Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Albani üstad, sharp 60LE652 TV aldım, teknosadan,açılmamış koli olarak.
    Fiyat çok uygundu,bir arkadaşım vardı yanında,onun zorlaması ile aldım,yoksa benim TV alma şansım yok,.
    TV den genel anlamda memnunum, piyasada okadar pahalı ürünlere hemen hemen görüntü anlamında denk sayılır, diğer TV lerde ki titreme bunda daha az.

Yanlız 3d görüntü hoşuma gitmedi. TV den gözlük çıkmıyor, mağazada da yoktu ,birkaç gün sonra bimex den almaya gittiğimde bu TV ye uygun gözlük kalmadı dediler ve sharp konusunda bilgili birini arayıp başka model gözlük verdiler,buda çalıştırır dediler.
    Gerçekten çalıştı ama derinlik ve dışa çıkan nesneler daha önce izlediğim pasif 3d TV de olduğu kadar etkili değil, eski tüplü TV lerde olan beyaz ekranda gorünen pırpır lanma var (umarım anlatabilmişimdir) yanı titreme gibi. Aktif gözlükler çalıştığında AVR veya PC den gelen ışığa baktığında oluşan titreme, bu titreme beyaz resim geldiğinde rahatsız ediyor, bir diğer rahatsızlık 3d görüntülerde gölgelenmeler var va aşırı da oluyor.
    Daha önce LG bin TV sinde pasif 3d gözlük te titremelere ve gölgelenme kesinlikle olmuyordu.
    Görüntüler daha aydınlık ve özelikle dışa çıkan nesneler daha güzel görünüyor ve gözü yormuyordu.

Acaba bana verilen gözlük uyumlu ama bu sıkıntıya sebep oluyormu,yoksa aktif 3d ,sharp TV de bu kadarmı? Daha fazlasını beklemek yanlışmı?

Aslında memnun kaldım TV den ama 3d olayı canını sıktı.
    Mağazadan aldığım TV yı geri iade edebilir miyim.
    Son kararını verip,iade şansım varsa değerlendireceğim.
    Bu konuda bilgilerinizi bekliyorum.

Bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlarından görüşlerini yazmalarını rica ederim.

Tekrar herkese iyi bayramlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 18 Temmuz 2015; 13:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.teknosa.com/urunler/110015462/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv
    Fiyat düşmüş,, yaklaşık 1000 tl kadar,,
    3d pasif olduğu için beni cezbediyor, teknosa mağazadan aldığım sharp iade alsa hemen alırım ama, mağaza satışlarında iademiz yok diyor..
    Toshibanın diğer markalardan kötü olacağını sanmıyorum, 65 inç tv ler arasında fiyatı bana göre çok uygun.
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Üstat ilgine teşekkür ederim de benim için hala pahalı:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

http://www.teknosa.com/urunler/110015462/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv
    Fiyat düşmüş,, yaklaşık 1000 tl kadar,,
    3d pasif olduğu için beni cezbediyor, teknosa mağazadan aldığım sharp iade alsa hemen alırım ama, mağaza satışlarında iademiz yok diyor..
    Toshibanın diğer markalardan kötü olacağını sanmıyorum, 65 inç tv ler arasında fiyatı bana göre çok uygun.

Evet dün alındı. Ve görüntü cezbedici. Arkadaşım köksal muazzam memnun. Beraber kurduk.

• setra19 kullanıcısına yanıt
    Trt 4k çalışıyormu denedinizmi.
    Detayları anlatırmısın cihaz nasıl, aksiyon lu sahnelerde panel ne durumda?
  • quote:

Trt 4k çalışıyor. Panel hızı muazzam renkler doğal. Sormak istediğiniz herşeyi sorun. Sadece media oynatıcısı zayıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Trt 4k çalışıyor. Panel hızı muazzam renkler doğal. Sormak istediğiniz herşeyi sorun. Sadece media oynatıcısı zayıf.

Valla ne soralım bilmemki,zaten sen biliyorsun bizim isteklerimizi, filimlerde aksiyon girdiği zaman durum nasıl, cabuk toparlıyormu,,
    Özelikle 3d pasif lg de olduğu gibi başarılımı. Valla çok buyuk hata yaptık galiba, şu toshıbayı alıp kullanan olmadığından.. artık nasıp bakalım gun neler getirecek..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Valla ne soralım bilmemki,zaten sen biliyorsun bizim isteklerimizi, filimlerde aksiyon girdiği zaman durum nasıl, cabuk toparlıyormu,,
    Özelikle 3d pasif lg de olduğu gibi başarılımı. Valla çok buyuk hata yaptık galiba, şu toshıbayı alıp kullanan olmadığından.. artık nasıp bakalım gun neler getirecek..

