meraba arkadaslar.toshiba a200 1bp makinam war.2007 den beri kullaniyordum.gecen gun ariza verdi.ne oldugunu anlayamadim. bu konuda fikri olan warmi.
bilgisayari acinca gri-beyaz bi ekran geliyor.daha sonra dikey golge gini cizgiler olusuyor.bazen bu cizgiler rengarenk oluyor.ama baslat menusune dahi hic girmiyor.harici monitore bagladigim da ise toshiba yazisi geldiginde ustten cizgiler gorunuyor.sifre girilen bolume girdiginde windows ikonu cizgili gibi gozukuyor.olagan sekilde baslatinca bazen mavi ekran geliyor.bazen siyah ekranda kaliyor.onarim yap i sectigimizde herhangi bi onarim olmuyor.takilip kaliyor.bu konuda fikir verirseniz sewinirim.fotograflardan da goreceksiniz
foto
buda harici monitor
hiçbir fikri olan yokmu ya :(
harici monitördede aynı sıkıntı oluyorsa sorun ekran kartındadır.masaüstüne ulaşabiliyorsanız güncellemeyi deneyin.yokse servise götürün ekran kartı sıkıntılı
harici monitorde guvenli kipte masaustune ulastim.onar secenegini denedim olmadi.sistem geri yuklemeyi denedim.oldu ama ekran ayni pozisyonda kaldi.guncellemeden kastininiz nedir
ekran kartını güncel sürücüsünü indirin masa üstünü gördüyseniz.ekran kartı ve işletim sistemi nedir ve kaç bittir yazın yardımcı olayım.