Şimdi Ara

Toshiba 42EL67ZG Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda aslında olay panelde mi yoksa video işleyen chipte mi bitiyor tam anlamış değilim. Panel 1920*1080 cozunulukte olabılır ama chip 1080p video sinyalini isleyecek kapasitede olmayabilir.
  • yani sonuç olarak ben hiçbir şekilde 1080p destekliyen bir görüntü alamayacam.. kısacası kullanamayacağım söyleniyor hiçbir şekilde.. çok canımı sıkmaya başladı bu durum...
  • aynen katiliyorum,
    bu konu islemci ile ilgili.
    panel desteklemek anlaminda full hd olabilir ama,
    urun sadece panel'den olusmuyor.
    toplamda, 1080p destegi var mi, yok mu?
    ona bakmak lazim.

bu dinamik kontrast gibi,
    uydurduklari yeni bir pazarlama yontemi olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

ps3 bağlamayı düşünüyorum yani daha çok ps3 oynamak , blueray film ve 1080p çözünürlüğe sahip divxleri izlemek için aldım. Bunun yanında digiturk bağlamayı düşünüyorum.

Bende, sizinle aynı amaçlı kullanım icin TV arastırıyorum. Ek olarak PC monitor olarak da kullanıcağım. Önerim, mümkün olursa para iadesi ile tv nizi geri vermek ve bir süre daha beklemektir. Türkiye de suan sizin istediğiniz özellikleri sağlayan LCD TV modeli 1920*1080 panel ve 1080p destekli Sony KDL-40X2000 dir. Fiyatı da nette gördüğüm kadarı ile 7200-8000 YTL arasında değişmektedir. Yeni modellerin de gelmesini ve varolanların fiyatının dusmesını beklemek daha iyi olucaktır. Beklemek istemiyorsanız, 37" yada 42" 720p/1080i destekli panel cozunurlugu 1366*768 lik bir LCD TV alabilirsiniz. Benim taysiyem LG 37LC2R yada 42LC2R dır. dvi-hdmi ile 1:1 pixel mapping ile bu cozunurlukte PC nizide kullanabilirsiniz. Aynı durum vermis oldugum Sony modeli icinde gecerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 30 Kasım 2006; 15:05:37 >

• sonuç olarak olay şu.. 1080p desteğinin kullanılması mümkün değil ama sözde panel destekliyor... Yani asla kullanamayacağınız bir özelliği size satıyorlar.. Allah'tan ürünün kutusunu fln açmadım merkezle görüştüm direk iade alacaklarını söylediler.. Yoksa mağazalar kıllık yapıyor
  • Malesef çok sabırsız bir insanımdır:) ps3 bu hafta almayı düşünüyorum ve açıkçası 720p ile bir şekilde idare edecem bu yüzden tercihim 37LC2R olacaktır.. Artan paraylada " LOGITECH Z5500 505W RMS 5.1 DIJITAL " almayı düşünüyorum.. Yalnız ps3 ün divx ve xvid desteğinden şüpheliyim bu yüzden combo bi sistem alabilirim...
  • quote:

sonuç olarak olay şu.. 1080p desteğinin kullanılması mümkün değil ama sözde panel destekliyor... Yani asla kullanamayacağınız bir özelliği size satıyorlar.. Allah'tan ürünün kutusunu fln açmadım merkezle görüştüm direk iade alacaklarını söylediler.. Yoksa mağazalar kıllık yapıyor

Panel 1920*1080 ve 1080i video sinyali geldiği zaman direk bunu ekrana yansıtabiliyor. Mesala 1366*768 panel çözünürlüğü olan ve 720p/1080i HD sinyali destekleyen bir TV ise, gelen 1080i sinyali, downscale yapıp kendi panel çözünürlüğüne düşürüyor.

• quote:

Malesef çok sabırsız bir insanımdır:) ps3 bu hafta almayı düşünüyorum ve açıkçası 720p ile bir şekilde idare edecem bu yüzden tercihim 37LC2R olacaktır.. Artan paraylada " LOGITECH Z5500 505W RMS 5.1 DIJITAL " almayı düşünüyorum.. Yalnız ps3 ün divx ve xvid desteğinden şüpheliyim bu yüzden combo bi sistem alabilirim...

