Şimdi Ara

Toshiba 16 gb Ready Boost Bellek 55 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3703&IID=131254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 9 Ekim 2009; 17:32:41 >

• HB deki yorumlara göre sadece Fat32 dosya biçimiyle kullanabiliyormuşuz öyle mi? NTFS dosya biçimine formatlayamıyormuşuz. Dolayısıyla 2GB dan büyük tek dosyaları algılamıyor bellek???
  • 50 tl artı kdv ne demek?bu ürünü kdvsiz alma ihtimalimiz yokken 3-5 tl için kelime oyunu niye?adam akıllı kdv dahil fiyatı yazın da bizde ona göre değerlendirelim.
  • ben bayi olarak kendime aldım forumdakilerde yararlansın istedim ama yazarken ilk başda kdv yi eklemeden fiyat yazmışım sonra + kdv diye ekleyerek düzelttim.
    kdv dahil 59 tl
    ben ntfs olarak kullanıyorum kendiminkini öyle bir sorunla karşılaşmadım. fat32 olarak geldi ama ilk format ile değiştirdim. bu ticari bi fırsat dan öte
    benim aynı forumu kullandıgım insanlara fırsat saglamak. o yüzden olumsuz yorumlarınızı art niyet aramadan yaparsanız memnun olurum. daha iyi bir fiyat bulursak başlıgı hemen o firmanın ki ile değiştiririm.
  • ürünün yazma ve okuma hızını bilmiyorum bu kısım çok önemli özellikle film izliyorsanız neyse toshibaların genelde hızları yavaş olur bir denemek lazım
    bende sandisk 16 gb cruzer micro var okuma hızı süper sn de 30 mb gibi yazma hızıda sn de 6 mb gibi ve yeterli
    saygılar
  • üzerindeki degerler 18mb okuma 4,5 mb yazma
    ama ben hd tune pro ile test yaptım 17,5 - 12, 75 okuma degeri cikti
    beyaz toshiba lar vardı onlar buna göre daha hızlı idi.
    fiyat olarak uygun geldi ben bayi olarak aldım.ankara da elden almak isteyen olursa satabilirim. ( stok: 2 )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.