iyi günler ...Ben toshibanın 42xv635 modelini düşünüyorum. Özellikleri aşağıda yazılı...Ürünü kullanan ve bilen arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var...
toshiba 42xv635d LCD TV PANEL Ekran Boyutu 42 inch (106 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Parlaklık 500 cd/m2 Kontrast 50.000:1 Renk PAL,SECAM,NTSC İzleme Açısı 178 derece Panel LCD Panel Technologie Tepki Süresi 5 ms. ÇÖZÜNÜRLÜK Aktif Çözünürlük 1920x1080 PC Sinyal Algılama 1366x768 Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p,1080i,1080p High Definition FULL HD GİRİŞ TERMİNALLERİ Scart Var (2 Adet) Component Var Tuner Var DVB Tuner Var (Analog) Composite Video Var HDMI Var 2 Adet (Ver. 1,3) PC Girişi Var Ses Var, Stereo ÇIKIŞ TERMİNALLERİ Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm Ses Var SubWoofer Out Var EXTRA ÖZELLİKLER Full HD, HD Ready 1080p Var Pixel Processing IV Var 100 Hz Var SRS Wow Surround Var Slim Speaker Var 24p Processing Var 1080p Processing Var Regza Link (HDMI CEC) Var Progressive Scan Var
DCDi Faroudja Var Real Digital Picture Var 10 bit İşlemci Var 3D Colour Management Var Digital CombFilter Var Panel Overdrive Var Active Backlight Control Var Digital Noise Reduction Var MPEG Noise Reduction Var Cross Col. Noise Suppression Var Chroma Bug Correction Var Adaptive Color Enhancement Var Program hafizası 100 + 5 AV + PC Active Contrast Enhancement Var Black Stretch Var Color Temp. Selection Var Teletext 500 Pages Picture In Text Var Intelligent Tuning System Var Electronic Programme Guide Var Still Picture Var On-Off/Timer Var Front Panel Lock Var Parental Control Var SES Hoparlör 50 W (25W+25W) (L,R)ONKYO HOPARLÖR SRS WoW Surround Var Auto Volume Leveller Var Slim Speakers Var ENERJİ Stand by 0,7 W Çalışırken 144 W Voltaj 220-240 V AĞIRLIK Ağırlık 14 kg BOYUTLAR Genişlik 1006 mm Yükseklik 725 mm Derinlik 107 mm Renk Siyah AKSESUARLAR Uzaktan Kumanda Var Enerji Kablosu Var Masa Üstü Ayak Var Koaksiyel Kablo Var GARANTİ Garanti 2 Y
Bu modelde Pixel Processing IV yok, meta brain görüntü işlemcisi var. Ayrıca HDMI giriş 2 değil 4 adet. Mağazada izledim biraz HD DVD görüntüsü çok güzeldi. SD yayınlarda tosh lar zaten çok iyi.
evet toshıbaların sd yaın başarılıar çok iyi hd yayında zaten hangisine kötü diyebiliryoruzki...
ama önemli olan şimdilik sd yayın hd yayında fatihin dediği gibi
ben aldım 42xv635 kurulumu da kendim yaptım ayaralrı bilmiyorum aynen kaldı çalıştırdım sd yayınlar gerçekten iyi(diğerlerini denemedim henüz) hiçbir takılma yayılma sorun yok demek ki ayarlar doğru şekilde yapılınca biraz daha iyi hale gelecek yani parasına göre oldukça iyi diyebilirim sorun SERVİS az sanırım.mesela izmirde üç tane izmire 100km uzakta lduğumdan gelmediler(para istiyorlar yol parası) kendim yaptım kurulumu ZATEN KOLAYMIŞ