Usb faliyetleri kötü. 3D iyi nedeni zaten pasif 3d patenti sadece lg de var bu cihazda muhtemelen lg modül kullanıyor. Her yönüyle mükemmel.

• Selam, 58L9363 indirime girmis teknosada. Nasil bir cihaz acaba bu? Panel gercek hizi vs nasildir? Samsung ju7000 ile kiyaslasak ne soyleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

Selam, 58L9363 indirime girmis teknosada. Nasil bir cihaz acaba bu? Panel gercek hizi vs nasildir? Samsung ju7000 ile kiyaslasak ne soyleyebilirsiniz

Samsungtan güzel fiyat performans ürünü.

• Toshiba söz verdiği gibi L9363 serisi tv lerinde gecen sene HDMI2.0 desteği veren firmware yayınladı.
    Bu nedenle TV de TRT 4K izlenmesi normaldir.

HDMI2.0 UHD 60FPS/4K

Toshiba 58L9363DG FW 7.11.80.35.05.1
    http://fget.dl.toshiba.com/tsb-dtv/2013A/EU/T118035051_0211.exe?fromPid=%2Ftsb-dtv%2FNA%2FGB%2FEN%2F58L9363DG.html&f=T118035051_0211.exe
    Toshiba 65L9363DG FW 7.11.80.35.05.1
    http://fget.dl.toshiba.com/tsb-dtv/2013A/EU/T118035051_0211.exe?fromPid=%2Ftsb-dtv%2FNA%2FGB%2FEN%2F65L9363DG.html&f=T118035051_0211.exe

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V

• Bende TV alma arefesindeyim.

Es7000 almıştım zamanında, LCD den genel olarak memnunum.

Plazmaya ısınamadım, 2,5 sene önce es7000 alırken baktığımda plazma için ekranda görüntü kalması, ısınma ısıtma vs problemler yazılıyordu.

TV de genellikle film izlerim, konsol alıp arada oyun ile stres atarım.

Limit max 4bin şeklinde düşünüyorum.
    Geçen arkadaşım 2550 TL ye 55w805b aldı. o da aklımın bir köşesinde.

60uf850v -- Bir ara 4189 TL ye düşmüş galiba
    58L9363 ~ 4000
    55ju7000 ~ 4500
    55w805b ~ 2550
    arasından seçim yapmayı düşünüyorum.

1.5ay takibe devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 25 Temmuz 2015; 17:56:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, teknosa izmir forum bornovadan az once 55JU7000TXTK turkiye garantili cihazi 4000 tl ye aldim. Pazartesi kurulacak. İnanmadigim icin onlarin getirmesine guvenemedim. Ben kendim getirdim eve su an evde bekliyor. İsteyenler icin yazayim dedim.
     TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V

• quote:

Selam, teknosa izmir forum bornovadan az once 55JU7000TXTK turkiye garantili cihazi 4000 tl ye aldim. Pazartesi kurulacak. İnanmadigim icin onlarin getirmesine guvenemedim. Ben kendim getirdim eve su an evde bekliyor. İsteyenler icin yazayim dedim.

Hayırlı olsun ama samsungun bi modeli toshibanin yanındam bile geçemez. Fakat samsungun uj9000 modeli bir harikadir.

• quote:

Selam, 58L9363 indirime girmis teknosada. Nasil bir cihaz acaba bu? Panel gercek hizi vs nasildir? Samsung ju7000 ile kiyaslasak ne soyleyebilirsiniz

Bende bu ürün ile ilgileniyorom,kullanıcı olan arkadaşlar,yorum paylasirmi fiyat 4000 58l9363 dikkatimi çekti.teşekkür ederim.

