptopunda tam da sizin istediğiniz şekilde bir çözümle manuel olmayan kumanda kullanmışlar ve sonuç çok kötü, kullanışlılık sıfır, cart diye sesi kesmeniz gereken durumlarda kısamıyorsunuz, zor duruma düşebiliyorsunuz.

• ses dugmesini bende begeniyorum diger cesit/modellere bakarak haklisinda, kapagi kapattigimizda muzik kesilip bekleme moduna girmiyormu bilgisayar,,
  • arkadaşlar wireless driver yüklemeleri wireless performansını artırıyor mu? deneyen var mı? wireless kopma problemleri yaşayanlar var mı?
  • wirreles ile pek ugrasmam ...ama driver guncellemenin amaci sorunlari, baglanti kopmalarini azaltmak vs.vs daha iyi hale getirmektir bildigimiz gibi ...
    onceki sayfalarda yukleyen bi arkadasimiz performansi bide gucunun arttigini soylemisti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron
    kesinlikle katılmıyorum. şöyle ki, kapağı kapalı olup, müzik dinlediğinde kolay yoldan sesi açıp kapamak için düşünülmüş bi ayrıntı bu. eski hp laptopumda klavyenin üzerinde kısayol tuşları vardı. sesi açıp, kapamak için sürekli kapağı açıp kapatıyordum (işyerim karanlık bi ortamda ve ışık olması dikkati ve görüş alanı etkiliyo).
    yada laptopu walkman olarak kullanan biçok kişi var. onlarda aynı özellikten dolayı memnun olacaklardır.
    sonuç olarak bence süper bi özellik..

Aynen katılıyorum ses düğmesinin olması süper bi özellik. Olmasa üzülürdüm. Benim eski Toshiba'da da vardı. Walkmen olarak kullanmak ve ani durumlarda ses açıp kapatmanın ötesinde klavyeden sesi kontrol etmek çok anlamsız ve sinir olduğum bişeydir.

• quote:

Orjinalden alıntı: theosekmekhanes
    arkadaşlar wireless driver yüklemeleri wireless performansını artırıyor mu? deneyen var mı? wireless kopma problemleri yaşayanlar var mı?

aslına bakarsan söylenenlerin aksine ben wireless ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Driver güncellemelerini yaptım fakat gözle görülür bi performans değişikliği yok gibi çünkü bana göre normal çalıştığını düşünüyorum. hatta şöyle bir örnek vereyim, arkadaşımda da toshiba var sanırım M70-160 olması gerek. geçen gün yanyana otururken benim bilgisayar 5 tane kablosuz ağ buldu onunki 2 tane bulabildi. gerçi bu fark wireless adaptörlerin farkından kaynaklanmış olabilir. ben çıkan tüm driver, bios ve windows updateleri yapıyorum.

• quote:

walla bence ses düğmesinin öyle olması çok iyi çünkü klavyeyi kullanırken bazı uygulamalarda gecikmeli olarak çalışıyor ama pot ile bunun önüne geçilmiş ayrıca wireless düğmesinin bence bir sorunu yok ideal boyutta hp de koskocaman düğme koymuşlar

ama mikrofonu ve webcam i olsaydı süper olurdu ona lafım yok bir de harman kardon hoparlör.

• ben de a100 599 aldım öncelikle şunu belirteyim.Bu laptopu almamı tamamen bu forumda yazılanlar sağladı.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Neredeyse tüm mesajalrı okudum.
    Laptopta 1 gb'lik tek ram var.Ben (0 lira daha verip 1 gb'lık bir tane daha ram taktırdım.Yani 2 gb ram oldu.Performans süper.Hepinize tekrar teşekkürler.Ayrıca Beraberinde gelen vista home premium'uda vista ultimate'te yükselttim.Hiç bir problem olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcemegunel

ben de a100 599 aldım öncelikle şunu belirteyim.Bu laptopu almamı tamamen bu forumda yazılanlar sağladı.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Neredeyse tüm mesajalrı okudum.
    Laptopta 1 gb'lik tek ram var.Ben (0 lira daha verip 1 gb'lık bir tane daha ram taktırdım.Yani 2 gb ram oldu.Performans süper.Hepinize tekrar teşekkürler.Ayrıca Beraberinde gelen vista home premium'uda vista ultimate'te yükselttim.Hiç bir problem olmadı.

hayırlı olsun... ultimate e nasıl yükselttin?? korsan mı??
  • ACİL

Arkadaşalar kurtarma Cd yi kaybettim Ne yapabiirim. Ayrıca Başka A100 599 olan birisinin Kurtarma CDsini kullanablirmiyim.

