Ben Toshiba A-200 1-BP sahibiyim. Geçenlerde bir kaza sonucu laptopun üst ve alt kasalarını kırdım...
Servise gittiğimde ise bana 400 küsür YTL fiyat verdiler...
Bende merak ettim sizlere bir sorayım dedim, A-200 boş kasa nerden bulabilirim uygun fiyata...
Teşekkür ederim ... İyi çalışmalar...
Geçmiş olsun arkadaşım..Bende Lcd çerçevesi ve klavye kasasını 167 YTL ye değiştirmiştim ancak servis harici bir yerlerden bulabilirmisin o senin şansına böyle parçaları satan yerler var mecidiyeköy'de falan bi oralara bak derim belki çıkma falan vardır...TNB den fiyat almışsındır umarım yetkili servisler fazla fiyat çekebiliyorlarmış..
Saolasın arkadaşım..
Dediğin gibi TNB 400 küsür bi fiyat çekti... Ama Mecidiyeköye gitmedim açıkcası oralara bir bakmak lazım.. Bu tarafta Yazıcıoğlunda falan var mıdır acaba...
Tekrar teşekkürler..
Yazıcıoğluna hiç gitmedim ben genelde yakın olduğu için mecidiyeköy'de hallediyorum işimi yazıcıoğlunda ne var ne yok hiç bilgim yok...Ancak TNB ye kendin gidip bi görüşürsen mşteri memnuniyeti için belki bir şeyler yaparlar ben lcd değişirken 2 saat ofislerinde bekledim birine böyle bi güzellik yapmışlardı tekrar geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme