Şimdi Ara

torrent'ten direk sd karta indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum s4 mini duos ve 4.2.2. telefon 8 GB olduğu için cihazda yer yok. şuan utorrent kullanıyorum buda telefon hafızasına indiriyor. yapabileceğim bir yol varmı yada önerdiğiniz başka bir utorrent uygulaması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 30 Eylül 2015; 19:42:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• U torrent bende sevebiliyorsn nereye indirebilecegini anlayamadm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya konumunu seçebiliyorsundur. Ama yinede olmuyorsa alternatif olarak flud ve vuze programları var onları dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

U torrent bende sevebiliyorsn nereye indirebilecegini anlayamadm

hafıza kartına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent programında sd karta indirebiliyorsun zaten dosya konumunu seçerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

telefonum s4 mini duos ve 4.2.2. telefon 8 GB olduğu için cihazda yer yok. şuan utorrent kullanıyorum buda telefon hafızasına indiriyor. yapabileceğim bir yol varmı yada önerdiğiniz başka bir utorrent uygulaması?

Kardes konun eski bende atorrent progrwmiyla sorun yasiyordum telefonum ayni hafiza kattina nasil indiririm diye ararken bu basligi gordum suan sorunu sole cozdum eger cozmediysen ve sorun yasayam varsa buraya yazayim
    Benim s4 mini de kitkat yukluydu kitkati denemedim eski 4.2.2 room kurdum telefonu root programiyla rootladim suan tel hafizasi 32 gb 20 gb kadar torrentten sorunsuz indiriyorum

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    bilginize: kitkattan sonra uygulamaların SD karta erişimi engellendi (evet fazlası ile saçma) sonara lolipop da kullancı izni ile erişim verilicek şekilde geri getirildi. ama halla erişimlerde ciddi sıkıntı var.(6.0 da ne oldu bilmiyorum)
    4.2.2 de sorun çıkmaması normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Doktoru

bilginize: kitkattan sonra uygulamaların SD karta erişimi engellendi (evet fazlası ile saçma) sonara lolipop da kullancı izni ile erişim verilicek şekilde geri getirildi. ama halla erişimlerde ciddi sıkıntı var.(6.0 da ne oldu bilmiyorum)
    4.2.2 de sorun çıkmaması normal

Kitkatta sorun var kitkati kurdum rootladim aynen hafiza kartina yazim sorunu var aksam tekrar 4.2.2 kuracam 4.2.2 de sorun yok

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Hocam hafiza kartina indiriyorum ama 4 gb uzeri yine indirmiyor neden acaba bilginiz varmi bu konuda

4gb sınırladığını uygulama mı sölüyor?

ben bunu kullanıyorum.

birde uygulamalırn yeni sürümleri kullanmadıpın fonksyonları ekleyebiliyor bu sebeple ben işimi gören versiyondan sonrası ile ilgilenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 11 Şubat 2016; 17:55:13 >
    Birde FAT32 formatlı bir sürücüde 4 GB ve üzeri bir dosya oluşturulamaz bu da ayrı bir konu ama sanırım seni bu ilgilendirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Doktoru

Birde FAT32 formatlı bir sürücüde 4 GB ve üzeri bir dosya oluşturulamaz bu da ayrı bir konu ama sanırım seni bu ilgilendirmiyor

A sinda u suna kadar denemedim program kalmadi hocam son surumlerini sanirim normal flash disk gibi fat 32 fat32 4 gb uzeri veri almiyor 2 gb hafiza kartima normal indiriyor boyut 4 gb uzeri olunca indirme yapmiyor

• geçerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.