Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla şahis fikrim hz olayında ps4 yada xbox problem yaşatmayacaktır. Yaklaşık 5 senelik 50hz philips lcd var 42" ps3 ve ps4 dede hiçbir problem yaşamadım. Bu televizyondada yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu arada bende cumartesi sipariş ettim şuan beklemedeyim.
  • Siparisi gecmis bulunuyorum verdiginiz bilgileri yazdiktan sonra gordum biraz aceleci davranmisim bilgiler icinde tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kargo geldikten sonra ürünü biz kurabilirmiyiz sorun olurmu ? Yoksa toshibadan birileri mi gelip kurmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaST3rLY

Arkadaşlar kargo geldikten sonra ürünü biz kurabilirmiyiz sorun olurmu ? Yoksa toshibadan birileri mi gelip kurmalı ?

Servis gelsin kursun.
    Gelincede garanti belgesini onaylasın.
    Bu devirde RİSK alınmaz.
    Açtık baktın ekran kırık gelde anlat.
    Melekler şahidin olsa kimse inanmaz :)
  • Şahsi fikrim 50 hz ise alınacak bir tv değil 50" tv ye yakışmamış bu özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: MaST3rLY

Arkadaşlar kargo geldikten sonra ürünü biz kurabilirmiyiz sorun olurmu ? Yoksa toshibadan birileri mi gelip kurmalı ?

Servis gelsin kursun.
    Gelincede garanti belgesini onaylasın.
    Bu devirde RİSK alınmaz.
    Açtık baktın ekran kırık gelde anlat.
    Melekler şahidin olsa kimse inanmaz :)

Bilgi için sağol :) Haklısın
  • Bende alıp kenara atsam mı diyorum evlilik sürecinde olan birisi için öneriyormusunuz arkadaşlar
  • lg 49lb620 1.424 tl iken bu tv yi almak pek mantıklı değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

lg 49lb620 1.424 tl iken bu tv yi almak pek mantıklı değil gibi.

Link alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım arkadaş bundan bahsediyor d4hi maxipuan'la 1,419 TL'ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49lb620v-3d-uydu-alici-full-hd-led-tv-163347992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 27 Nisan 2015; 17:09:05 >
  • şeytan dürtüyor ama n'apmalı bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Sanırım arkadaş bundan bahsediyor d4hi maxipuan'la 1,419 TL'ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49lb620v-3d-uydu-alici-full-hd-led-tv-163347992

+ %5
    bugün için

GittiGidiyor.com'da geçerli tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde anında %5 indirim kazanabilirsiniz.
    Kampanya 27 Nisan 2015 tarihinde 12:00 - 23:59 saatleri arasında geçerli olacaktır.

• quote:

Link için teşekkürler.

İkisinin de +/- leri var. toshiba da dahili wifi + 5 yıl garanti ön planda. Lg de 3d ve dahili uydu alıcısı.
  • Toshiba için son 3 stok gözüküyor bilginize. Ben alanlardan biriyim umarım pişman olmam :)
  • İhtiyacım olsa 1 dakika düşünmezdim. Panasonic, toshiba bunlar kaliteli paneller ve piyasada kalmadılar. İhtiyacınız varsa ya bunu alırsınız ya da bu paralara anca vestel alırsınız. 3d , dahili uydu, smart kullanılmayacak boş özellikler. Ekranın 50 olması çok çok iyi. Ben aynı mağazadan 3 hafta önce philips aldım. Kapalı kutu sorunsuz geldi. Eğer o zaman bu olsaydı bir dakika düşünmezdim. Çok iyi tv alanlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv almadan önce mutlaka teknosa mediamarkt gibi mağazalara gidip canlı canlı görüntüsüne bakılıp alınmalı.
    aradığınız televizyon mağazada yoksa bir üst modeline bakıp fikir edinmek lazım.

dün teknosa ve mediamarkt gezdim. hareketli sahnelerde birçok iyi denilebilecek televizyonda takılmalar oluyordu. bu televizyon var mı diye dolaştım ama bulamadım.
    ayrıca mağazadaki tvlerin sd görüntü kaliteleri ne kadar berbatmış . hiç bu kadar kötü beklemiyordum.

tv izlerken takılma olayına çok takıldığım için ona göre seçim yapacağım. bence herkesin bir beklentisi vardır. inceleyerek alınması daha isabetli olur.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Link için teşekkürler.

İkisinin de +/- leri var. toshiba da dahili wifi + 5 yıl garanti ön planda. Lg de 3d ve dahili uydu alıcısı.

lg nin ips paneli var. monitörde ips çok farkediyor. tv de durum nasıldır acaba?. bende ikilemde kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll06 -- 27 Nisan 2015; 17:35:52 >

• Bende mediamarkta toshibayı test etmek için gittim hem demirören taksim hemde axis kağıthane, ikisinde de bu model yoktu ve hiç satmadıklarını söylediler. Bu satış sadece internete özelmiş ama yabancı sitelerden okuduğum kadariyle parasına göre gayet iyi lcd imiş toshiba. Birde 2+5 olayı yapılabiliyorsa süper. Bu devirde kimse bir lcd ye 7 sene garanti vermiyor. Tabi arkalarında dururlarmı 7 sene onu bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 422_322

tv almadan önce mutlaka teknosa mediamarkt gibi mağazalara gidip canlı canlı görüntüsüne bakılıp alınmalı.
    aradığınız televizyon mağazada yoksa bir üst modeline bakıp fikir edinmek lazım.

dün teknosa ve mediamarkt gezdim. hareketli sahnelerde birçok iyi denilebilecek televizyonda takılmalar oluyordu. bu televizyon var mı diye dolaştım ama bulamadım.
    ayrıca mağazadaki tvlerin sd görüntü kaliteleri ne kadar berbatmış . hiç bu kadar kötü beklemiyordum.

tv izlerken takılma olayına çok takıldığım için ona göre seçim yapacağım. bence herkesin bir beklentisi vardır. inceleyerek alınması daha isabetli olur.

iyi forumlar.

Şunu da ekleyim. Mağazada teknosa tişörtü giymiş samsung lg çalışanları o marka televizyonları gazlarlar. Dünyanın en iyi televizyonu odur onlara göre. Siz o Sdleri nasıl gördünüz oysa ki onlar 150 tllik hdmi kablolarla beslenirler eve geldiğinizde bir açarsınız çamur bir görüntü vardır. O mağazada gördüğünüz görüntüden çok uzaktır. Aldığınız içinde razı olursunuz buna. Panasonic gibi paneller maliyetli olduğu için pazardan çekildiler diye biliyorum. Eğer bu Toshibada eski toshibalardansa çekilmeden almak lazım. Yoksa dediğim gibi etraf vestel ve onun fasonları dolu.

Edit: Düşününsene 32 parasına 50 alıyorsunuz, Luxor parasına Toshiba alıyorsunuz. İhtiyacı olan arkadaşlara fırsattır. Bu gidince ne alacaksınız. Onu da düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 27 Nisan 2015; 17:48:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben indirim dahil fiyatını vermiştim hocam zaten.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.