Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin bildiğiniz İstanbul'da bu tv nin teşhir edildiği bir yer var mı. Çok merak ediyorum.
    Yarın Lg 55uf8507 iade ediyorum.tv siz kalıcaz bir müddet.
    Bu arada gider bakardım.

Albani üstat bir sorum olsa, cevaplarsa bir sürü arkadaşı Lg nin eksik yapısından kurtulur.

Lg 49-55 uf8507 serisinde trumotion koymamış. Bu özelik daha sonra yazılım ile yüklenebilir mi,
    Bir çok arkadaş daha sonra yüklenir umudu taşıyor,, böyle bir özellik tv piyasaya çıkar iken konmazsa ,daha sonra konma ihtimali var mı..
    Panel yapılarını Albani arkadaşımız çok iyi bildiğinden acaba yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Sizin bildiğiniz İstanbul'da bu tv nin teşhir edildiği bir yer var mı. Çok merak ediyorum.
    Yarın Lg 55uf8507 iade ediyorum.tv siz kalıcaz bir müddet.
    Bu arada gider bakardım.

Albani üstat bir sorum olsa, cevaplarsa bir sürü arkadaşı Lg nin eksik yapısından kurtulur.

Lg 49-55 uf8507 serisinde trumotion koymamış. Bu özelik daha sonra yazılım ile yüklenebilir mi,
    Bir çok arkadaş daha sonra yüklenir umudu taşıyor,, böyle bir özellik tv piyasaya çıkar iken konmazsa ,daha sonra konma ihtimali var mı..
    Panel yapılarını Albani arkadaşımız çok iyi bildiğinden acaba yardımcı olabilir mi?

ISTANBUL ALTUNIZADE CAPITOL 1-5 gün
    ISTANBUL ATAKÖY GALLERIA EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL ATASEHIR BRANDIUM EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL AVCILAR PELICAN MALL 1-5 gün
    ISTANBUL BAGCILAR CADDESI 1-5 gün
    ISTANBUL BAHÇELIEVLER ÖMÜR 1-5 gün
    ISTANBUL BAHÇESEHIR AKBATI EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL BAKIRKÖY CAPACITY 1-5 gün
    ISTANBUL BAYRAMPASA CARREFOURSA EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL BESIKTAS ÇARSI YENI 1-5 gün
    ISTANBUL BEYLIKDÜZÜ PERLAVISTA 1-5 gün
    ISTANBUL BEYOGLU ISTIKLAL CADDESI YENI 1-5 gün
    ISTANBUL BÜYÜKÇEKMECE ATIRUS 1-5 gün
    ISTANBUL CADDEBOSTAN 1-5 gün
    ISTANBUL ESENLER ESPRI OUTLET CENTER 1-5 gün
    ISTANBUL ESENYURT ESKULE 1-5 gün
    ISTANBUL EYÜP VIALAND EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL FATIH HISTORIA 1-5 gün
    ISTANBUL FORUM EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL GÜNESLI PARK 1-5 gün
    ISTANBUL HALKALI ARENAPARK EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL HARAMIDERE TORIUM EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL IKITELLI BASAKSEHIR OLIMPA 1-5 gün
    ISTANBUL IKITELLI MALL OF EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL ISTINYE CARREFOURSA 1-5 gün
    ISTANBUL ISTINYE PARK EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL IÇERENKÖY CARREFOURSA 1-5 gün
    ISTANBUL KADIKÖY TEPE NAUTILUS EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL KARTAL REAL EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL KEMERBURGAZ ISTANBUL CADDESI 1-5 gün
    ISTANBUL KOZYATAGI KOZZY 1-5 gün
    ISTANBUL KURTKÖY VIAPORT 1-5 gün
    ISTANBUL LEVENT METROCITY EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXPRESS 1-5 gün
    ISTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL MARMARA FORUM EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL MARMARA PARK 1-5 gün
    ISTANBUL MECIDIYEKÖY ORTAKLAR 1-5 gün
    ISTANBUL MECIDIYEKÖY PROFILO 1-5 gün
    ISTANBUL NISANTASI CITYS 1-5 gün
    ISTANBUL PENDIK ANKARA CADDESI 1-5 gün
    ISTANBUL PENDIK NEO EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL SANCAK PARK 1-5 gün
    ISTANBUL SANCAKTEPE RINGS EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL SEFAKÖY ARMONIPARK OUTLET EXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL SILIVRI MAXI 1-5 gün
    ISTANBUL SISLI CEVAHIR EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL SUADIYE 1-5 gün
    ISTANBUL ÜMRANIYE CANPARK EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL YENIBOSNA STARCITY EXXTRA 1-5 gün
    ISTANBUL YENISAHRA OPTIMUM 1-5 gün
    ISTANBUL ZEYTINBURNU 58. BULVAR 1-5 gün