• Dostum hayırlı olsun. Güle güle kullan. Valla gözünü karartıp almışsın. İlerde fiyat daha da düşerse ben de alırım. Bu arada bütün güncellemeleri yapmayı unutma. Avforums incelemesinde hareketli sahneleri iyileştiren bir güncelleme yayınlandığını yazmıştı. Yine arkadaşın dediği gibi hdmi2.0 güncellemesi de var. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

@erdote dostum can sıkacak bir şey yok. Senede kaç tane 3 boyutlu film çıkıyor ki zaten. Ayrıca sende epson 9000 olduktan sonra gerisi boş. Valla adamı sokakta döverler.:)) Bence günlük izlemek için harika bir tv aldın. Film vs. işlerini de projeksiyondan hallet. Sonuçta sahip olduğun en üst seviye projeksiyonlardan birisi.

Arkadaşlar ara sıra teknosa bütün tvlerde %10 hediye çeki kampanyası diyor ya. Bu sık sık çıkıyor mu? Bayramda çıkmıştı ama Ankara'da olmadığım için alışveriş yapmadım kargo gelir de alamazsam diye. Siz hiç dikkat ettiniz mi kampanya sıklığına.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Dostum hayırlı olsun. Güle güle kullan. Valla gözünü karartıp almışsın. İlerde fiyat daha da düşerse ben de alırım. Bu arada bütün güncellemeleri yapmayı unutma. Avforums incelemesinde hareketli sahneleri iyileştiren bir güncelleme yayınlandığını yazmıştı. Yine arkadaşın dediği gibi hdmi2.0 güncellemesi de var. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

@erdote dostum can sıkacak bir şey yok. Senede kaç tane 3 boyutlu film çıkıyor ki zaten. Ayrıca sende epson 9000 olduktan sonra gerisi boş. Valla adamı sokakta döverler.:)) Bence günlük izlemek için harika bir tv aldın. Film vs. işlerini de projeksiyondan hallet. Sonuçta sahip olduğun en üst seviye projeksiyonlardan birisi.

Arkadaşlar ara sıra teknosa bütün tvlerde %10 hediye çeki kampanyası diyor ya. Bu sık sık çıkıyor mu? Bayramda çıkmıştı ama Ankara'da olmadığım için alışveriş yapmadım kargo gelir de alamazsam diye. Siz hiç dikkat ettiniz mi kampanya sıklığına.

Ürünün fw si olduğunu bilerek aldık zaten. Yoksa genel itibari olarak 25/30 fps sınırı vardı ve 2.0 hdmi yoktu. 9363 ve 9450,9400 için ortak fw yayınladı.

bu tür güncellemeleri mutlaka setcombg de hristoslav2 den takip ederim hep.

• quote:

Dostum hayırlı olsun. Güle güle kullan. Valla gözünü karartıp almışsın. İlerde fiyat daha da düşerse ben de alırım. Bu arada bütün güncellemeleri yapmayı unutma. Avforums incelemesinde hareketli sahneleri iyileştiren bir güncelleme yayınlandığını yazmıştı. Yine arkadaşın dediği gibi hdmi2.0 güncellemesi de var. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

Hehehehe ,,valla güldürdün beni,, zaten karar verdim yine eskisi gibi epson da izleyeceğim filimleri,,
    Sharp tv cocuğuma verip eski samsung c750 tv yi geri alacağım.
    Oda sevindi,,46 inç tv verip 60inç tv alacak
    Üstelik 5yıl garantili.
    Bende bir iki sene samsung ile ıdare eder sonra bakarım tv arayışına..

Bazen çok güzel 3d filimler çıkıyor piyasaya , bunları 3d izlemek keyifli oluyor.
    Israrla şunu söylerim,,3d tv alınacaksa kesinlikle pasif olmalı.
    Derinlik dışa cıkan pop up sahneler pasifte çok daha etkili.
    Aktif de gözlüğün karar ması ile görüntü parlaklığı düşüyor,buda sahnelerin karanlık olmasına neden oluyor.
    Üstelik benim gibi hassas gözleriniz varsa ekrandaki titreşimi görüyorsun, ,aktif 3d izlerken herhangi bir ışığa baktığınızda görünen pırpırlanma, bunu tv de beyaz sahnelerde ben görüyorum.
    Buda beni rahatsız ediyor,daha doğrusu pasif 3d izledikten sonra bu farkı ayırt edebiliyorum artık.
    Epson projeksiyonda bu pırpırlanma yani titreme olmuyor,ama sahneler haliyle aktif olduğundan kararıyor biraz.

