Şimdi Ara

TOSHIBA 37XV500P incelemesi ve pc bağlantı problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: atakanozer

Yeni fotoğrafları ilk mesajı düzenleyerek içerisine dahil ettim arkadaşlar. Bilginize.

fotoğraflar için saol. İllaki bu görüntülerden daha iyi olduğu kesin. çünkü bende kendi gözümle gördüm.
    Arkadaşında dediği gibi bu fotolar tv deki deil. tv de daha iyi görüntü vardır. kimse fotolara bakın aldanmasın. bu fotoların biraz daha iyileştirin gözünüzde..
  • Arkadaşlar Tv'im bugün kurulmuş bulunmakta. Uydu ve PS2 performanslarını inceledim (İmkanınız varsa bu TV'ye Ps2 ile yazık etmeyin benim gibi :) PS3 ya da XBOX360 ile asıl performansı yakalarsınız.)

Bugün eve geldiğimde TV'yi kurmuşlardı. İtiraf edeyim gözüme çok büyük geldi, dedim yanlışlıkla 42" mi getirdiler yoksa. 3m izleme mesafesinden görüntü çok iyi ama gözümüz büyüklüğüne daha alışamadı. Eski TV'nin 55 ekran olmasının da etkisi büyüktür tabii.

Normal uydu ile görüntü enfes. Birazdan görüntü eklemeye çalışacağım becerebilirsem.

http://forum.donanimhaber.com/m_27445502/mpage_1/key_42xv500//tm.htm#27445502

Bu linkteki SD yayın ayarlamalarını yaptım, daha da güzelleşti. Default ayarlarda ten rengi falan biraz kırmızı gözüküyor. Ben bu ayarlardan siyah beyaz seviyesini kapatmadım, biraz karanlık geldi o şekilde, yüksekte kullanıyorum şu an. Kaliteli olan kanallarda (Cnbc-e, NTV, atv, e2, TNT vs.) görüntü çok çok iyi.
    Bir de Ps2 ile denedim. O da iyiydi ama dediğim gibi bu TV nin asıl gücünü Full HD yayınlar ve PS3 ve XBOX verir. Laptopumun ekran kartında bir sorun olduğundan bilgisayarı bağlayıp HD bir görüntü alma fırsatım olmadı. Ama en kısa zamanda onu da deneyeceğim ve buraya görüntüsünü eklerim.

TV ile tek bir sorunum var. Ekranı tamamen kararttığımda, siyah ekrana çevirdiğimde, panelin sağ ve sol alt köşelerinden beyaz ışıklar sızıyor rahatsız edici seviyede. Sağ ve sol alt köşelerin siyah ekranda bombeli bir şekilde beyazlaştığını gözünüzün önüne getirin. Bu normal midir yoksa TV sorunlu mu, film izlerken sorun olabilir diye düşündüm. Şimdilik tek eksi yönü bu, belki de TV kusurludur bilemeyeceğim.

@devecibakar, garantisi kutunun içindeymiş. Servis geldiğinde kutunun dibinde yapışık olan garantiyi vermiş anneme. Tereddütte olanlar bence fazla düşünmesin uygun fiyata buldularsa. Arkadaşımla beraber almıştık, ikimiz de fazlasıyla memnunuz. Dediğim gibi, bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum, hele ki uydu yayınında ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Şimdi bir de altın uçlu skart ile deneyeyim bakalım değişmeler olacak mı. (Dandik bir scart ile bağlı uydu.)

Yeni şeyler denedikçe yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 25 Mart 2009; 21:11:35 >

• Kusura bakmayın arkadaşlar fotoğraf makinesi çalışmadığı için maalesef resim ekleyemiyorum,

Ama iyi görüntülere kefilim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@PiSh

Arkadaşlar Tv'im bugün kurulmuş bulunmakta. Uydu ve PS2 performanslarını inceledim (İmkanınız varsa bu TV'ye Ps2 ile yazık etmeyin benim gibi :) PS3 ya da XBOX360 ile asıl performansı yakalarsınız.)