Logitech cok iyi bir tercih olucaktır PS3 icin. Optik giriş ile bağlayabilirsiniz. PS3, bluray ile birlikte normal dvd leri destekliyecektir. Divx ve xvid desteği benim okudugum kaynaklarda yazmıyordu.
  • bende kaynaklara değil linux'e güveniyorum zaten
  • evet arkadaşlar teknosayla görüşüp onaylattım ürünü gelip kapımdan alacaklar ve para iadesi yapacaklar bende o parayla gidip güzelim 37LC2R'mi alacam :)))
  • Aslında kafama takılan birşey var arkadaşlar... Ses sistemi almak istiyorum ancak fiyatları cidden uçuk dün yine teknosada birtane vardı 1300YTL flndı hem HDMI çıkışlı DVD ROM hemde 1000Watt lık bir ses sistemi vardı ancak kafama takılan bişi var bunu yapmak yerine LOGITECH Z5500 505W RMS 5.1 DIJITAL alsam ve görüntü aktarımınıda DVI to HDMI kablo ile PC'den yapsam daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Aslında kafama takılan birşey var arkadaşlar... Ses sistemi almak istiyorum ancak fiyatları cidden uçuk dün yine teknosada birtane vardı 1300YTL flndı hem HDMI çıkışlı DVD ROM hemde 1000Watt lık bir ses sistemi vardı ancak kafama takılan bişi var bunu yapmak yerine LOGITECH Z5500 505W RMS 5.1 DIJITAL alsam ve görüntü aktarımınıda DVI to HDMI kablo ile PC'den yapsam daha iyi olmaz mı?

1000 watt cok iddialı bir güç. Kullanıcagınız alan önemli. z-5500 + hdmi cıkıslı DVD işinizi cok rahatlıkla gorucektır. z-5500 e , 6 kanal kablosu ıle PCnızı, optik ile PS3 ve coaxiel ile dvd playerı baglayabılır ve istediginiz kaynaktan ses alabılırsınız.
  • iddialı oldunu biliyorum da işte... HDMI çıkışlı bir DVD player + z-5500 daha pahalıya gelmez mi? hatta şimdi araştırdım HDMI destekli DVD playerlar zaten 700 küsür... 2 seçeneğim var ya divx ve DVD görüntüsünü PC'Den alacam ki zahmetli olacaktır ve kaliteyi ne kadar bozar bilmiorum yada 1000Watt olan o sistemi alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnoX -- 30 Kasım 2006; 15:38:09 >

• bu şekilde bakınca 2si 1000YTL ye geliyor... diğeri 1300YTL ve 1000watt ama itiraf etmem lazım logitech daha şık :)
  • Resimdeki boyutlar sizi yanıltabilir. LCD ekranlı kontrol panel yaklasık 20cm yukseklıgınde, woofer ise 20kg ustunde bır agırlıga sahıp ve kocaman
  • 20KG? nolcak ben 160ım ben renkleri için öyle demiştim ama bide şu var beni asıl endişelendiren PC'den görüntü alarak divx izlersem (720p) görüntü çok fark edermi HDMI destekli bir DVD ROM la kıyaslarsak
  • HDMI destekli dvdlerin özelligi, standart dvd formatındaki görüntüyü sizin seçiminize baglı olarak 720p yada 1080i ye yukseltip, HDTV nizde daha iyi bir görüntü kalitesinde izlemenizi saglamaktır. Burda yapılan işlem bir nevi görüntünün iyileştirilmesidir. Cihazın desteklediği divx formatları belli fakat 720p olarak kayıt edilmiş bir divx gösterimi ile ilgili bir bilgim yok. Philipsin sitesinden cihaz ile ilgili kullanıcı klavuzunu indirip bakabilirsiniz.
  • anladım teşekkür ederim.. Ama her halükarda alacam sanırım çünkü PC'yi sök bağla sök bağla can sıkıyor biraz off yoksa almasammı kafam karıştı
  • Dostum,
    Şu anda cevabı pc den yazıyorum,
    4 adet dvd-divx playerdan sonra, artık yeter dedim ve plazmanın yanına pc kurdum.
    HD destekli ekran (DVI) çıkışı olan HD anakartlı ve skystar2 uydu kartlı bir pc. dvi çıkışını adaptörle hdmi olarak plazma LG 42px4rv (852x480) verdim. plazma hd olmamasına rağmen müthiş bir görüntü alıyorum.
    lord of the rings - return of the kings 'in 7 dvd lik 1080p ts uzantılı filmi indirdim ve izlemeye başladım. Görüntü dehşet ama 3000 işlemcili 1024mb ramli pc yer yer takılıyor. anlayın 1080p tvlerin neden pahalı olduğunu, 800 ytl harcadığım pc bile zorlanıyor.

Ayrıca pc ye ıvır zıvır yükleme, sade bir pc olursa açılış falan son drece kısa oluyor. seside 5+1 alıyorum.

bu sistem oturma odamda, aslında prof sistem salonda , projeksiyonlu 600w infiniti kolonlu , ancak işte onda kurmak seyretmek zor........

pc daha kullanışlı olduç............

tavsiye ederim
    selamlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.