Toshiba 58 L9363 almayı pilanlayan arkadaşlara kesinlikle 65 modelini öneririm,,58 modeli aktif 3d,,65 bem daha büyük ekran hemde 3d pasif,çok daha az göz yoran bir sistem.
    Bütcenizi zorlayın almışken iyi bir tv tercihi yapın.. toshiba şu anda piyasada bulunan bütün tv lere kafa tutacaktır diye tahmin ediyorum,,
    Zaten alıp kullanmaya başlayan arkadaşlardan yorumlar gelmeye başladı.
    Madia oynatıcısı iyi olup olmaması bence okadar önemli değil. Kesinlikle dişardan düzgün bir media oynatıcı alıp (örnek Q3 himedia,,300 tl civarı fiyatı var ve 4k çalıştırabiliyor)
    Tv yi daha keyifli hale getirebilirsiniz,,Q3 zaten smart olmayan tv leri bile cok güzel bir smart tv haline getiriyor.
    Düşünün bir filim indirmişsin internetten, alt yazı için uğraşmıyorsun, hemen alt yazı sayfasına otamatik bağlanıp indiriyor ve izlemeye başlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 26 Temmuz 2015; 3:14:50 >

• quote:

quote:

Hehehehe ,,valla güldürdün beni,, zaten karar verdim yine eskisi gibi epson da izleyeceğim filimleri,,
    Sharp tv cocuğuma verip eski samsung c750 tv yi geri alacağım.
    Oda sevindi,,46 inç tv verip 60inç tv alacak
    Üstelik 5yıl garantili.
    Bende bir iki sene samsung ile ıdare eder sonra bakarım tv arayışına..

Bazen çok güzel 3d filimler çıkıyor piyasaya , bunları 3d izlemek keyifli oluyor.
    Israrla şunu söylerim,,3d tv alınacaksa kesinlikle pasif olmalı.
    Derinlik dışa cıkan pop up sahneler pasifte çok daha etkili.
    Aktif de gözlüğün karar ması ile görüntü parlaklığı düşüyor,buda sahnelerin karanlık olmasına neden oluyor.
    Üstelik benim gibi hassas gözleriniz varsa ekrandaki titreşimi görüyorsun, ,aktif 3d izlerken herhangi bir ışığa baktığınızda görünen pırpırlanma, bunu tv de beyaz sahnelerde ben görüyorum.
    Buda beni rahatsız ediyor,daha doğrusu pasif 3d izledikten sonra bu farkı ayırt edebiliyorum artık.
    Epson projeksiyonda bu pırpırlanma yani titreme olmuyor,ama sahneler haliyle aktif olduğundan kararıyor biraz.

Toshiba 58 L9363 almayı pilanlayan arkadaşlara kesinlikle 65 modelini öneririm,,58 modeli aktif 3d,,65 bem daha büyük ekran hemde 3d pasif,çok daha az göz yoran bir sistem.
    Bütcenizi zorlayın almışken iyi bir tv tercihi yapın.. toshiba şu anda piyasada bulunan bütün tv lere kafa tutacaktır diye tahmin ediyorum,,
    Zaten alıp kullanmaya başlayan arkadaşlardan yorumlar gelmeye başladı.
    Madia oynatıcısı iyi olup olmaması bence okadar önemli değil. Kesinlikle dişardan düzgün bir media oynatıcı alıp (örnek Q3 himedia,,300 tl civarı fiyatı var ve 4k çalıştırabiliyor)
    Tv yi daha keyifli hale getirebilirsiniz,,Q3 zaten smart olmayan tv leri bile cok güzel bir smart tv haline getiriyor.
    Düşünün bir filim indirmişsin internetten, alt yazı için uğraşmıyorsun, hemen alt yazı sayfasına otamatik bağlanıp indiriyor ve izlemeye başlıyorsun.

Bugün toshiba distribitörünü aradım. Tüm avrupada olan 58/65/84L9450 modeli neden yok ne zaman gelecek dedim. Cevabı söylüyorum. Bilgimiz yok gelirmi gelmez mi bilemeyiz. Sanki ben bilicem nasıl cevap anlamadım.

• quote:

Selam, teknosa izmir forum bornovadan az once 55JU7000TXTK turkiye garantili cihazi 4000 tl ye aldim. Pazartesi kurulacak. İnanmadigim icin onlarin getirmesine guvenemedim. Ben kendim getirdim eve su an evde bekliyor. İsteyenler icin yazayim dedim.

Hayırlı olsun hocam Teknosa dan bu fiyata nasıl aldınız ? İstanbulda bu fiyatlara yoktu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.