Bugün eve geldiğimde TV'yi kurmuşlardı. İtiraf edeyim gözüme çok büyük geldi, dedim yanlışlıkla 42" mi getirdiler yoksa. 3m izleme mesafesinden görüntü çok iyi ama gözümüz büyüklüğüne daha alışamadı. Eski TV'nin 55 ekran olmasının da etkisi büyüktür tabii.

Normal uydu ile görüntü enfes. Birazdan görüntü eklemeye çalışacağım becerebilirsem.

Bu linkteki SD yayın ayarlamalarını yaptım, daha da güzelleşti. Default ayarlarda ten rengi falan biraz kırmızı gözüküyor. Ben bu ayarlardan siyah beyaz seviyesini kapatmadım, biraz karanlık geldi o şekilde, yüksekte kullanıyorum şu an. Kaliteli olan kanallarda (Cnbc-e, NTV, atv, e2, TNT vs.) görüntü çok çok iyi.
    Bir de Ps2 ile denedim. O da iyiydi ama dediğim gibi bu TV nin asıl gücünü Full HD yayınlar ve PS3 ve XBOX verir. Laptopumun ekran kartında bir sorun olduğundan bilgisayarı bağlayıp HD bir görüntü alma fırsatım olmadı. Ama en kısa zamanda onu da deneyeceğim ve buraya görüntüsünü eklerim.

TV ile tek bir sorunum var. Ekranı tamamen kararttığımda, siyah ekrana çevirdiğimde, panelin sağ ve sol alt köşelerinden beyaz ışıklar sızıyor rahatsız edici seviyede. Sağ ve sol alt köşelerin siyah ekranda bombeli bir şekilde beyazlaştığını gözünüzün önüne getirin. Bu normal midir yoksa TV sorunlu mu, film izlerken sorun olabilir diye düşündüm. Şimdilik tek eksi yönü bu, belki de TV kusurludur bilemeyeceğim.

@devecibakar, garantisi kutunun içindeymiş. Servis geldiğinde kutunun dibinde yapışık olan garantiyi vermiş anneme. Tereddütte olanlar bence fazla düşünmesin uygun fiyata buldularsa. Arkadaşımla beraber almıştık, ikimiz de fazlasıyla memnunuz. Dediğim gibi, bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum, hele ki uydu yayınında ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Şimdi bir de altın uçlu skart ile deneyeyim bakalım değişmeler olacak mı. (Dandik bir scart ile bağlı uydu.)

hayırlı olsun tekrar..bende senin yazdıklarını takip ediyorum..şu ekranı siyah yaptığındaki durumu öğrenirsen mutlaka yaz dostum..

• quote:

Orjinalden alıntı: C@PiSh

Arkadaşlar Tv'im bugün kurulmuş bulunmakta. Uydu ve PS2 performanslarını inceledim (İmkanınız varsa bu TV'ye Ps2 ile yazık etmeyin benim gibi :) PS3 ya da XBOX360 ile asıl performansı yakalarsınız.)

kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan. ama o ışık sorununu bi hallet. servise göster gerekirse değişim iste. büyük bi sorun olabilir.
    Ayrıca garanti belgesi kağıdı içinde tşk ler. benim kutudan çıkmadı. bugün bimeks e gidip alırım

• İlk mesajdaki resimlerin altına bu resimlerinde alındığı ayarlarda eklenirse daha iyi olur kanısındayım.Aydınlık yada Işığın fazla olduğu sahnelerde zaten netlik sorunu olması muhtemel değil.Özellikle karanlık sahnelerdeki siyah performansını iyileştirici ayarlar paylaşılırsa XV kullanıcıları için çok yararlı olacağı kanısındayım,ayarlar verdiliğin kusursuz bir TV olacak bence.
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.