Buralarda var gözüküyor. Ne olursa olsun işlemci yani görüntü yongası dışında Trumotion koysa ne olur. Yazılımlarla ne yazık ki bu iş yürümüyor.

• setra19 kullanıcısına yanıt
    Bu listeyi nereden ve ne ye göre buldun dostum...
    İstinye carfursada yok sanıyorum,geçen gün baktım oraya lg samsung philps var..
    Toshiba türkiye ile yarın görüşüp net olarak bilgi almayı pilanlıyorum.
  • quote:

Teknosanın sitesine gir. ürünü seçince bulunduğu mağzalar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Teknosa ile c.tesi görüştüm,mağazaları boşver,kendi depolarına da girmemiş görünüyor.
    Sipariş verir isen tedarikci firmadan alınıp gönderim yapıyorlarmış.
  • quote:

quote:

quote:

Teknosa ile c.tesi görüştüm,mağazaları boşver,kendi depolarına da girmemiş görünüyor.

Eğer benim söylemim seni rahat ettirecek ise. Ben mediamarkt yada bimeks te bakmıştım şahaneydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer benim söylemim seni rahat ettirecek ise. Ben mediamarkt yada bimeks te bakmıştım şahaneydi.

Bu tv,
    trt4k gösteriyormu.
    4k 3d özeliği varmı.

Lg başlıkta yazmışsın, insanlar trumotion nedir bilmiyor bile,resimler koyuyorum anlasınlar diye ama nafile.
    Toshibada hareketli görüntüler nasıl görmek istiyorum,,size güveniyorum sakın yanlış anlamayın ama eve gelsin sonra tekrar geri gitsin istemiyorum.
    Toshiba 2013 yılında çıkmış,beni biraz endişelendiren bu,,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tv,
    trt4k gösteriyormu.
    4k 3d özeliği varmı.

Lg başlıkta yazmışsın, insanlar trumotion nedir bilmiyor bile,resimler koyuyorum anlasınlar diye ama nafile.
    Toshibada hareketli görüntüler nasıl görmek istiyorum,,size güveniyorum sakın yanlış anlamayın ama eve gelsin sonra tekrar geri gitsin istemiyorum.
    Toshiba 2013 yılında çıkmış,beni biraz endişelendiren bu,,

Tv CEVO 4K ya sahip. Kendine has işlemcili. 800hz Trumotiona denk gelen. Özellik toshiba da 800hz amr şeklindedir.

Pasif 3D kullanmaktadır.

2013 model evet. Fakat O fiyata alabileceğin en iyi tv de budur. Alır güncellemesini yaparsın. Tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setra19 -- 7 Temmuz 2015; 1:02:29 >

• http://www.cnet.com/products/toshiba-65l9300u/
    pek iyi şeyler yazmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

http://www.cnet.com/products/toshiba-65l9300u/

Google den çeviri yaptım, anladığım kadarı ile Panasonic plazma ile karşılaştırmışlar.
    Sizin bildiğiniz herhangi bir şey varise paylaşın lütfen..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

http://www.cnet.com/products/toshiba-65l9300u/

Google den çeviri yaptım, anladığım kadarı ile Panasonic plazma ile karşılaştırmışlar.
    Sizin bildiğiniz herhangi bir şey varise paylaşın lütfen..

Genel itibari ile puan kısmayı kumanda dizayn ve diğer ekstra smart özelliklerden kısmışlar. Ayrıca bir çok test sitesi yanlı değerlendirme yapmaktadır. İtibar etmemek lazım.