Acil Cevaplayabil
    irmisiniz.
  • Arkadaşlar bende Toshiba A100-599 Almak istiyorum. Fakat Bir sorum var. Ben şimdi bunu aldığımda zaten direk vatan computer e eve gitmeden açtırıp bir kontrol yaptırırım ölü piksel falan filan. Birde babamı ikna ettim alırken hemen 1 gb daha taktıracaz. Oyun Oynarken falan sorun olurmu mesela cod2 , nfsu ,nfsu2 , nfs mw , knightonline,silkroad vs.

Belki Full format atıp xp(korsan) ye dönerim . Toshiba zaten isminden de kalitesi belli. Dell de almayı düşünüyorum ama toshiba daha yakın geliyor. Dell i önerirmsiniz ?

Herkes Teşekkür ediyorum Çok yardımcı oluyorsunuz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hizligenc

Arkadaşlar bende Toshiba A100-599 Almak istiyorum. Fakat Bir sorum var. Ben şimdi bunu aldığımda zaten direk vatan computer e eve gitmeden açtırıp bir kontrol yaptırırım ölü piksel falan filan. Birde babamı ikna ettim alırken hemen 1 gb daha taktıracaz. Oyun Oynarken falan sorun olurmu mesela cod2 , nfsu ,nfsu2 , nfs mw , knightonline,silkroad vs.

Belki Full format atıp xp(korsan) ye dönerim . Toshiba zaten isminden de kalitesi belli. Dell de almayı düşünüyorum ama toshiba daha yakın geliyor. Dell i önerirmsiniz ?

aman uzak dur dell'den.. yaşasın toshiba..

• arkadaşlar bu forumu uzun süredir okuyorum ve a100 599 alıcam internetten almayı düşünüyorum.
    ama bazı sitelerde ürün yok piyasadan mı kalktı? 1 hafta içinde sipariş etmeyi düşünüyorum.
    siz hangi siteden aldınız güvendiğiniz ve ürünün olduğu bir site varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

arkadaşlar bu forumu uzun süredir okuyorum ve a100 599 alıcam internetten almayı düşünüyorum.
    ama bazı sitelerde ürün yok piyasadan mı kalktı? 1 hafta içinde sipariş etmeyi düşünüyorum.
    siz hangi siteden aldınız güvendiğiniz ve ürünün olduğu bir site varmı?

Ben bundan önceki Toshiba laptopumu Hepsiburada dan almıştım 2004 yılında herhangi bir sorun yaşamadım. Ürünün piyasadan kalkmış olacağını pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz yeni ürünler geliyorsa yavaş yavaş çekiliyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hizligenc
    Arkadaşlar bende Toshiba A100-599 Almak istiyorum. Fakat Bir sorum var. Ben şimdi bunu aldığımda zaten direk vatan computer e eve gitmeden açtırıp bir kontrol yaptırırım ölü piksel falan filan. Birde babamı ikna ettim alırken hemen 1 gb daha taktıracaz. Oyun Oynarken falan sorun olurmu mesela cod2 , nfsu ,nfsu2 , nfs mw , knightonline,silkroad vs.

Belki Full format atıp xp(korsan ) ye dönerim . Toshiba zaten isminden de kalitesi belli. Dell de almayı düşünüyorum ama toshiba daha yakın geliyor. Dell i önerirmsiniz ?

Ben C&C3 ve NFS Carbonu sorunsuz oynuyorum. Toshiba'dan şaşma derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: polo_car16

ses dugmesini bende begeniyorum diger cesit/modellere bakarak haklisinda, kapagi kapattigimizda muzik kesilip bekleme moduna girmiyormu bilgisayar,,

şöyle bir yanıt versem gerçi sen bulmuşsundur ama yazayım ben, kişileştirme>ekran koruyucu>güç ayarlarını değiştir>kapak kapatıldığında yapılacakları seçin dersen kapak kapandığında uyku muodunu kapatabiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.