Burada size söylemek istediğim bu Toshiba Lg nin tüm serilerinden daha iyidir. Tabiki bir sony 65x8005b yada sharp60uq10 dan daha iyi diyemeyiz. onlarında fiyatları malum...

Fakat taktir etmek lazım Lg ve samsung tan öndedir. Toshibanın sadece Türkiye deki pazarlama ağı kötüdür.

• Benim yine tv bakmaktan başım ağrıdı. Arkadaşlar evleneli iki sene oldu hala bekarlıkta kullandığım lcd tv'yi kullanıyoruz. Açıkçası eşim de "milletin kocası televizyon almak için çabalar, bizimki de almamak için çabalıyor" diyor:)) Bizim evde tv bir nişin içinde duruyor. Ses sisteminin ön hoparlörlerini falan gömdüm. Kabloları duvarın içinden geçirdim vs. Ama ufacık bir tv:)) Bizim nişin içi 180*100cm. 60" bir tv düşünüyordum. Çıkabileceğim limit 4000-4500tl Zamanında çok pahalı olduğu için panasonic zt60 alamadım. Aslında kapalı kutu bulsam hala bir plazma merakım var. Kayınpederde hd ready panasonic marka bir plazma var. Hd ready olmasına rağmen görüntüsü harika.En son lguf850v'nin indirimini kaçırdım. Şimdi 6299 onu da kaçırdık. Şimdi bu 58l9363 çok aklıma yatmıştı. Eski de olsa sonuçta toshibanın en üst serisi buymuş. Sonuçta premium bir tv almış olacağım sanırım. Ama avsforumsda tv sadece 6 puan almış. Bu beni hayal kırıklığına uğrattı. Yine kafam karıştı. Ben nasıl tv alacağım anlamadım.

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Hocam o formdaki 6 ve üzeri tv lerin modelleri nedir,,bakalım en azından sıralama değerini anlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Benim yine tv bakmaktan başım ağrıdı. Arkadaşlar evleneli iki sene oldu hala bekarlıkta kullandığım lcd tv'yi kullanıyoruz. Açıkçası eşim de "milletin kocası televizyon almak için çabalar, bizimki de almamak için çabalıyor" diyor:)) Bizim evde tv bir nişin içinde duruyor. Ses sisteminin ön hoparlörlerini falan gömdüm. Kabloları duvarın içinden geçirdim vs. Ama ufacık bir tv:)) Bizim nişin içi 180*100cm. 60" bir tv düşünüyordum. Çıkabileceğim limit 4000-4500tl Zamanında çok pahalı olduğu için panasonic zt60 alamadım. Aslında kapalı kutu bulsam hala bir plazma merakım var. Kayınpederde hd ready panasonic marka bir plazma var. Hd ready olmasına rağmen görüntüsü harika.En son lguf850v'nin indirimini kaçırdım. Şimdi 6299 onu da kaçırdık. Şimdi bu 58l9363 çok aklıma yatmıştı. Eski de olsa sonuçta toshibanın en üst serisi buymuş. Sonuçta premium bir tv almış olacağım sanırım. Ama avsforumsda tv sadece 6 puan almış. Bu beni hayal kırıklığına uğrattı. Yine kafam karıştı. Ben nasıl tv alacağım anlamadım.

Aslinda plazma kadar iyisi yok olmayacak diyemeyiz. Sed ve fed teknolojisi var lisansin birisi toshiba ve canon da fakat maliyet cok yuksek. Ne yazik ki plazmalarin uretiminin bitme sebebi satis temsilcilerinin led daha iyi yok omru kisa yok elektirik cok tuketir sacmaliklari ureticilere zarar ettirdi. Sonuc arge durdu. Uretim durdu. En buyuk zarar sebebi kore mensei urunlerin satis primi ile plazmayi karalamasidir. Bir magzaya gidin size hep lg yada samsung satmaya calisirlar. Toshiba 6 puan almis evet yukarida anlattiklarimdan sonra bu sonuclar ne kadar dogru ne kadar durust suzce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setra19 -- 7 Temmuz 2015; 16:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçin onları tv yi siz kullanicaksiniz en buyuk degerlendir me gozleriniz.

• erdote kullanıcısına yanıt
    Üstat en yüksek puan alanlar hep eski panasonic plazmalar. Mesela hepsi 10 almış. Yenilerden lg'nin 4k oledi 10 almış ama adam sonuç bölümünde biz hala pioneer kuro kullanıyoruz vs. gibi belirtmiş. Benim yazdığım bu 65uf850v ve genelikle yeni samsunglar falan da 8 almış. Philips pus7 serisi bir tv de 8 almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar benim araştırdıklarım. Siz de bir okuyun isterseniz. Açıkçası çok yanlı değil gibi geldi bana. Çünkü adamlar benim verdiğim linkte toshibanın pasif olan 3d görüntüsüne laf etmemişler(philips 7 serisindeki pasifi de beğenmişlerdi.) ama 2d görüntüyü yermiş durmuşlar. Bu kadar ezmeleri beni şaşırttı. Ama tv'yi teşhirde bulunduran bir teknosa bulursam gidip deneyeceğim. 2 tane de teşhir panasonic plazma buldum. Gitmişken onlara da bakacağım. Benim 4k falan merakım yok. Tek derdim akıcı güzel bir görüntü ve gerçek renkler.
  • 4k merakiniz yoksa hemen bir teshir urunude olsa sony 55 yada 65w905 alin bana duq edersiniz.

• Üstat bu koreli sıkıntısının farkındayım. Ben de ticaretle uğraşıyorum o yüzden bu durumları az çok anlıyorum. Sonuçta Koreli firmalar karlarından büyük bir payı satıcılara veriyor. Diğerleri de bu parayı kaliteli panele ayırıyor olabilirler. Bu tarz firmalar her sektörde vardır. Burada suç satıcıda daha çok bence. Pazar günü 60uf850v ile 55uf8507 nin birebir aynı olduğunu, sadece inç farkı olduğunu söyledi kendisine lg yetkilisi diyen biri. Artık böyle insanlarla zaman kaybetmek istemediğimden salladım geçtim. "Ulan aynı ürün ise kodları neden farklı" bile demedim. Ben yola samsung lg almak istemiyorum diye çıktım. Şimdi sony sharp bakıyorum fiyatlar uçuk. Seri sonlarını bekledim fiyatlar benim istediğim kadar inmedi. En sonunda 60uf850v'nin indirimli fiyatını görünce alıp kurtulayım dedim ama olmadı maalesef. Kaçırdık. Şimdi 1.5 yıldır tv araştırıp alamayan biri olarak teşhir plazmayı benim limitlerime indiğinden düşünüyorum. Bir de görüntünün cam gibi olduğunu biliyorum. Nasıl çıkar bilinmez tabi. Albani beye ben de bunu soracağım acaba nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca tabii ki palazmadan iyisi vardır ya da çıkar ama fiyatları da uçuk olur. Toshbibayı gidip deneyeceğim ama. Kesin aklımda bir de benim istediğim 60inç ölçüsü civarında. Burada para/öncelik meselesi söz konusu arkadaşlar. Ne kadar film izlemeyi seven birisi olsam da tv önceliğim olamadı bir türlü. Şöyle 10k bastırıp 10 numara bir tv alıp yaslanamadım arkama. Şimdi bir çocuk sahibi olacağız:)) Şu anda öncelik onun odası malzemeleri falan:)) Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin sağlıklısından.

Durum bu beyler. Tvsiz. Ben üzülmeyeyim de kimler üzülsün:)) Hanıma da projeksiyon alalım diyorum kabul etmiyor:))İnsanoğlu garip olsa bir türlü olmasa bir türlü:))

• Araştırıyorum hocam. Teşekkürler. Bu arada hiç bulamazsam philips pfs8109 kapalı kutulu var her yerde bunu alacağım. Bununla ilgili ne düşdüğünüzü söyleyebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 7 Temmuz 2015; 16:40:53 >
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    O gördüklerin yazılımsal olarak yükseltilmiş değerler. LCDde native olarak 50-100-200 HZ vardır. 200HZ olanlar çok nadir artık. Ayrıca hertz'e takılma, görüntü akıcılığı hertz değeri yükseldikçe yükselmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.